Стефан Янев: Хубаво е да имаме делото на Левски, неговия подвиг като един морален компас за българските политици

  • 18 юли 2021 20:45

  • 1336
  • 12
Стефан Янев: Хубаво е да имаме делото на Левски, неговия подвиг като един морален компас за българските политици
© bulphoto

Хубаво е да имаме делото на Левски, неговия подвиг като един морален компас за българските политици, който да ги води в правилната посока - на обществения интерес, на една чиста и свята република, каквато Левски ни завеща, коментира пред журналисти премиерът Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен.

Ние като поколение сме длъжни да работим за нейното осъществяване и нека българските политици да се водят от този морален компас, добави той.

Президентът: Има все повече активни хора, които искат да променят България към по-добро

Янев присъства на служба в столичния храм "Св. София", посветена на 184 години от рождението на Васил Левски. В храма е изложен и кичур от косата на Апостола.

Ден за почит, преклонение пред делото на Левски, пред делото на всички възрожденци, които, освен че искаха да направят България такава, каквато и ние искаме,жертваха живота си в името на тази цел, отбеляза още Янев. И подчерта, че това е момент да отдадем почит, да сведем глави и да бъдем достойни техни потомци, за да може България да я има, както я е имало повече от 1000 години преди нас.

На въпрос дали ще поиска оставката на здравния министър Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има Янев обърна внимание, че все още не е ясна цялата информация по случая и трябва да се чуят всички гледни точки. Но се поставете на мястото на министър Кацаров - когато имате един доклад на НЗОК, в който се казва, че болница е злоупотребила с над един милион лева обществени средства, как бихте постъпили, попита премиерът. Влезте в неговите "обувки" и вижте какво е неговото решение, посъветва той.

Янев не пожела да коментира казаното по-рано днес от лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, според когото служебното правителство "виси на врата " на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и ще го потопи, ако продължава да стои на власт. Не знам какъв е смисълът на това, което е казано, но в политическото говорене има метафори, има смисъл в значението на думите и тяхното подреждане, но не съм чул за какво става въпрос, каза той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1336 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2021.07.25 | 02:09

12
ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".

2021.07.19 | 04:58

9
Компас е нещо, с което периодично се проверява дали ходиш в правилната посока. Политиците у нас проверяват посоката като гледат какво имат в чекмеджетата си.
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.07.19 | 10:50

11
други като те.бе гледат какво е изсрал товарища в кремъл. за да му погълнат екскрементите с кеф! Вониш по жицата бесепе.дерастки болшевико!
ЛЕВСКИ

2021.07.19 | 10:44

10
Другарю янеф, следващото демократично правителство ще ви направи на вас ревизия! Бъдете сигурен в това .. рано или късно този НЕОБОЛШЕВИЗЪМ и РЕВАНШИЗЪМ ще бъде изправен пред съда на Република БЪЛГАРИЯ! Вие като руски поданик не знаете хубавите народни поговорки - каквото повикал такова се обадило и който нож вади от нож ...вие се сещате!
АЗИ ТАЗИ СУТРИН СРАХ

2021.07.19 | 00:33

8
А бе пръдльо, Левски никога не би се повел по акъла на един предател, като Кауна Радев.
Срам

2021.07.19 | 00:16

7
Всички бок.луци с зелени чорапи се изредиха да се гаврят с апостола!
Зелен

2021.07.19 | 00:14

6
Чорап
А

2021.07.18 | 22:51

4
ДА БЪДЕМ ЧЕСТНИ.....ТОВА ИЗКАЗВАНЕ.....Е ПО ДОБРО.....ОТ.... ГЛУПОСТИТЕ....НА РАДЕВ.
Ами

2021.07.19 | 00:14

5
То който и да хванеш е по-добре от Гадев!
НАЙ МИ Е СМЕШНО

2021.07.18 | 21:54

2
КОГАТО КОМУНИСТ СЕ ИЗТЪПАНЧИ ПРЕД ИКОНА!

2021.07.18 | 22:02

3
Янев твоят морал няма нищо общо с този на Левски,престани да омърсяваш името му.
..

2021.07.18 | 21:24

1
ОСТАВКА, БОКЛ*ЦИ!!!

Добави коментар

Водещи новини