Радев поздрави своя колега Еманюел Макрон по случай Националния празник на Франция

  • 14 юли 2021 10:00

  • 1053
  • 4
 Радев поздрави своя колега Еманюел Макрон по случай Националния празник на Франция
© Bulphoto/архив

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на поздрави президента на Френската Република Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на по случай Националния празник на страната – 14 юли.

„Уверен съм, че дългогодишните приятелски, конструктивни и ползотворни българо-френски отношения ще продължат да се развиват в дух на доверие и взаимноизгодно сътрудничество“, заявява президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в поздравителния си адрес.

Президентът подчертава също така, че България и Франция ще продължат да работят заедно за изграждането на единна, силна и просперираща Европа, както и за укрепване на ролята на многостранната дипломация в справянето с общите предизвикателства, пред които е изправен светът днес.

Румен Радев: Категорично подкрепям идеята за среща между ЕС и Русия

Последвайте канала на

Десислава Станева
1053 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.07.14 | 21:02

4
Еми ще го поздрави,това му е работата..що за тъпа новина
ЕЛЕКТPА

2021.07.14 | 11:23

3
Колко са жалки тия болшевишки екскременти, че не можаха да се наредят на софрата, и сега к.вичат. Язък им за билбордовете, язък им за напъните. Браво на Славуца, че изджагърка тези червени екскременти от Дай България и мутрите на Костинбродската мутреса, Браво, че Импексовата БСП, дирастия напразно се облизваха. Браво, че ПедеРашков ще е бивш и настоящ червен б.олук. Браво, че идва края на хунтата на Кауна Радеф, Браво, казах го...

2021.07.14 | 10:38

2
еде раст, уни що жи тел на социалния мир! Никога повече РР редидент

2021.07.14 | 10:30

1
Викай за помощ в Америка Франция ако не стане кажи на някой друг

Добави коментар

Водещи новини