Готови са проверките в МВР за незаконни подслушвания и по повод изборите

  • 20 юли 2021 13:28

  • 1765
  • 5
Готови са проверките в МВР за незаконни подслушвания и по повод изборите
© МВР

Проверките в МВР във връзка с подслушванията и по други теми, които касаят наскоро проведените избори, отчетите и анализите са готови, каза пред журналисти Стоян Темелакиев, и.д. главен секретар на МВР. Той уточни, че вътрешният министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския ще прецени кога и в каква форма ще запознае обществото с резултатите от тях.

Вчера прокуратурата обяви, че прекратява досъдебното производство образувано по медийни публикации за незаконно подслушване на граждани и политици. Причината е, че няма данни за престъпление. Проверките от компетентните органи за показали, че не са били подслушвани политици. Информация за незаконно подслушване на политици изнесе преди време вътрешният министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския.

Прокуратурата не откри незаконни подслушвания на депутати и политици

Темелакиев изрази съболезнования на близките на загиналото вчера момиченце в с. Братаница, при транспортно произшествие, причинено от служител на МВР. Той заяви, че по случая ще бъде приложена цялата строгост на закона и към полицая ще бъде подходено като към всеки гражданин.

Стоян Темелакиев присъства на отбелязването на деня на Св. пророк Илия, закрилник и покровител на пожарникарите.

Пожарникарите отбелязват професионалния си празник

Директорът на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" Николай Николов съобщи, че от началото на годината служителите на ГДПБЗН са реагирали на повече от 24 700 произшествия, като почти 15 хил. са били пожари.

Той обясни, че в последно време южната и източната част на страната се характеризира с пожари в горски и полски масиви, а в западната част - наводнения. Миналата нощ се е реагирало на около 80 сигнала за паднали дървета, високи води и застрашени домове, като загинали и пострадали няма. "В момента ситуацията в страната е напълно спокойна, очакваме следобед значителни валежи в западната част", допълни Николов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1765 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.07.20 | 15:29

5
Тарашков,вместо да плещиш клевети,дай доказателства за имотите ти?
хи хи

2021.07.20 | 13:56

1
Проку.ратурата каза че няма :) Да видим Чашков какво ще измисли :)
коя проку.ратура

2021.07.20 | 15:18

4
тая която е назначена от ба.це и ши.ши пхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

2021.07.20 | 14:21

2
Рачко Пръдлето нико не може да измисли поради липса на апарат за мислене

2021.07.20 | 14:22

3
В дъното на даманджаната има само утайка

Добави коментар

Водещи новини