Разпитвали Аврамова, тършували из фризера на кмета на Стамболийски. Борисов: Мръвка от изядените от мен хора!

  • 20 юли 2021 11:49

  • 2420
  • 2
© Фейсбук - Бойко Борисов

Разпитали са бившият регионален министър Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно. Това обяви на брифинг в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в лидерът на партията Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Припомняме, че самият Борисов бе привикан на разпит през изминалата седмица. 

"Гледам Аврамова я няма, защото е на разпит. Уж за депутат е избрана... няма закони, няма нищо! Получават призовка, отиват на разпит. На това ще бъдете предложени", обяви Борисов.

Бойко Борисов с първи думи след разпита, давал сведения по три сигнала

А теб разпитаха ли те?, попита бившият премиер кмета на Стамболийски Георги Мараджиев. 

"Направиха ми елементарни неща за няколко часа, за които трябва да сме подготвени всички. Влязоха в дома ми, при възрастните ми родители, двата етажа на къщата ги претърсиха. Дори и фризера ми преровиха - какво търсеха, отговори Мараджиев. 

"Може да съм сложил от изядените хора някоя мръвка, нещо е останало", пошегува се Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в отговор на разкритията на кмета. 

Радина Лазарова
2420 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.07.20 | 14:56

2
Това с елечето ли е Петя Аврамова? Баси и траверсата, Тиквата друго не шиба ли?
Mitaka

2021.07.20 | 14:11

1
България видя. хората не са слепи. Видяха за два месеца, какво стана, Само лични интереси, ченгета и реваншизъм..Ще гласуваме за ГЕРБ ние знаем защо! ББ за 12год построи 3 Бай Живкови Българии които новите-стари червени не могат да боядисат, камо ли да окрадат с тоя контрол от САЩ и ЕС!

Добави коментар

Водещи новини