Кметът на Благоевград избира наместници след референдум

  • 19 юли 2021 12:09

  • 1271
  • 0
Кметът на Благоевград избира наместници след референдум
© Фейсбук

Новоизбраният кмет на община Благоевград Илко Стоянов обяви част от екипа, с който ще работи по време на мандата си. Стоянов обяви, че залага на хора с висока експертна оценка и нова визия за управление.

В тази връзка, Стоянов обяви и създаването на нови дирекции, сред които дирекциите "Екология и чиста среда" и "Икономическо развитие и иновации".

Бивши зам.-кметове на Благоевград са си договорили обезщетения за 60 000 лева

Мандатът на Стоянов започва с един заместник-кмет, който е по строителството, като останалите ще бъдат предложени по-късно. Ще бъде проведен и референдум в малките населени места, които ще бъдат питани кои кметски наместници да бъдат назначавани, добави Стоянов.
Предложеният екип предстои да бъде гласуван от Общинския съвет, предаде БНТ.

"През цялата компания казвах, че ще водя диалог с хората и ще направя точно това нещо. Най-вероятно следващата седмица ще има промени в част от екипа на кметските наместници. Но независимо от това какво ще се случи сега, идеята ми е някъде по време на президентските избори да проведа едно допитване сред хората на съответните населени места кой те ще предпочетат за техен наместник", каза Стоянов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1271 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини