Министърът на правосъдието се срещна със свои предшественици на поста

  • 18 юни 2021 15:54

  • 875
  • 2
Министърът на правосъдието се срещна със свои предшественици на поста
©

Министърът на правосъдието проф. Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия се срещна със свои предшественици на поста. Разговорът се проведе по негова инициатива в сградата на ведомството на ул. „Славянска“ № 1.

На нея присъстваха Ангел Джамбазов, проф. Пенчо Пенев, Хараламби Анчев, Антон Станков, Миглена Тачева, Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент, Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова, Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Мария ПавловаМария ПавловаМария Павлова е служебен министър на правосъдието в кабинета на Огнян Герджиков. На 9 април 2024 г. е.

По време на дискусията проф. Стоилов и колегите му обсъдиха широк кръг от теми, свързани със съдебната власт и юридическото образование. На анализ бе подложена и съдебната реформа: постигнатите резултати, належащите проблеми и пътищата за тяхното решаване.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
875 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.06.18 | 16:52

2
Червената кралица на приватизацията – Корнелия Нинова е горда собственичка на луксозен хотел за десетки милиони евро в Гърция. Соцлидерката, която твърди, че „демокрацията й отнела много“, всъщност е успяла да увеличи състоянието си драстично в последните няколко години. Според информацията, шефката на комунистическата БСП е успяла да придобие турбо луксозния хотел „Мираджио Термал Спа Ризорт“ на Халкидики за да се прикрие обаче кой е реалният собственик на имота, както и още по-скандалното обстоятелство – че е купен с пари на данъкоплатците през кредит, отпуснат от държавната Българска банка за развитие (ББР), хотелът е вписан на фирмата на подставено лице на Нинова. Това е братът на шефа на една от столичните организации на партията-майка. Става въпрос за Санко Пешев, който е брат на председателя на БСП – Красно село Иван Пешев. Санко Пешев е управител на фирмата, получила кредита – „Интернешънъл Инвестмънтс“ ЕАД.

2021.06.18 | 16:15

1
В държавата цари хаос и беззаконие, мутрите на Радев вилнеят из Родината....време да ги изметем завинаги!

Добави коментар

Водещи новини