Каракачанов: Христо Иванов да бъде така добър да замълчи за РС Македония!

  • 21 юли 2021 13:10

  • 3039
  • 1
Каракачанов: Христо Иванов да бъде така добър да замълчи за РС Македония!
© Bulphoto, архив

При откриването на новия парламент Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския си позволи да каже следното: „Ние в този парламент трябва да отстоим българския национален интерес. Трябва да проявим твърдост, но и смелост и да решим проблема с РС Македония. Трябва да отстоим истината, но трябва и да намерим начин да станем заедно членове на ЕС, защото това е българският национален стратегически интерес“. Това написа лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, бивш вицеприемиер и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността във Фейсбук.

Това стана на фона на гласуването за председател на парламента, в което зад Ива Митева от ИТН застанаха т.нар. партии на протеста, но застана и ДПС. Именно ДПС даде гръб на коалицията със странното съкращение ИБ(Г)НИ, ДБ и ИТН. Дори само назоваването на тези абревиатури извиква насмешливи асоциации. А тези хора се канят да управляват страната.

Христо Иванов поиска дълбока административна и смела съдебна реформа

Нещо повече, позволяват си тежки словоблудства с изрази като „национален интерес“. Ето как без никой да го пита Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския сам назовава посоката на действия на новите управници. Или по-скоро наместници на външни сили. Защото след такова изказване едва ли вече има съмнение, че ДБ и останалите в новата четворна коалиция са просто марионетки на външни интереси.

А националният интерес на България е прост. Той е Македония да знае и помни българската си основа. Защото това е историческата истина и това дава свобода на днешните хора в Македония, които искат да живеят с истината, а не с лъжата, наречена „македонизъм“. Какъв друг интерес може да има освен истината и справедливостта

Нашият национален интерес е в ЕС да влезе приятелска, а не антибългарска Македония. Затова Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския да бъде така добър да замълчи за Македония. Защото това, което днес каза, може да е всякакъв друг, но не и български интерес.

Радина Лазарова
3039 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Асаноолу

2021.07.21 | 14:43

1
Биллата се обади от коневръза!Русенския влах представящ се за македонски войвода е вън от парламента и никой не го бръсне за слива!

Добави коментар

Водещи новини