НА ЖИВО по NOVINI.BG: Новият парламент и новите очаквания

  • 21 юли 2021 06:20

  • 3824
  • 3
НА ЖИВО по NOVINI.BG: Новият парламент и новите очаквания
© Novini.bg

Novini.bg ще предава НА ЖИВО всичко най-любопитно от днешното откриване на 46-ия парламент. Очаквайте включвания от пленарната зала, където точно в 9 ч. ще започне официалната церемония. 

След произнасянето на тържествената реч от най-възрастния народен представител ще проследим и клетвата на новите депутати.

НА ЖИВО ще може да чуете и декларациите на председателите на парламентарните групи.

Очаквайте и коментарите в кулоарите на Народното събрание.

Освен на сайта на Novini.bg всички живи включвания може да гледате и на нашата фейсбук страница. 

Ако пък сте пропуснали някой стрийм, то може да го откриете видео тук

Следете и нашите репортажи и статии за политическите събития днес.

Изборите приключиха, задава ли се нов провал на бъдещия парламент

Формирането на новото Народно събрание се очаква с голям обществен интерес. Макар че ще видим същите шест политически сили, които съставяха и 45-ия парламент, сега очакванията са за отговорност и консенсус, които да доведат на страната редовно правителство. Вече знаем, че Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН) смекчи тона и се съгласи да води консултации с другите "партии на протеста" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от и Изправи се.БГ! Ние идваме! След първоначалните разговори по политики, ще се пристъпи и към преговори за хората, които да застанат начело на държавата. 

Очаква се да се спази обещанието за бойкот на партиите на статуквото ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са втората политическа сила, която би трябвало да получи мандат, ако първата - ИТН не съумее да състави правителство. Бойко Борисов обаче вече заяви, че няма да предлага кабинет, защото не очаква да получи подкрепа. 

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е имат резерви към ИТН и са готови да предложат свое правителство, ако третият проучвателен мандат отиде при тях.

Какви за възможните сценарии - чуйте и в това видео:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3824 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
РУМЕН

2021.07.21 | 07:57

1
СТРАХ МЕ Е ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ МРАВОЯД!

2021.07.21 | 08:02

3
Тоя чимшир няя ли да мре ве

2021.07.21 | 08:01

2
Страхувай се гербаджио!

Добави коментар

Водещи новини