Джамбазки разкри кой може да е партньор на ВМРО и как ще се гласува в Турция

  • 30 юни 2021 08:07

  • 2560
  • 13
© Кадър - Нова телевизия

Има за какво да бъде критикуване предишното правителство, няма спор. Искахме да постигнем важни за нас неща и по принципни за нас въпроси. Много пъти са ме питали за раздори в коалицията. Саботираха ни за гражданските отряди, бавиха увеличението на пенсиите, имахме спънки по отношение на интеграцията на ромите. Това заяви Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в ефира на Нова телевизия.

"Вотът в Благоевград беше много странен този път, остана в сянката на другите избори, почти не се разбра, че има кампания. Не смятам, че картинката там ще се представи и на национално ниво", заяви Джамбазки по повод третото място на независимия кандидат Андон Тодоров, който беше подкрепен от ГЕРБ и ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

"Никога не сме били това, което са ни обвинявали нашите опоненти. Не са ли важни доходите? Минималните пенсии бяха 176 лева. Тръгваш от безобразно ниската база, за да стигнеш до 300 лева. В Румъния доходите са по-високи, защото са по-голяма икономика, а "фалиралата" Гърция изнудва Европа много по-добре, нещо което ние не можем да правим", заяви още националистът.

Той бе категоричен, че има корупция и ако някой е откраднал нещо - той трябва да бъде показан и да бъде осъден.

Що се отнася до срастването на олигарси и закона "Магнитски", Джамбазки заяви, че САЩ са имали желание да стъпят по-твърдо на Балканите.

Ангел Джамбазки отсече: Нова коалиция с ГЕРБ е невъзможна

"Всеки български националист е наш партньор", заяви Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.  По думите му нито протести мога да свалят правителство, нито скандали, нито шкафчета, но ако някой извърши предателство спрямо България за Македония - ние ставаме и излизаме. И нашите коалиционни партньори промениха позицията си.

"Видяхте НС как изглеждаше в наше отсъствие", заяви той.

Що се отнася до обидните думи отправени от Марешки към него, Джамбазки заяви, че си е потърсил правата по съдебен ред и е получил удовлетворение.

По думите му всеки може да се учи от водача на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

След националното предателство с промяна на секциите за гласуване в чужбина, аз ще съм в Турция. "В Турция решава Ердоган, ако той реши ще гласуват и 20 000 души", смята националистът. Той прогнозира, че на тези избори в Турция ще гласуват двойно повече души. "На миналите избори видях едни автобуси, които стоварваха едни и същи хора. Имаше един човек, който дойде с няколко вида документи и с всички гласува. Те дефакто дори не нарушават закона, защото ги разписвах", категоричен бе той.

Патриотите протестираха пред ЦИК заради броя на изборните секции в Турция

Попитан дали хората в чужбина не са ги наказали, защото са имали резки реплики срещу тях, той заяви, че мнението му е, че човек трябва да гласува там, където си плаща данъците.

Джамбазки заяви, че напоследък се наблюдава шоково поскъпване на цените на храните и според него има някаква спекула, която вдига цените и трябва да се направи нещо. Пандемията, изолацията и страха не са преподредили приоритетите ми, каза още той.

Голямата му любов е отечеството и организацията.

Кузман Илиев заяви, че той не е дете, за да може да се използва по някакъв начин. Има едни червени жалони, които не трябва да бъдат преминавани и пример за това е казуса със Северна Македония.

Калина Христова
2560 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Идиот Новини.бг

2021.06.30 | 09:22

4
нарича тук протестиращите "лумпени", Радев "тъпа фуражка" и "зелен чорап", а спец-службите " простаци".
Бай Тошо

2021.07.01 | 14:07

13
Новини.бг не са съвсем точни, защото Радеф е "смръдлив зелен чорап".
Идиот - фашизоид

2021.06.30 | 09:22

5
от Новини.бг, пише тук че негрите не бива да живеят защото са черни.

2021.06.30 | 10:31

10
Мен интересува,кой ти е партньор на теб?
Гейорг Гейоргиев -- ПП ГЕРБ

2021.06.30 | 11:37

12
И аз искам да знам, обичам малки момченца, а този ако му боядисам косата и го избръсна с една кола маска може да ги играе.
Това нещастно недоруземие

2021.06.30 | 10:49

11
Нещо се взе на много голямо и непоклатимо !? Толкова е жалък и малък, че става смешен! Просто един палячо!

2021.06.30 | 10:28

9
До Джамбазки.Простичко е.Гласуваш там където живееш .Точка.Нямаш права с двоино гражданство.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.06.30 | 10:00

8
Пeдaл с лакирани нокти.
някой

2021.06.30 | 09:57

7
А да караш пиян не е ли престъпление, ти плати ли си ? А да заливаш хора с вода под прозорците на цетралата ви защото протестират не е ли престъпление, ти плати ли си? БОГ да пази България с такива патриоти.
БЪЛГАРИН

2021.06.30 | 09:37

6
Стига сте се правили на големи демократи трябва твърда ръка къде по света мангалите тормозят хората и налитат на полицаи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2021.06.30 | 09:08

3
Hahahaha piqnica aide nazdrave

2021.06.30 | 09:07

2
Наздраве Джамбазки!

2021.06.30 | 09:07

1
МАНГАЛ ДЖАМБАЗКИ АТНИЗАПАДНОТО ДЖУДЖЕ ОТИВА ПРИ ТЕРОРИСТИЧНИТЕ СИ ДЕДИ

Добави коментар

Водещи новини