СДС: Не на Македония в ЕС, за сметка на българския интерес!

  • 06 юли 2021 11:14

  • 1018
  • 1
СДС: Не на Македония в ЕС, за сметка на българския интерес!
© Pixabay

Във връзка с призива на група български учени с искане към партиите да подкрепят специална декларация, че ще защитават българския интерес спрямо Република Северна Македония, СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на припомня, че още през ноември 2020 г. излезе с две категорични позиции по темата и те не са променени. Това се казва в прессъобщение на партията.

"Нещо повече, едно от основните послания на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в настоящата предизборна кампания, което е видно на всички агитационни материали на партията, гласи: „Не на Македония в ЕС, за сметка на българския интерес!“.
Приветстваме идеята на именитите български учени и се радваме, че защитават българските интереси", уточняват от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

През 2020 г. партията посочва в своя позиция, че българското правителство трябва да наложи вето на преговорите на Република Северна Македония за присъединяването й към ЕС. А в друга позиция същата година уточнява,  че СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на винаги е била за евроатлантическата интеграция на Северна Македония, но "членството е двустранен процес и държавите – кандидатки не трябва да внасят в Европейския съюз нерешени двустранни проблеми".

Историк: Антибългаризмът е антиевропеизъм

 

Борислава Бибиновска
1018 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 13:41

1
БЪРТВЕЖИ,КОИТО КРИЯТ КРЕМЪЛСКИЯ РЕКЕТ.ГОТВЕТЕ СЕ ЗА КУПОНИ Е КАЗАЛА МУТРОФАНОВА...РЕЖИМ НА ТОКА...ТУКА ИМА ТУКА НЕМА,РЕЖИМ НА ВОДАТА...ТУКА ИМА,ПОСЛЕ НЕМА...ПЕДЕРРАШКОВ КАРА БОДЛИВИЯ ТЕЛ ЗА КЛЬОНОВЕТЕ...ДОНАБОРНИТЕ КАШИЦИ,СТРОЙ СЕ ПРЕБРОЙ СЕ...ЛАЙФ ОТ АВАНС,ТА ЧАААК ПОЧТИ ДО ЗАПЛАТА...ВСЕ ТАКАААААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА... АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...СТЕФАНЕ СТЕФАНЕЕЕ ДА ТЕ ЛАШКА КОЙ ТЕ ФАНЕЕЕ...БАЯ МАЙМУНИ СТЕ НА КЛОНА...ГЛАВАТАРА НА ХУНТАТА МАЛО УМЕН КРАДЕВ,ДЕБИЛА ПЕДЕРРАШКОВ,МИНЕТОВ И ВАШЕ НИЩОЖЕСТВО СТЕ САМО ПРЕЗРЯНИ СЛУГИ НА МУТРОФАНОВА,КОЯТО ВИ ОНОЖДА С ДРУГИ ПО ЗАСЛУЖИЛИ ПРЕД ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО,НО ВИЕ НИЩОЖЕСТВА ПРЕЗРЯНИ ОТ СВЕТА СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ ЧЕ СТЕ ХВАНАЛИ БОГА ЗА ДРЪГА,НО ВАШИЯ БОГ ГО ХВАЩАТ НАЙ ОТЗАД РЯЗАНИТЕ ПЕХОТИНЦИ И Ѝ СЕ ПОЛУЧАВА**************************НА 88години СЪМ И ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ИЗБОРИ И ТО ЗА БОРИСОВ,САМО ЗАЩОТО НЕ МИ ПИЛЕШЕ ИЗ ДЕН В ДЕН ЗА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО КОЛКО ДОБРА БИЛА,Е И НЕ СЕДНА НИТО ДЕН ВСЕ НЕЩО ВЪРШЕШЕ,ДОКАТО ПЕДЕРАШКОВЦИТЕ СЕ ЗАМОГВАХА И ХИГИЕНИЗИРАХА ОАКАНИТЕ РУСКИ ЛЮДОЕДИ********ойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава..ШЕФА НА ХУНТАТА ПОЗДРАВИ ЧЕРВЕНИЯ КАНИБАЛ ЗА ВЯРНАТА СЛУЖБА НА РУСИЯ МАМКА ВИ*********Мало умен крадев самозабравил се руски аналлизатор"БАЙО ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ВИЕ С ОНАЯ ЛУДЕТИНА БОТЬОВА СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА.КОЙТО НИ ОСВОБОДИ ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" УБИТИЯ ОТ ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ АПОСТОЛ НА БЪЛГАРСКАТА СВОБОДА ЛЕВСКИ..."НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИТОЛКОВА КОЛКОТО РУСИЯ". ДИМИТЪР БЛАГОЕВ-ДЯДОТО ОСНОВАТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ. "БЪЛГАРИЯ Е ТРОЯНСКИ КОН НА КРЕМЪЛ В ЕС И НАТО" КОНЯ ЛАВРОВ-ПОЖИЗНЕН ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО.

Добави коментар

Водещи новини