Юлиан Ангелов и Стефан Тафров в лют спор в ефир за Северна Македония, наричат се "национални предатели"

  • 17 юни 2021 18:02

  • 18047
  • 15
Юлиан Ангелов и Стефан Тафров в лют спор в ефир за Северна Македония, наричат се "национални предатели"
© БТВ

България трябва да има твърда позиция по този въпрос. Няма как да предадеш българските герои, които са се борили за Македония. Не можем да постъпваме като Георги Димитров и други национални предатели. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Юлиан Ангелов от "Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите".

Днес Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г даде знак, че ако е на власт, ще пусне Северна Македония в Европейския съюз, заяви Стефан Тафров от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". Това е шизофренно поведение. Когато беше на власт, поставя една позиция, а сега казва: "Служебното правителство и президентът няма да ви пуснат в Европейския съюз". Това е абсолютно възмутително – опит на един провален политик да използва толкова важна за България тема за предизборни цели. Това може да буди само отвращение и трябва да бъде строго осъдено  в обществото, подчерта Тафров.

Ние сме наследници на онази политическа традиция, която веднага след падането на комунизма успя да спечели сърцата на хората в Македония - след десетки години пребиваване в пределите на Титова Югославия Македония беше призната първо от България с правителството на Филип Димитров, от което бях част и аз. Впоследтвие всички се съгласихме, че това трябваше да стане. Само че след това нито изградихме инфраструктура към Македония, нито имаше български инвестиции в тази посока. Ние не се превърнахме в модел за следване от Македония, посочи Стефан Тафров.

Стефан Янев: Подкрепяме РСМ за ЕС, но трябва да има зачитане на националните интереси и диалог, с който да решим проблемите

От г-н Тафров разбрах, че България е виновна за отношенията ни с Македония. Позициите на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Атанас Атанасов и Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и са предателски, коментира Юлиан Ангелов.

В програмата на "Демократична "България" пише, че трябва да бъде изготвена пътна карта за влизането на Северна Македония в Европейския съюз. Не можем да продължаваме да градим отношенията си върху омраза, заяви Тафров.

Вие, като видите някой от чужбина и му се кланяте. Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския казва, че Македония има право на собствен прочит на историята, отбеляза Ангелов.

България няма как да пусне сега Северна Македония в Европейския съюз, защото е обвързана с парламентарна позиция. Лъжата на Борисов днес беше, че каза, че служебното правителство няма да даде подкрепа, защото не иска, а не защото е обвързано с тази позиция, коментира Стефан Тафров.

С вашата мека позиция защитавате коминтерновските тези. Вие защитавате македонските тези, готови сте да клекнете пред Заев, обърна се Юлиан Ангелов към представителя на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Патриотите доведе България до международна изолация. Когато Македония е изпълнила условията, ще я подкрепим за членство в Европейския съюз, каза в отговор Тафров.

Вие сте национални предатели, защото сте готови да клекнете пред всеки чужденец, заяви Ангелов.

Вие сте национални предатели, защото ваши представители бяха уличени в продажба на български паспорти на чужденци, отговори Стефан Тафров.

Зоран Заев след срещата с Янев: Проблемът е двустранен, трябва да го решим

Съсипахте България с криминалната приватизация на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, а ще ми говорите за корупция, каза Юлиан Ангелов.

Криминален преход сте вие, управлението ви с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, заяви Тафров.

Това е лъжа, отговори представителят на Бъларските патриоти.

Те са престъпно нагли, отбеляза Стефан Тафров.

Тук Юлиан Ангелов отклони разговора и в посока на гей парада: "Може да сме нагли, но не ходим на гей паради. Вие защитавате ли гей браковете?"

Не, ние защитаваме човешките права, отговори Тафров.

Последвайте канала на

Novini.bg
18047 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
...

2021.06.17 | 20:27

14
И двамата са продажници! Възраждане е единствената патриотична организация! На 11 с номер 11

2021.06.17 | 21:22

15
Тьй молодец бляд!
perko dalaverko

2021.06.17 | 20:15

13
angelov jambazki karaka4anov mare6ki i dalaverkata ispipani al4ni kradci ako tova sa patrioti zdrave mu kaji

2021.06.17 | 20:04

12
Боко говори това което му е изгодно.Гласувайте за мен и аз ще ви помогна.Изменник.Фурнаджииска лопата.А и между другото имам шкафчета за пълнене. Внуците и правнуци да уреждам. Гласувайте всички за мен.
хахаха

2021.06.17 | 19:26

11
Ангелов направи човека на Маджо да си говори сам.
Ерхан

2021.06.17 | 19:20

10
Другия човек се казва Стефан Тафров, а не Стефан Ангелов
Просто човек

2021.06.17 | 19:09

8
Простака срещу Дипломата...0:1
такива сте

2021.06.17 | 19:19

9
това не е дипломат,а един назначен крадец.
Аре чиба, "патриотите"

2021.06.17 | 18:44

7
Свинете-патерициоти, до един банда бивши кадесари и партийци от БКП не знам защо обиждат хора, които нямат общо с комунизма.
Катюша

2021.06.17 | 18:23

1
Комунистическите предатели и от двете страни, успяха да направят това, което хиляда години византийци и турци не успяха, а именно да разделят българския народ и България на две.
Герберовь Катюшка

2021.06.17 | 18:43

6
Нямам търпение да го разделим този народ и да пипна на бойко дупето в затвора
уууу

2021.06.17 | 18:36

4
Тоя дайбългараст тафров е едно базродно продажно говненце с апетит за кражби!

2021.06.17 | 18:39

5
едва ли е окрал повече от свинята агент Иван, по-известна като Шкембе "войвода".

2021.06.17 | 18:26

3
Стефан Тафров е на снимката, мисирки изкукали, а това, че антибългарските патерициоти реват нещо нема никакво значение. Те са най-големите майцепродавци след гейберастите.

Добави коментар

Водещи новини