Транспортният министър Георги Тодоров ще проведе серия от срещи по актуални теми

  • 18 юни 2021 19:04

  • 492
  • 1
Транспортният министър Георги Тодоров ще проведе серия от срещи по актуални теми
© Булфото (архив)

На 21 юни, понеделник, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров ще проведе серия от срещи по актуални теми, съобщиха от ведомството.

От 13.00 часа Георги Тодоров ще се срещне с ректора на Висшето училище по телекомуникации и пощи проф. Темелкова. Двамата ще подпишат Меморандум за сътрудничество.

По-късно, от 14.30 часа, ще се проведе работна среща за създаване на организация и улесняване на преминаването на товарните автомобили през сухопътните граници на излизане от България. В разговорите ще участват: заместник-министърът на здравеопазването Александър Златанов, директорът на Агенция "Митници" Павел Тонев, директорът на Главна дирекция "Гранична полиция" главен комисар Деян Моллов, Веселин Пейков от Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура", директорът на дирекция "Консулски отношения" Данчо Мичев, изпълнителният директор на ИА "Автомобилна администрация" Бойко Рановски и представители на браншовите организации в автомобилните превози на товари.

От 16.30 часа ще се проведе среща с представителите на браншовите организации в областта на обучението на кандидатите за водачи. По време на разговорите ще бъдат обсъдени подготвяните нормативни промени в сектора, както и актуални въпроси свързани с дейността по провеждането на обучението и изпитите на кандидатите за водачи.

Министър Стела Балтова и министър Георги Тодоров проведоха съвместна среща с представители на Националния борд по туризъм

Последвайте канала на

Novini.bg
492 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.06.18 | 20:30

1
Нека на 11/07 да си върнем свободата...видя се , че ИТН са фирма за поръчки на Доган и Пеевски, ДеБъ и ИСМВ са слуги на Васил Божков и Цветан Василев, престъпници укриващи се от Българското правосъдие зад граница !!! За БСП и ДПС няма какво да кажем освен,че да КРАДАТ И УНИЩОЖАВАТ друго не могат! Те са са слуги на Кремъл и изпълняват заедно с Радев поръчка за унищожаването на Родината ни. Само ГЕРБ това е истината и всички го знаем

Добави коментар

Водещи новини