БСП иска Борисов в парламента заради земетресението в Пернишко

  • 23 май 2012 09:49

  • 745
  • 2
БСП иска Борисов в парламента заради земетресението в Пернишко
© Булфото

Парламентарната група на Коалиция за България иска да бъде изслушан в Народното събрание министър-председателят на Република България Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Социалистите са склонни по темата да чуят и вицепремиера и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи или министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. Исканията на левите са във връзка с организацията на работата на държавните структури и Кризисния щаб за оценка на последиците от земетресението в Пернишка област. Това обяви от парламентарната трибуна   зам.-председателят на ПГ на Коалиция за България и депутат с избирателен район Перник Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

„Необходими са допълнителни средства за ремонти и за обезщетения. Те се измерват с милиони, ако не и с десетки милиони. Необходими са строителни материали, които да подпомогнат хората при ремонтите, минерална вода и пакетирана храна за хората, които не са в състояние да посрещнат тези си нужди и да се завърнат в домовете си”, каза Найденов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
745 2

Коментари 2

Добави коментар
valo

2012.05.24 | 16:29

2
ей тия комунисти много прости , то ако не бяха казали нямаше да помогнат на хората , сега ще зкарат ГЕРБ виновни ,че земята се тресе , тъпи леваци
българин

2012.05.23 | 23:35

1
браво на бсп да търсят сметка от генерал борисов за божите работи. какво направиха те при наводнението в цар калоян.нищо

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини