Илхан Кючюк: ДПС не е имало задкулисни или публични взаимодействия със Слави Трифонов

  • 14 юли 2021 16:01

  • 2005
  • 2
Илхан Кючюк: ДПС не е имало задкулисни или публични взаимодействия със Слави Трифонов
© Булфото, архив

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не е имало нито задкулисни, нито публични взаимодействия със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в на тема политика. Г-н Трофонов беше успешен шоумен и е нов в политиката. Това заяви пред БНР Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е, евродепутат от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с/"Обнови Европа".

А като "въпрос на политическо решение" той определи решението на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с дали да подкрепи проектокабинета на Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН). Разговорът трябвало да се пренасочи към принципната основа за политики, не толкова за имена. Кючюк каза, че има сериозни кризи, върху които политиците трябва да се фокусират. 

"Европа се управлява на база програма, приоритети, които се извеждат на преден план", обърна внимание той.

Иван Костов попиля ИТН: Предложеният кабинет няма потенциал за реформи

И посочи, че няколко пъти е виждал Николай Василев, който бе обявен за евентуален премиер в кабинет, излъчен от ИТН. 

 

"Една партия е успешна, ако успее да представи идеите си. Това се нарича в западните демокрации устояване на принципи и на позиции. България няма нужда от политическо противопоставяне, а от трезви решения, които да ни изведат от последните места в ЕС. За това се иска национално усилие и политическа воля", коментира още Кючюк. 

По темата с изборите вижте и това видео:

Борислава Бибиновска
2005 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Тиквата е заплашвал

2021.07.14 | 16:34

2
близките на бивш негов министър, че ще го разреже на парчета и ще им го даде да го изядат ако не мълчи.

2021.07.14 | 16:16

1
Безкрайно вервам на най-честната и най-почтена либерална неетническа партия в България, нема как другояче.

Добави коментар

Водещи новини