Кристиан Вигенин за кабинета на ИТН: Промяната се превръща в подмяна

  • 13 юли 2021 18:08

  • 1516
  • 12
Кристиан Вигенин за кабинета на ИТН: Промяната се превръща в подмяна
© БТВ

Ние не подкрепяме цялостния подход на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и го заявихме ясно още в предизборната кампания. В момента промяната се превръща в подмяна. Задкулисието и кукловодите се опитват да подменят лицата в политиката. Какво се случва в момента? Преди имахме един лидер, който неглижираше парламента и вземаше еднолично решения. Вчера видяхме почти същата работа. Новият лидер представи кандидата си за премиер по телевизията. Кандидат за премиер не се представя така. Този разговор трябва да се случи в парламента, а не в ефира на частна телевизия. 

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, по повод последните горещи политически събития у нас и решението на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да представи проектокабинет на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН). 

Слави Трифонов предложи Николай Василев за министър-председател

"В приоритетите на ИТН не видяхме нищо сериозно. Напротив. Говори се за приватизация на ББР и концесиониране на магистралите. Защо не бяха питани избирателите на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в преди изборите дали искат точно това? За нас и редица лица от предложения кабинет имат противоречиво минало. Кандидатът за премиер Николай Василев е либерал, който е готов да приватизира и последните активи на държавата. Ние сме твърдо против това. По негово време се случи приватизацията на БТК и редица други важни държавни активи. Ние сме твърдо против това", категоричен бе той. 

"Най-лошото е, че липсва диалог. С вчерашната си изява Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в не поема отговорност. Програмата на ИТН за табелетите и космоса е несериозна. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не може да стане съучастник на такъв тип политика и управление. Ние няма да подкрепим този проектокабинет, с тази програма и с тези хора. Явно от ИТН не могат да водят нормален политически диалог. Заявките от вчера затвърждават това мнение. Тук не говорим за пазарлъци и задкулисие, а за нормален политически диалог. Не искам да намесвам други институции, но за мен ще е важно да чуя и мнението на президента, когато се сформира новия парламент", разкри Вигенин. 

Нинова категорична: Няма да подкрепим кабинета на Слави Трифонов, ще предложим наш

"В момента проектокабинетът на ИТН може да получи подкрепа от ГЕРБ и ДПС. Аз не виждам проблем лидерите на ГЕРБ и ИТН да седнат и да се разберат, нищо, че това ще доведе до много излъгани хора. Ако президентът реши да връчи третия мандат на нас, ние ще проведем честни и отворени разговори за формиране на правителство. Ние не искаме да хвърляме страната в политически хаос. Ние ще останем честни пред нашите избиратели и ако това изисква да отидем на нови избори, ще го направим, дори и да получим още по-ниски резултати, защото най-важното е да бъдем честни и последователни пред избирателите си. За мен БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се събуди и няма как повече да получим лоши резултати. Естествено, че не сме въодушевени от последните резултати, но искам да уверя нашите избиратели, че няма да ги подведем и един ден ще бъдем с водеща роля при формирането на политиката на България", завърши Вигенин.  

Ето как са се развивали изборните резултати на БСП от 90-те години до днес

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1516 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Предлагам Вигенин за премиер

2021.07.13 | 20:30

12
Знам че това мое мнение няма да се хареса на много хора, но мисля че Вигенин е интелигентен, образован и почтен млад българин и беше успешен външен министър на РБ до влизането ни в ЕС.

2021.07.13 | 18:25

4
Никога не съм членувал в която и да е партия и не съм гласувал за БСП но мисля че ако БСП избира за лидер именно Вигенин ще гласувам за тях за първи път, щото Вигенин освен интелигентен и образован българин, беше и успешен външен минисър когато България влезе в ЕС.

2021.07.13 | 19:56

11
Голяма лъжа си написал и то не една!
Обективен

2021.07.13 | 18:45

7
Само дето обича да му масажират простатата.
Де

2021.07.13 | 19:55

10
Вигенин, свободно си падайте щото вас никой не ви пита! Приятен полет!

2021.07.13 | 19:06

9
Добър ден,кристи!!Чак сега ли проумя това???!!!Нали вашата партийка го направи като смени идеята за пари и имоти,кретен СБЪРКАН!!Е,имате поедователи!!
12345

2021.07.13 | 18:50

8
Пръц пут пут путьо
Нищоправец

2021.07.13 | 18:44

6
Ти пък, защо ревеш?Нали ти е хубаво ,като те работят отзад.ДОЛЕН ЧЕРВЕН УРОД.

2021.07.13 | 18:39

5
Учиндолецо , ти си лъжец и глупак ! Подлецо , с Николайчо Василев ли ще чегърташ Тиквата , Каскета , Пеевски , Цацаров , Доган бе , пу,тко миризлива ! Дейбаисакатиямучалгардейба !
Смях в залата :)

2021.07.13 | 18:22

3
А Черепухата как се гласеше да управлява страната чрез Мунчо и Изпразни се, мили вън :) Смях :) Къде е тръгнал да се мери с Доганя? То за да се натрупа такъв опит, освен пари, трябва и да се лежи дълги години в затвора, верен електорат да имаш, обръчи от фирми, програма и идеология ... В заключение: Чери си мисли че е тръгнал натам, от където Доганя с байряк се връща :)
Аре

2021.07.13 | 18:22

2
Мурзилките у лево :)

2021.07.13 | 18:21

1
Славчо ти с 24% от гласовалите и 10% от имащи право на глас искаш да управляваш държавата по ШОУ начин, тогава духай супата, другите партии няма да гласоват изимсленото ти правителство, тъй като матиматиката показва че остнарлите партии имат 76% от броя гласовали българи, освен това има още други хиляди българи с висше образование и говорят езици, тоест не си открил топлата вода!

Добави коментар

Водещи новини