Иван Гарелов: Ще се стигне до кабинет, президентът е ключът към всичко

  • 13 юли 2021 18:25

  • 2675
  • 2
Иван Гарелов: Ще се стигне до кабинет, президентът е ключът към всичко
© Кадър: БНТ

Слави не съм го виждал отдавна. Аз чета, разсъждавам логично, събирам парченца. Казах, че не трябва да има вакум. След като влезеш във властта не можеш да загубиш 1-2 дни и да няма решение, нищо да не се случва. Това заяви журналистът Иван Гарелов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

"Слави избърза да съобщи имената, защото в България се говори много. Тепърва му предстоят трудни моменти с т.нар. псевдо опозиция. Всяка от протестните партии има своите претенции. Той ги изолира с цел да не му въздействат. Дори да е избързал това не пречи на парламентаризма, това беше просто предложение. Подборът не е лош. На какво разчита Слави? По-лесно би могъл да разговаря с партиите и да ги постави на място. По-голямата му грешка е формулирането на приоритетите му. Това не са приоритети, а план за първи действия, с които ще покаже, че функционира", смята Гарелов.

Файненшъл таймс: Изпълнител на „турбофолк“ иска да преобразува антикампания си в антиполитическа управляваща платформа

"През цялото време Трифонов действаше много премерено. Поне първият път бяха изненадани от огромния си успех. Той не участва в това правителство, отдръпва се", отчете журналистът.

Според него няма партийна връзка с НДСВ, а черпене на опит.

"Коя друга партия в България е прибягвала да внасяне на толкова много специалисти от чужбина? На младите хора им липсва опит, но това е много добър пример за българите в чужбина, които искат да се върнат. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се подготвяха на тези избори да влязат открито във властта. Защо мълчи президентът до този момент? Той каза преди изборите, че трябва да се стигне до правителство. Винаги трябва да разчитаме народо-психологията. Ние не можем да организираме сложни заговори. Трябва да се направят компромиси. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е защо избърза да каже, че няма да подкрепят ИТН? Аз мисля, че ще се стигне до кабинет. Президентът е ключът към всичко", коментира още Иван Гарелов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2675 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.07.13 | 19:00

2
Гарелов ти си просто една голяма стара к,урва ! Проститутка ! Какво означава кабинетът не бил лош ??? Виж му само премиера и спокойно можеш да кажеш , че кабинетът е не лош , ами лайнян , противонароден , продажен и в този дух продължавай !
бкп в белене!

2021.07.13 | 18:51

1
гнусното комунистическо лайно пак изплува........

Добави коментар

Водещи новини