Бойко Борисов: Служебното правителство на Радев ограби Северна България

  • 30 юни 2021 20:55

  • 10367
  • 86
Бойко Борисов: Служебното правителство на Радев ограби Северна България
© ПП ГЕРБ

Това служебно правителство на Радев ограби Северна България. Ограбиха Севера, защото автомагистрала Хемус е жизненоважна за този регион. Това заяви председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на предизборно събитие на партията в село Вълнари, община Никола Козлево.

Той припомни, че плановете му за бъдещето са били да се пенсионира, когато бъде завършена автомагистрала „Хемус“. „Тези хора зорлем ме държат да управлявам“, посочи Борисов.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в обясни, че разликата в икономическото развитие на Северна и Южна България е близо три пъти, благодарение на магистралите.

Борисов: Когато Слави ме водеше в Учин дол, да се изфука пред майка си и сестра си, че сме приятели, знаеше ли кой съм?

„Те спряха и индустриалните зони. Служебното правителство само спира развитието на България“, предупреди Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в призовава блюстителите на закона да видят какво правят в момента нашите опоненти.

„Как регистрират хора с увреждания, които да не ходят да гласуват, а направо да им попълват бюлетините. Говорим за хиляди. Това ще бъдат първите манипулирани избори. Да видим дали ще проверят как се регистрират хора с увреждания“, подчерта Борисов.

По думите му все повече кметове и общински съветници му се обаждат и му казват, че управляващите ги привикват в полицията и им оказват натиск да не участват в кампанията за изборите.

„Ето това е зеленият ботуш на Радев. Ето това е демокрацията по Радевски. И ако не го свалим на време, ще видите след това. Аз съм бил в този регион по време на Възродителния процес, бях пожарникар, лейтенант в Дулово. Дулово, Каолиново, Разград. Знаете комунистите какво правиха. Точно тези като Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския и компания. Те сега управляват. И аз не знам ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с защо им уйдисва на акъла. Ако ние бяхме партия като ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, в устава щяхме да запишем, както в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в сме записали, никога да не управляваме с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Има го в устава, решение на конгрес. Защото те не са се отказали от комунистическото си минало“, категоричен бе Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в припомни, че когато дойде Орешарски, коалицията БСП-ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с фалираха КТБ.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за съжаление вече не ни опонент. Няма ги! Те са шампион по фалиране на банки. 25-26 са фалирали до сега“, припомни Борисов.

Той посочи, че по време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Брутният вътрешен продукт надвиши 120 милиарда лева.

„За 10 години с 90% увеличихме Брутният вътрешен продукт. Сега не знам как ще се възстановим, след само месец управление на Служебното правителство. Когато българите се осъзнаят кой стои зад Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, зад „Да, България“, ще бъде късно“, изрази съжалението си лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Имаме 3 милиона от най-добрите ваксини в света. Ваксинирайте се! Ще видите септември-октомври отново ще дойде този ужас с Делта, с Южноафрикански и т.н. Ваксинирайте се, защото те не са поръчали други ваксини, а на тези ще им изтече срокът. Ваксинирайте се колкото е възможно по-бързо, защото от това ще зависи после да можете да работите“, призова Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г хората във Вълнари.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10367 86

Свързани новини

Коментари 86

Добави коментар

2021.07.02 | 19:56

86
Гаден, долен нещастник!
ГЕРЛОВЕЦ

2021.07.01 | 15:18

85
ПОЗОР,ПОЗОР,ХИЛЯДИ ПЪТИ ПОЗОР ВЪЛНЯРЧЕНИ..... АКО НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДПС ПОНЕ НЕДЕЙТЕ СТАВА ПАТЕРИЦА НА ДРУГИ ПАРТИИ
GERLOVOLU

2021.07.01 | 15:12

84
YAZIKLAR OLSUN SIZLERE SOFULU KARDESLER

2021.07.01 | 14:26

83
Вижте тези от снимките-цял ден са били на климатика и сега са излезли с белите ризки и байраците.Е,това е герберската администрация!

2021.07.01 | 14:24

82
Господин Борисов,спри се,излагаш се.Пари имаш,а къде е достойнството ти?

2021.07.01 | 14:14

81
ВЪН ГЕРБ от ПАРЛАМЕНТА ! Шайката ГЕРБ и Борисов на СЪД за престъпления против държавата и народа , за КОРУПЦИЯ в огромни размери !
някой

2021.07.01 | 11:42

80
Подлост, лъжи и безмерна наглост се леят всики ден от устата на този срам българси, кой фалира КТБ бе наглец, гьонсурат..От къде са ти милиардите, от заплати. Служебното правителство има власт от 2 месеца, ТИ си отговорен за всички проблеми в държавата като властелин от жели 11 години. Окраде живота ни, мутро, съд и затвор за теб
ayyy

2021.07.01 | 10:07

79
Tъпанар

2021.07.01 | 08:26

78
А ти ограбваше цяла България години наред и продължаваш.Нямаш срам .Народа не те иска но ти се правиш на бог
няма как да си русофоб и да не си пед-ал

2021.07.01 | 07:55

77
тоя урод няма ли кой да го затвори вече

Добави коментар

Водещи новини