Бойко Борисов в Плевен: Справихме се с всички кризи, сега ни остава да се справим и с кризата на Радев

  • 26 юни 2021 20:36

  • 4167
  • 129
Бойко Борисов в Плевен: Справихме се с всички кризи, сега ни остава да  се справим и с кризата на Радев
©

Ние се справихме най-добре и с финансовата криза, и с бежанската криза, и с пандемичната криза. Сега ни остава да се справим и с кризата на Радев. Това заяви председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на предизборно събитие на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Плевен.

По думите му, целта на управляващите е на тези избори да се направи репетиция за президентските избори с манипулация на машините. „Защото тогава те ще са овладели чрез „Информационно обслужване“ кодовете на всичките 11 хиляди машини. Най-добрите Ай Ти специалисти на „Да, България“ са пратени там да пипат машините. И от вчера никой не отговаря дали е така. Ако те ни откажат да се броят квитанциите, които се събират след като се гласува с машината, и то със съдържание, за да можем да ги хванем как са ни излъгали, значи конспирацията е много голяма“, категоричен бе Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в припомни, че не само експертите и машините са от Венецуаела, но и президентът Радев беше единственият, който защити президента Мадуро, който беше осъден от демократичния свят заради жертвите и бежанците от Венецуела. „Целта им е да ни ударят морално, че не сме първи, и вече на вторите избори за Радев всеки трети глас ще отива за него. Единственият пример за Радев е президентът Мадуро и Венецуела. Това е примерът му за подражание“, посочи Борисов.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в прочете становище на Софийски градски съд срещу недопустимото вмешателство в работата на съда от страна на служебния министър на икономиката Кирил Петков. „Разбиране за съдебната система по Радевски е съдиите да пращат решенията предварително, той да ги одобрява и да съдят така, както 44-та година Народният съд е съдил опонентите. Това не го казвам аз, казва го Софийски градски съд. „Недопустимо е служебният министър Кирил Петков да коментира и оценява постановен съдебен акт“, при помни Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. По думите му, тези хора от служебното правителство със закони не работят. „Същият министър, който скача на съда и съдът му удари шамар, прати да източат язовирите, за да отиде да се снима и да си направи видео. Само че структурите ни са яки, усетиха се какво искат да ни направят и ги спряха. Сега тръгнаха да се занимават с КЕВР“, посочи председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г припомни, че финансовият министър Асен Василев за 1 месец каза 3-4 пъти коренно противоположни неща.

"Когато Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на си е в България, той говори, че бюджетът е продънен и буферите са изчезнали. Когато Радев отиде в Брюксел, Асен Василев откри 1,5 милиарда лева за допълнителни разговори. Къде ги откри тези пари харвардският възпитаник? Да ме прощават в Харвард!“, каза Борисов. Той подчерта, че за ужас на Радев, Василев каза още, че дефицитът ни е третият най-нисък в Европейския съюз. „А те ни обвинявахме, че сме опоскали хазната. 3 милиона ваксини доставихме от най-добрите в света за българите. И те в момента убиха най-важното за хората – ваксинационния план. Когато дойде новият щам, ще ни събори. Те спряха да доставят ваксини. Хората ще се върнат през септември от почивки и ще стане страшно, но тогава ще бъде късно“, предупреди Борисов.

Борисов: За тези пет години Радев метна най-близкия си човек Божков на кучетата

Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в изрази възмущението си, че заради публични публикации са започнали данъчна проверка на Влади Горанов, а в същото време казват, че няма да започнат проверка на Бойко Рашков по медийни публикации. „Така ли го разбират върховенството на закона?“, попита Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той бе категоричен, че с професор Григор Горчев начело, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще има големи успехи в Плевен и припомни на присъстващите в залата, че завършването на автомагистрала „Хемус“ е един от основните приоритети за партията.

Професор Горчев бе категоричен, че целта на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е стабилност, законност и ред. „Имаме нужда от реална стабилност и реални политики. Трябва да продължим да надграждаме и да работим с позитивизъм. Ще продължим да водим позитивна кампания. В листата ни има хора с биографии, хора, доказали себе си“, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Плевен.

„Вместо да коментираме какво постигнахме за 12 години, трябва да коментираме лъжите на хора, които не познават думата градеж и си служат само с манипулации. Ние можем да даваме решения на проблемите. За 12 години ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в успя да удвои Брутният вътрешен продукт, пенсиите, учителските заплати, да построим стотици километри пътища“, посочи председателят на МГРЕБ Георг Георгиев. По думите му сега настоящето правителство заплашва да спре развитието на транспортната инфраструктура. „Всеки от нас трябва да разпространява какво е направено от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в през последните 12 години, защото то не е малко. Направеното от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не може да бъде изчегъртано, защото е реално“, категоричен бе Георгиев.

Борисов: Хем бюджетът е продънен, хем кабинетът на Радев откри допълнителни 1,5 млрд. лв. в него

Заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник подчерта пред членовете и симпатизантите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, че да мразиш, е технология на слабия. „Този, който мрази, сам по себе си е безсмислен. Трябва да говорим с факти, а не със заклинания. Като се опитват да ни убедят, че последните 10 години са години на хаос и разсипия, помните ли преди това колко депа за отпадъци имаше? 2-3. Имаше само 2-3 пречиствателни станции. Нямаше магистрала дори до морето, а сега има няколко. БВП се удвои. 60-70% от училищните сгради са ремонтирани и това трябва да продължи“, заяви Дончев. По думите му, в следващите 5 години трябва да изградим автомагистрала „Хемус“, скоростният път „Видин-Ботевград“, тунел под Шипка, магистрала „Русе-Търново“, както и много железопътни линии. „От производител на компоненти за автомобили трябва да се превърнем в производител на автомобили. Опонентите ни водят разговори само кой ще изчегъртат. Вас ли ще изчегъртат или може би професурата на професор Горчев?“, попита Дончев. Той бе категоричен, че най-важното не е изборната победа, а да съхраним себе си.

Novini.bg
4167 129

Свързани новини

Коментари 129

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.07 | 07:55

129
ТРЕВОГА.ЗАЛИСВАТ НИ С ПИСАНИЯ КАКВИ ЛИ НЕ,НО ГЛАВНОТО Е ЧЕ ЗА СЛАВЕ ТЪПОТО Е ТАБУ ДА СЕ ПИШЕ И ДОКАТО ХУНТАТА И ПОДЛОГИТЕ НА МУТРОФАНОВА ЯРОСТНО ИЗСТРЕЛВАТ ОТ УПОР ЛЪЖИ СРЕЩУ БОРИСОВ,В ПЪЛЕН МЕДИЕН КОМФОРТ БЕЗРОДНИКА,РУСКИЯ ЕКСКРЕМЕНТ СЛАВИ ТЪПИЯ ИЗПЪЛНЯВА ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН НА РУСКИЯ ВАМПИР МУТРАФОНОВА И ХУНТАТА Ѝ ********* МУТРАФОНОВИ КУПОНИ.МУТРАФОНОВА РЕЖИМ НА ТОКА.МУТРАФОНОВА РЕЖИМ НА ВОДАТА.МУТРФОНОВА ДОНАБОРНИ КОМИСИИ. МУТРАФОНОВА КЛЬОНОВЕ.МУТРАФОНОВИ...ХУБАВ ЛИ Е ФИЛМА ИЛИ Е РУСКИ.МУТРАФОНОВА ЕДВАМ,ЕДВАМ ОТ ЗАПЛАТА ДО АВАНС... МУТРАФОНОВА ОПАААААШКИ...МУТРАФОНОВА,ПРАЗНИ РАФТОВЕ...МУТРАФОНОВА...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА*****МОЛЯ НЯКОЙ,КОЙТО ЗНАЕ ЗА НЯКОЙ ОТ ХУНТАТА НА РУСКИЯ ВАМПИР МУТРАФОНОВА ,ЧЕ НЕ Е ДЕБИЛ,ОЛИГОФРЕН ИЛИ КРЕМЪЛСКА МАСТИЯ ДА МЕ УВЕДОМИ СРЕЩУ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ *************БЪРТВЕЖИ,КОИТО КРИЯТ КРЕМЪЛСКИЯ РЕКЕТ.ГОТВЕТЕ СЕ ЗА КУПОНИ Е КАЗАЛА МУТРОФАНОВА...РЕЖИМ НА ТОКА...ТУКА ИМА ТУКА НЕМА,РЕЖИМ НА ВОДАТА...ТУКА ИМА,ПОСЛЕ НЕМА...ПЕДЕРРАШКОВ КАРА БОДЛИВИЯ ТЕЛ ЗА КЛЬОНОВЕТЕ...ДОНАБОРНИТЕ КАШИЦИ,СТРОЙ СЕ ПРЕБРОЙ СЕ...ЛАЙФ ОТ АВАНС,ТА ЧАААК ПОЧТИ ДО ЗАПЛАТА...ВСЕ ТАКАААААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА... АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...СТЕФАНЕ СТЕФАНЕЕЕ ДА ТЕ ЛАШКА КОЙ ТЕ ФАНЕЕЕ...БАЯ МАЙМУНИ СТЕ НА КЛОНА...ГЛАВАТАРА НА ХУНТАТА МАЛО УМЕН КРАДЕВ,ДЕБИЛА ПЕДЕРРАШКОВ,МИНЕТОВ И ВАШЕ НИЩОЖЕСТВО СТЕ САМО ПРЕЗРЯНИ СЛУГИ НА МУТРОФАНОВА,КОЯТО ВИ ОНОЖДА С ДРУГИ ПО ЗАСЛУЖИЛИ ПРЕД ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО,НО ВИЕ НИЩОЖЕСТВА ПРЕЗРЯНИ ОТ СВЕТА СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ ЧЕ СТЕ ХВАНАЛИ БОГА ЗА ДРЪГА,НО ВАШИЯ БОГ ГО ХВАЩАТ НАЙ ОТЗАД РЯЗАНИТЕ ПЕХОТИНЦИ И Ѝ СЕ ПОЛУЧАВА**************************НА 88години СЪМ И ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ИЗБОРИ И ТО ЗА БОРИСОВ,САМО ЗАЩОТО НЕ МИ ПИЛЕШЕ ИЗ ДЕН В ДЕН ЗА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО КОЛКО ДОБРА БИЛА,Е И НЕ СЕДНА НИТО ДЕН ВСЕ НЕЩО ВЪРШЕШЕ,ДОКАТО ПЕДЕРАШКОВЦИТЕ СЕ ЗАМОГВАХА И ХИГИЕНИЗИРАХА ОАКАНИТЕ РУСКИ ЛЮДОЕДИ********ойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава..ШЕФА НА ХУНТАТА ПОЗДРАВИ ЧЕРВЕНИЯ КАНИБАЛ ЗА ВЯРНАТА СЛУЖБА НА РУСИЯ МАМКА ВИ*********Мало умен крадев самозабравил се руски аналлизатор"БАЙО ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ВИЕ С ОНАЯ ЛУДЕТИНА БОТЬОВА СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА.КОЙТО НИ ОСВОБОДИ ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" УБИТИЯ ОТ ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ АПОСТОЛ НА БЪЛГАРСКАТА СВОБОДА ЛЕВСКИ..."НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИТОЛКОВА КОЛКОТО РУСИЯ". ДИМИТЪР БЛАГОЕВ-ДЯДОТО ОСНОВАТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ. "БЪЛГАРИЯ Е ТРОЯНСКИ КОН НА КРЕМЪЛ В ЕС И НАТО" КОНЯ ЛАВРОВ-ПОЖИЗНЕН ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО.********* МУТРАФОНОВИ КУПОНИ.МУТРАФОНОВА РЕЖИМ НА ТОКА.МУТРАФОНОВА РЕЖИМ НА ВОДАТА.МУТРФОНОВА ДОНАБОРНИ КОМИСИИ. МУТРАФОНОВА КЛЬОНОВЕ.МУТРАФОНОВИ...ХУБАВ ЛИ Е ФИЛМА ИЛИ Е РУСКИ.МУТРАФОНОВА ЕДВАМ,ЕДВАМ ОТ ЗАПЛАТА ДО АВАНС... МУТРАФОНОВА ОПАААААШКИ...МУТРАФОНОВА,ПРАЗНИ РАФТОВЕ...МУТРАФОНОВА...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА*****МОЛЯ НЯКОЙ,КОЙТО ЗНАЕ ЗА НЯКОЙ ОТ ХУНТАТА НА РУСКИЯ ВАМПИР МУТРАФОНОВА ,ЧЕ НЕ Е ДЕБИЛ,ОЛИГОФРЕН ИЛИ КРЕМЪЛСКА МАСТИЯ ДА МЕ УВЕДОМИ СРЕЩУ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ *************БЪРТВЕЖИ,КОИТО КРИЯТ КРЕМЪЛСКИЯ РЕКЕТ.ГОТВЕТЕ СЕ ЗА КУПОНИ Е КАЗАЛА МУТРОФАНОВА...РЕЖИМ НА ТОКА...ТУКА ИМА ТУКА НЕМА,РЕЖИМ НА ВОДАТА...ТУКА ИМА,ПОСЛЕ НЕМА...ПЕДЕРРАШКОВ КАРА БОДЛИВИЯ ТЕЛ ЗА КЛЬОНОВЕТЕ...ДОНАБОРНИТЕ КАШИЦИ,СТРОЙ СЕ ПРЕБРОЙ СЕ...ЛАЙФ ОТ АВАНС,ТА ЧАААК ПОЧТИ ДО ЗАПЛАТА...ВСЕ ТАКАААААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА... АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...СТЕФАНЕ СТЕФАНЕЕЕ ДА ТЕ ЛАШКА КОЙ ТЕ ФАНЕЕЕ...БАЯ МАЙМУНИ СТЕ НА КЛОНА...ГЛАВАТАРА НА ХУНТАТА МАЛО УМЕН КРАДЕВ,ДЕБИЛА ПЕДЕРРАШКОВ,МИНЕТОВ И ВАШЕ НИЩОЖЕСТВО СТЕ САМО ПРЕЗРЯНИ СЛУГИ НА МУТРОФАНОВА,КОЯТО ВИ ОНОЖДА С ДРУГИ ПО ЗАСЛУЖИЛИ ПРЕД ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО,НО ВИЕ НИЩОЖЕСТВА ПРЕЗРЯНИ ОТ СВЕТА СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ ЧЕ СТЕ ХВАНАЛИ БОГА ЗА ДРЪГА,НО ВАШИЯ БОГ ГО ХВАЩАТ НАЙ ОТЗАД РЯЗАНИТЕ ПЕХОТИНЦИ И Ѝ СЕ ПОЛУЧАВА**************************НА 88години СЪМ И ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ИЗБОРИ И ТО ЗА БОРИСОВ,САМО ЗАЩОТО НЕ МИ ПИЛЕШЕ ИЗ ДЕН В ДЕН ЗА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО КОЛКО ДОБРА БИЛА,Е И НЕ СЕДНА НИТО ДЕН ВСЕ НЕЩО ВЪРШЕШЕ,ДОКАТО ПЕДЕРАШКОВЦИТЕ СЕ ЗАМОГВАХА И ХИГИЕНИЗИРАХА ОАКАНИТЕ РУСКИ ЛЮДОЕДИ********ойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава..ШЕФА НА ХУНТАТА ПОЗДРАВИ ЧЕРВЕНИЯ КАНИБАЛ ЗА ВЯРНАТА СЛУЖБА НА РУСИЯ МАМКА ВИ*********Мало умен крадев самозабравил се руски аналлизатор"БАЙО ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ВИЕ С ОНАЯ ЛУДЕТИНА БОТЬОВА СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА.КОЙТО НИ ОСВОБОДИ ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" УБИТИЯ ОТ ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ АПОСТОЛ НА БЪЛГАРСКАТА СВОБОДА ЛЕВСКИ..."НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИТОЛКОВА КОЛКОТО РУСИЯ". ДИМИТЪР БЛАГОЕВ-ДЯДОТО ОСНОВАТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ. "БЪЛГАРИЯ Е ТРОЯНСКИ КОН НА КРЕМЪЛ В ЕС И НАТО" КОНЯ ЛАВРОВ-ПОЖИЗНЕН ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО.
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 22:19

128
ТРЕВОГА.ЗАЛИСВАТ НИ С ПИСАНИЯ КАКВИ ЛИ НЕ,НО ГЛАВНОТО Е ЧЕ ЗА СЛАВЕ ТЪПОТО Е ТАБУ ДА СЕ ПИШЕ И ДОКАТО ХУНТАТА И ПОДЛОГИТЕ НА МУТРОФАНОВА ЯРОСТНО ИЗСТРЕЛВАТ ОТ УПОР ЛЪЖИ СРЕЩУ БОРИСОВ,В ПЪЛЕН МЕДИЕН КОМФОРТ БЕЗРОДНИКА,РУСКИЯ ЕКСКРЕМЕНТ СЛАВИ ТЪПИЯ ИЗПЪЛНЯВА ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН НА РУСКИЯ ВАМПИР МУТРАФОНОВА И ХУНТАТА Ѝ
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 22:18

127
ТРЕВОГА.ЗАЛИСВАТ НИ С ПИСАНИЯ КАКВИ ЛИ НЕ,НО ГЛАВНОТО Е ЧЕ ЗА СЛАВЕ ТЪПОТО Е ТАБУ ДА СЕ ПИШЕ И ДОКАТО ХУНТАТА И ПОДЛОГИТЕ НА МУТРОФАНОВА ЯРОСТНО ИЗСТРЕЛВАТ ОТ УПОР ЛЪЖИ СРЕЩУ БОРИСОВ,В ПЪЛЕН МЕДИЕН КОМФОРТ БЕЗРОДНИКА,РУСКИЯ ЕКСКРЕМЕНТ СЛАВИ ТЪПИЯ ИЗПЪЛНЯВА ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН НА РУСКИЯ ВАМПИР МУТРАФОНОВА И ХУНТАТА Ѝ
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 22:17

126
ПЛЕВЕН Е ГРАДА С КОЙТО СЕ ГОРДЕЯ. ПЛЕВЕН Е ГРАДА НА БРАННИЦИТЕ. ПЛЕВЕН Е ГРАДА НА ЛЕГИОНЕРИТЕ. ПЛЕВЕН Е ГРАДА НА ШПИЦКОМАНДИТЕ...ПЛЕВЕН Е МОЯТА ГОРДОСТ. ПЛЕВЕН ЩЕ УСТОИ НА ВЕКОВНОТО РУСКО РОБСТВО. НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!... В ПЛЕВЕН НЯМА РУСКИ СЛАЙНЯНИ,ОСВЕН СЛАВИ ТЪПОТО. НЕКА НАПРАВИМ ПЛЕВЕН БАСТИОН НА БЪЛГАРЩИНАТА!!!... ПОКЛОН ПЛЕВЕНСКИ РОДОЛЮБЦИ!!!...
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 22:15

125
ПЛЕВЕН Е ГРАДА С КОЙТО СЕ ГОРДЕЯ. ПЛЕВЕН Е ГРАДА НА БРАННИЦИТЕ. ПЛЕВЕН Е ГРАДА НА ЛЕГИОНЕРИТЕ. ПЛЕВЕН Е ГРАДА НА ШПИЦКОМАНДИТЕ...ПЛЕВЕН Е МОЯТА ГОРДОСТ. ПЛЕВЕН ЩЕ УСТОИ НА ВЕКОВНОТО РУСКО РОБСТВО. НИЕ СМЕ НБЪЛГАРИ!!!... В ПЛЕВЕН НЯМА РУСКИ СЛАЙНЯНИ,ОСВЕН СЛАВИ ТЪПОТО. НЕКА НАПРАВИМ ПЛЕВЕН БАСТИОН НА БЪЛГАРЩИНАТА!!!... ПОКЛОН ПЛЕВЕНСКИ РОДОЛЮБЦИ!!!...
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 22:04

124
ТРЕВОГА.ЗАЛИСВАТ НИ С ПИСАНИЯ КАКВИ ЛИ НЕ,НО ГЛАВНОТО Е ЧЕ ЗА СЛАВЕ ТЪПОТО Е ТАБУ ДА СЕ ПИШЕ И ДОКАТО ХУНТАТА И ПОДЛОГИТЕ НА МУТРОФАНОВА ЯРОСТНО ИЗСТРЕЛВАТ ОТ УПОР ЛЪЖИ СРЕЩУ БОРИСОВ,В ПЪЛЕН МЕДИЕН КОМФОРТ БЕЗРОДНИКА,РУСКИЯ ЕКСКРЕМЕНТ СЛАВИ ТЪПИЯ ИЗПЪЛНЯВА ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН НА РУСКИЯ ВАМПИР МУТРАФОНОВА И ХУНТАТА Ѝ
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 22:04

123
ТРЕВОГА.ЗАЛИСВАТ НИ С ПИСАНИЯ КАКВИ ЛИ НЕ,НО ГЛАВНОТО Е ЧЕ ЗА СЛАВЕ ТЪПОТО Е ТАБУ ДА СЕ ПИШЕ И ДОКАТО ХУНТАТА И ПОДЛОГИТЕ НА МУТРОФАНОВА ЯРОСТНО ИЗСТРЕЛВАТ ОТ УПОР ЛЪЖИ СРЕЩУ БОРИСОВ,В ПЪЛЕН МЕДИЕН КОМФОРТ БЕЗРОДНИКА,РУСКИЯ ЕКСКРЕМЕНТ СЛАВИ ТЪПИЯ ИЗПЪЛНЯВА ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН НА РУСКИЯ ВАМПИР МУТРАФОНОВА И ХУНТАТА Ѝ
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 22:04

122
ТРЕВОГА.ЗАЛИСВАТ НИ С ПИСАНИЯ КАКВИ ЛИ НЕ,НО ГЛАВНОТО Е ЧЕ ЗА СЛАВЕ ТЪПОТО Е ТАБУ ДА СЕ ПИШЕ И ДОКАТО ХУНТАТА И ПОДЛОГИТЕ НА МУТРОФАНОВА ЯРОСТНО ИЗСТРЕЛВАТ ОТ УПОР ЛЪЖИ СРЕЩУ БОРИСОВ,В ПЪЛЕН МЕДИЕН КОМФОРТ БЕЗРОДНИКА,РУСКИЯ ЕКСКРЕМЕНТ СЛАВИ ТЪПИЯ ИЗПЪЛНЯВА ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН НА РУСКИЯ ВАМПИР МУТРАФОНОВА И ХУНТАТА Ѝ
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 22:04

121
ТРЕВОГА.ЗАЛИСВАТ НИ С ПИСАНИЯ КАКВИ ЛИ НЕ,НО ГЛАВНОТО Е ЧЕ ЗА СЛАВЕ ТЪПОТО Е ТАБУ ДА СЕ ПИШЕ И ДОКАТО ХУНТАТА И ПОДЛОГИТЕ НА МУТРОФАНОВА ЯРОСТНО ИЗСТРЕЛВАТ ОТ УПОР ЛЪЖИ СРЕЩУ БОРИСОВ,В ПЪЛЕН МЕДИЕН КОМФОРТ БЕЗРОДНИКА,РУСКИЯ ЕКСКРЕМЕНТ СЛАВИ ТЪПИЯ ИЗПЪЛНЯВА ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН НА РУСКИЯ ВАМПИР МУТРАФОНОВА И ХУНТАТА Ѝ
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.06 | 22:04

120
ТРЕВОГА.ЗАЛИСВАТ НИ С ПИСАНИЯ КАКВИ ЛИ НЕ,НО ГЛАВНОТО Е ЧЕ ЗА СЛАВЕ ТЪПОТО Е ТАБУ ДА СЕ ПИШЕ И ДОКАТО ХУНТАТА И ПОДЛОГИТЕ НА МУТРОФАНОВА ЯРОСТНО ИЗСТРЕЛВАТ ОТ УПОР ЛЪЖИ СРЕЩУ БОРИСОВ,В ПЪЛЕН МЕДИЕН КОМФОРТ БЕЗРОДНИКА,РУСКИЯ ЕКСКРЕМЕНТ СЛАВИ ТЪПИЯ ИЗПЪЛНЯВА ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН НА РУСКИЯ ВАМПИР МУТРАФОНОВА И ХУНТАТА Ѝ

Добави коментар

Водещи новини