ГЕРБ за шефа на ДФ "Земеделие: Когато някой управлява 3 млрд. лева годишно, забранени въпроси няма

  • 23 юни 2021 17:00

  • 2976
  • 79
© Novini.bg

Днес на обяд ние зададохме няколко въпроса към настоящия директор на Фонд "Земеделие" Борис Михайлов. Тези въпроси бяха свързани с това бил ли е той арестуван, разследван и съден за данъчни престъпления. Малко по-късно говорителят на служебното правителство г-н Антон Кутев лично обяви, че това било вярно, каза на брифинг Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, предаде репортер на Novini.bg.

Никой от нас не е казвал, че този човек трябва да влезе в затвора, че трябва да бъде линчуван, но ние сме длъжни да проверим всяка информация, която стига до нас, и то в духа на прозрачност, професионализъм и почтеност, какъвто е девизът на служебното правителство. Затова на нас ни е малко необяснима бурната реакция на г-н Кутев и на министъра на земеделието. Най-нормалното нещо в една демократична страна е опозицията и медиите да се интересуват от от биографията на хора, които заемат високи публични позиции, каквато е позицията директор на Фонд Земеделие. Ако някой от служебното правителство мисли, че с такива бурни реакции ще ни ни подплаши и че ние ще спрем да търсим информация за проблемни хора, много се лъже. Това само ще ни амбицира да бъдем още по-активни и да предупреждаваме обществото за определени казуси, каза още Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Борис Михайлов след нападките: С някои господа от ГЕРБ ще се видим в съда

Ние продължаваме с въпросите, посочи зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник. Първият въпрос - какъв предишен опит и експертиза има г-н Михайлов, които са относими към дейността на Държавен фонд "Земеделие"? Дейността на Държавен фонд "Земеделие" е свързана с подпомагане на земеделските производители, мерки за финансиране на общини в малките населени места, избягване на процесите на дисбаланс в регионалното развитие. Човекът, който е изпълнителен директор на тази институция, се предполага да разбира от директни плащания, от агроекологични мерки, от обвързана подкрепа, от системата ИСУН, от системата ИСАК, от Общата селскостопанска политика, да може да преговаря с Европейската комисия, да гарантира, че плащанията ще постъпят навреме до всеки производител, че няма да има нарушения и политиката на България в селскостопанския сектор ще бъде в синхрон с общата евроепйска селскостопанска политика, коментира Дончев.

На този въпрос няма отговор. Аз питам каква експертиза, какъв приложим опит има към дейността на Държавен фонд "Земеделие". Държавен фонд "Земеделие" годишно разпределя средно 3 млрд. лева и от дейността на Държавен фонд "Земеделие" зависи не само парите за инвестиции в малките общини в България, но и на всички, които са ангажирани в селското стопанство, отбеляза зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Вторият въпрос – напълно резонно е да попитаме откъде се появи г-н Михайлов, кой го предложи - министърът, министър-председателят, някой друг? Да напомня, че когато някой носи отговорност за управлението на 3 млрд. лева годишно, няма забранен въпрос. Това вероятно е една от най-важните институции в държавата. Ще има още въпроси, каза още Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Припомняме, че по-рано днес от ГЕРБ изразиха подозрения, че новият изпълнителен директор на Държавен фонд "Земеделие" Борис Михайлов е разследван за данъчни измами.

ГЕРБ пита разследван ли е за данъчни измами новият шеф на ДФ "Земеделие"

В отговор говорителят на служебното правителство Антон Кутев представи пред медиите документ от Софийския градски съд, според който наказателното производство срещу Борис Михайлов е прекратено. Кутев определи обвиненията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в като "политическа форма на зловредие".

Кутев отрече обвиненията срещу директора на ДФ "Земеделие": Не е бил осъждан! Искат да го окалят

 

 

Novini.bg
2976 79

Свързани новини

Коментари 79

Добави коментар
СЕРЕГЕЙ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.01 | 08:45

79
ОМОНИСТИТЕ НИ СА СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ КРАДЦИ.СЛЕД "ДОБРИНИТЕ" ЩЕ ДОВТАСАТ С ЕДНА КАМАРА НОВИЧОК ОГРОМЕН ДЪЛГ ОТ КОЙТО,НАЦИОНАЛНИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ,МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ,СЛАВЕТЪПАНАРОВИ И ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СЕ НАДПРЕВАРАТ ДА СЕ НАТОВАРАТ И НА ПОЖИЗНЕНИЯ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ЩЕ СЕ НАТЕГНАТ С НЯКОЛКО СТОТИН МИЛИОНА МЕСЕЧНО И...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААА...ОМОНИСТА НЕ КРАДЕ,А ВЗЕМА,КАКВОТО РЕШИ.ХОМОНИСТА НЕ ЛЪЖЕ,А ПРОСТО ТАКА СИ ДИША...ВСИЧКИ ХОМОНИСТИ В ЗАДУНАЙКАТА СА НАЙ-УСЪРДНИ КРЕМЪЛСКИ АНАЛЛИЗАТОРИ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...изкаме ние да си ги раздавамееее!!!...ВЕК И ПОЛОВИНА ВЕЧЕ ВИНАГИ ГЛАСУВАНЕТО Е В ПРЕЗРЯНАТА ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ,А ИЗБОРИТЕ ВИНАГИ СА НЕОТМЕННО В КРЕМЪЛ... НЕКА ПРОБНОТО МАШИННО ГЛАСУВАНЕ НА ЧЕРНОГЛАВА ПЛЕВЕНСКА ЗАПОЧНЕ СЕГА...БЕЕЕ...БЕЕЕЕЕ...БЕЕЕЕЕЕЙ... ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...ПОЖИЗНЕНИЯТ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО В СПЕШЕН ПОРЯДЪК СЪС САМАЛЬОТИ ИЗПРАЩА 838 000 ДОБРЕ ЗАРАЗЕНИ,ЩАТЕЛНО ПРОВЕРЕНИ КРЕМЪЛСКИ ЛЮДОЕДИ НОСИТЕЛИ НА ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИЯ КРЕМЪЛСКИ КОМУНОВИРУС 19.БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА,ЧЕ НИ ОСТАВИ ТОЛКОЗ ВРЕМЕ ЖИВИ ДА ТИ РОБУВАМЕ...... НО ПОНЕ СА СЕ ОТТЪРВАЛИ ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ АНАЛЛИЗАТОРИ НА ПРЕЦЕДЕНТА МАЛО УМЕН РАДЕВ...ВАШАТА МАЙКА-СТОЛЕТНАТА КРЕМЪЛСКА ПАЧАВРА,КАК ВИ Е СЪТВОРИЛА НАЙ ОТЗАД ТАКИВА ГНУСНИ И НАГЛИ!?...МАЛО УМЕН РАДЕВ ДА ГИ НАУЧИ ПЪРВО НА РУСКИ,ЗАЩОТО ПОЖИЗНЕНИЯ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО МОЖЕ ДА ГИ ЛИКВИДИРА СЛЕД НЯКОЕ ОСВОНУЖДЕНИЕ...КАЖЕТЕ Ѝ СЪЩО,ЧЕ РАБОТИМ БЕЗ ПАРИ ТЫ КАТО ПОЖИЗНЕНИЯТ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО НЕ ПЛАТИМ ЛИ ВО ВРЕМЯ КРЕМЪЛСКИЯ РЕКЕТ НЕМЕДЛЕННО ОПРАЗВА БАНКАЕДНО Е ДА СИ ИКОНОМИСТ,А СЪВСЕМ ОСРАНО Е ДА СИ ИКОМУНИСТ...КРЕМЪЛСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ ИЛИ КАКТО ВИ ЗОВЪТ ИЗ НАУЧНИТЕ СРЕДИ В МОЕТО СЕЛО-КРЕМЪЛСКИ ЛАЙНОШАК...ПОЖИЗНЕНИЯТ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО В СПЕШЕН ПОРЯДЪК СЪС САМАЛЬОТИ ИЗПРАЩА 838 000 ДОБРЕ ЗАРАЗЕНИ,ЩАТЕЛНО ПРОВЕРЕНИ КРЕМЪЛСКИ ЛЮДОЕДИ НОСИТЕЛИ НА ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИЯ КРЕМЪЛСКИ КОМУНОВИРУС 19.БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА,ЧЕ НИ ОСТАВИ ТОЛКОЗ ВРЕМЕ ЖИВИ ДА ТИ РОБУВАМЕ...... НО ПОНЕ СА СЕ ОТТЪРВАЛИ ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ АНАЛЛИЗАТОРИ НА ПРЕЦЕДЕНТА МАЛО УМЕН РАДЕВ...ВАШАТА МАЙКА-СТОЛЕТНАТА КРЕМЪЛСКА ПАЧАВРА,КАК ВИ Е СЪТВОРИЛА НАЙ ОТЗАД ТАКИВА ГНУСНИ И НАГЛИ!?...МАЛО УМЕН РАДЕВ ДА ГИ НАУЧИ ПЪРВО НА РУСКИ,ЗАЩОТО ПОЖИЗНЕНИЯ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО МОЖЕ ДА ГИ ЛИКВИДИРА СЛЕД НЯКОЕ ОСВОНУЖДЕНИЕ...КАЖЕТЕ Ѝ СЪЩО,ЧЕ РАБОТИМ БЕЗ ПАРИ ТЫ КАТО ПОЖИЗНЕНИЯТ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО НЕ ПЛАТИМ ЛИ ВО ВРЕМЯ КРЕМЪЛСКИЯ РЕКЕТ НЕМЕДЛЕННО ОПРАЗВА БАНКАДИНА СТАНИШЕВА ПЪЛНОМОЩНИК НА ЦК НА КПСС ЗА МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ДИМИТЪР СТАНИШЕВ УБИЕЦ НА СТАЧКУВАЩИ ПЛОВДИВСКИ РАБОТНИЦИ СЛЕД ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ ЧЕТИРЕДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТА ГОДИНА. СЕРЕИГЕЙ СТАНИШЕВ МОДЕРЕН ЛЯВ КРЕМЪЛСКИ ПЕДЕР... МЕДИИТЕ НА ДИНА СТАНИШЕВА ВЕЧНО ЩЕ НАВИРАТ БЪЛГАРИЯ В КЛОАКАТА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО.САТРАПИТЕ НА ДИМИТЪР СТАНИШЕВ ВЕЧНО ЩЕ ПОСИЧАТ ПО КРЕМЪЛСКА ПОРЪЧКА ТЕЗИ КОИТО НЕ СЛУЖАТ ВЯРНО НА КРЕМЪЛ.СЕРЕГЕЙОВИТЕ ПЕДЕРИ ВЕЧНО ЩЕ ПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ ГНУСНА И ПРЕЗРЯНА ЗА СВЕТА...

2021.06.23 | 21:13

78
Дончев , Биков са мразени от народа слуги на един простак и престъпник Борисов , довел страната до пълна деградация , до икономическа , здравна и демографска катастрофа ! Затвор , а не Парламент !

2021.06.23 | 21:13

77
пфф кои го казва, абсольотни крадци и лъжци
герб краде кат за световно

2021.06.23 | 20:55

76
бсп явно некъдърни - направо да ти се скъса сърцето
скоро, скоро

2021.06.23 | 17:21

6
До време ще резпределя, защото Европа ще спре субсидиите, както по времето на Орешарски!

2021.06.23 | 20:49

75
Всички да гласуваме за мая слави корнелия и доган и бойко да вземе да пукне в банкя

2021.06.23 | 20:23

74
гeй6epaскитe мaймyни скaчaт пo клoнa и лaят, a дyпapите им - чepвeнииии :)))) и пoнeжe нe мoгaт дa oтpeкaт пpoстия фaкт, чe сy6сидиитe пo eкoпpoгpaмитe (eдинствeнитe спpeни) 6яхa зaдъpжaни зapaди зoлyмитe нa тeхнитe тикви сe зaмepят с лaйнa :))) пpoсти кaтo 6aнкянски тикви :)))
до този отдолу

2021.06.23 | 20:18

72
Неграмотен си, защото си неук и прост по рождение. От всеки лев 70 стотинки са от Европа, путьо!

2021.06.23 | 19:52

59
аз пък ще се радвам да ги спрът субсидиите защото сега ги получават едни определени хора и всички са от гроб
Да,

2021.06.23 | 19:40

55
комунделите са тъпи и ограничени и затова три пъти фалираха държавата-
червена маймуна

2021.06.23 | 19:38

54
Нещастника отдолу, който е наивен смешен трол си мисли, че и ние сме балъци като него! Хо хо хо!
Директор

2021.06.23 | 19:33

53
Евро субсидиите бяха спрени по времето на Орешарски поради злоупотреби и некадърност на администрацията да готви проекти.
До 19-16

2021.06.23 | 19:31

51
Човека ти поиска линк, а ти си измисляш и то доста бездарно ! Типични комундета имитиращи Гьобелс!
до ментето отдолу 19:16

2021.06.23 | 19:29

50
Смешко,2 не мога да вися във форума, защото работя! А ти нищо не си ми цитирал, просто лъжеш нагло!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.06.23 | 19:20

49
Млъкна, защото е лъжлива пyтка като кpaдеца бойко методиев борисов.
до ментарджията-гейберас

2021.06.23 | 19:16

48
що така млъкна като посрана тиква като ти цитирах писмото за спирането с датите на нарушенията, балък? а да ти цитирам защо ги пуснаха искаш ли?
И така, след като

2021.06.23 | 18:54

44
установихме, че са спрени заради "нарушения в обществените поръчки, преглед на проведени одити за 2011 и 2012 г.", да си спомним и КОЙ управляваше държавата в този период. Орешарски ли беше премиер през 2011 и 2012, драги гейбераски тролчета?
Нека си спомним ЗАЩО бяха спрени

2021.06.23 | 18:53

43
некои субсидии по времето на Орешарски: В МОСВ вчера пристигна официално писмо от Брюксел, че се спират междинните плащания по оперативна програма „Околна среда“. Валтер Дефа, ген. директор на Генерална дирекция „Регионална политика и урбанистично развитие“ в ЕК, информира българските власти, че програмата е замразена, докато Европейската комисия не получи увереност, че българските институции са предприели предписаните им корективни мерки. Българските власти са „поканени“ да предприемат мерки в няколко направления: подобряване на системите за управление и контрол на програмата, пълен преглед или извадка на проектите от 2010-2013 г., който да доведе до финансови корекции за нарушения в обществените поръчки, преглед на проведени одити за 2011 и 2012 г.
лоша прогноза

2021.06.23 | 18:13

39
Ако ГЕРБ не спечели ни чакат гладни времена. България ще затъне както при Луканов и Виденов.
незабравимо

2021.06.23 | 17:54

31
ДПС разпореди Пеевски да бъде избран за шеф на ДАНС, а пу.те.та.та от БСП послушно го избраха. Срам!
Да,

2021.06.23 | 17:50

29
след падането на Пеевски и правителството на Орешарски Европа веднага възстанови евросредствата.
до ментето отдолу

2021.06.23 | 17:48

27
Къде ги видятия документи бе, менте тролче! Дай линк! А защо веднага върнаха субсидиите при ГЕРБ?!

2021.06.23 | 17:32

15
Нека си лъже гейберастът, но документите с причините за спирането ги има навсякъде и там пише - заради престъпления в периода 2009-2012. Когато управляваше КОЙ?
до ментето отдолу

2021.06.23 | 17:26

10
Смешен трол! Спряха ги поради кражби и некомпетентност на червеногъзите! Веднага ги върнаха при новото правителство на ББ!

2021.06.23 | 17:24

7
Да не забравяме, че тогава субсидиите бяха спрени за золуми на предишния кабинет, т.е. на Тиквата.

2021.06.23 | 20:13

68
Нека на 11/07 да си върнем свободата...видя се , че ИТН са фирма за поръчки на Доган и Пеевски, ДеБъ и ИСМВ са слуги на Васил Божков и Цветан Василев, престъпници укриващи се от Българското правосъдие зад граница !!! За БСП и ДПС няма какво да кажем освен,че да КРАДАТ И УНИЩОЖАВАТ друго не могат! Те са са слуги на Кремъл и изпълняват заедно с Радев поръчка за унищожаването на Родината ни. Само ГЕРБ това е истината и всички го знаем
българин

2021.06.23 | 20:21

73
Националните предатели, каквито са новите мутри, изровени от миналото ще получат заслуженото!
мрете пачи!

2021.06.23 | 20:15

70
Тъпите путьовци подкрепят олигарсите, които ограбиха България!
ЮЕСЕЙ подкрепят !

2021.06.23 | 20:16

71
Ерата Борисов премиер приключи ! Идва ерата Борисов затворник ! Гаранция 100 % - Радев , Рашков !

2021.06.23 | 20:09

67
на кое място сме по доходи в ЕС , на последно никога повече крадците от герб
Хо хо хо

2021.06.23 | 20:13

69
Путьо, а при БСП и ДПС водехме в класацията, а смешник?
ГЕРБ Е МЪРТВА !

2021.06.23 | 20:08

66
Изборите ще решат категорично един въпрос ! ГЕРБ няма да управлява повече ! Ще управлява или ново коалиционно правителство без ГЕРБ , или с по - голяма вероятност пак служебното правителство !

2021.06.23 | 19:57

62
ТОМИСЛАВ Е ГАБРОВСКИ ЦИГАНИН!

2021.06.23 | 20:05

65
Избори на 11 юли 2021 г. ! ГЕРБ 3.99999999 % ! Не влиза в Парламента ! Новия главен прукорор Б . Рашков поема делото на бившия премиер ББ , който е в следствения арест ! Приятна нова седмица !

2021.06.23 | 20:02

64
Мишоци крадливи що несе гръмнете.Щом стесе хванали с Борисов и това ще дочакате.

Добави коментар

Водещи новини