Стъки: Радев шикалкави, Кацаров мълчи, Трифонов се държи като обслужващ персонал на президента

  • 15 юни 2021 19:10

  • 5294
  • 84
Стъки: Радев шикалкави, Кацаров мълчи, Трифонов се държи като обслужващ персонал на президента
© Facebook

ММА-шампионът Станислав Недков - Стъки коментира във Фейсбук действията на служебния кабинет на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, както и скандала с плика за Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е.

Председателят на "Консервативно-патриотично движение" пита защо Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е още е на поста си и не е отстранен от президента, докато се разследва аферата с митничарския плик.

Кадри показват бивш митнически шеф да подава плик на Пламен Узунов

Ето целия текст на публикацията му:

"Бивш митнически шеф признава, че в знак на благодарност дава огромен книжен плик на президентския секретар по правни въпроси и антикорупция - Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е, затова че му е съдействал за чернодробна трансплантация. Достойно би било, ако президентът отстрани Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е от поста на секретар, докато компетентните органи се произнесат по случая. Това е нормалната позицията на държавник, който е обявил, че се бори с корупцията.

До този момент обаче единственото, което направи Радев е да се опита да ни замаже очите с чекмеджета и кюлчета. Чекмеджетата с кюлчета вероятно ги има, но Борисов плати своята цена и едва ли някога ще управлява повече страната. За да бъдем обективни, трябва да кажем, че при снимките с чекмеджетата нямаше общ кадър на Борисов и кюлчетата, което даваше възможност на всеки да тълкува това, което вижда, според пристрастията си. Случаят с Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е обаче е още по-притеснителен, защото имаме видеозапис и признания на един от двамата участници в него.

Фелдшерът Кацаров, който от завист и злоба се саморазправи с няколко светила в медицината, и ни проглуши ушите за незаконни трансплантации в софийска болница, сега мълчи. Кое не е ясно, че всички мълчат?

Имаме признание от пациент за посредничество от висш държавен чиновник за чернодробна трансплантация, срещу което същият пациент му се отблагодарява с огромен книжен плик. Появилата се лукава усмивка върху лицето на Узунов, веднага след хвърления бърз поглед върху съдържанието на плика, поражда въпроси, на които никой до момента не намира смелост да отговори.

Държа да чуя от здравния министър Кацаров, дали това не е един от ония случаи с “донори роднини от Молдова и Украйна”, за които говореше в началото на месеца.

Президентът Радев за записите на Узунов: Това е поредната интрига

Странно мълчание от Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, от умнокрасивите, от мутрите и от обслужващите ги медии.

Защо никой не настоява за самосезиране от страна на прокуратурата? Защо няма блокиране на съдебната палата с искане на разследване на Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е? Очаквам Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в пак да пише постове срещу мен, но след като си дал заявка за нов политик, не се дръж като обслужващ персонал на президента. Странно мълчат и лъжепатриотите? Каракачанов през годините е доказал, че въпреки наднорменото си тегло, е способен на пируети, на които биха му завидели дори и златните момичета. Със сигурност се облизва да се намърда в нова коалицийка с горепосочените. Все още чакам президента Радев да приеме поканата ми за дебат. Времето не работи в негова полза. С всеки изминал ден очакванията на българските граждани стават все по-големи и темите, по които искам да дискутираме, се множат", завършва Недков.

Novini.bg
5294 84

Свързани новини

Коментари 84

Добави коментар
бай шиле

2021.06.22 | 16:08

84
АБЕ ТОЯ АЙДУК НЯМА ЛИ ДА ГО ВКАРАТЕ В ДРАНГОЛНИКА
ХОТЕЛИЕР

2021.06.22 | 16:07

83
Ние го циментирахме околовръст. От Юга до Севера, от Севера до Юга. Застроихме го с лъскави хотели, спечелихме стотици европроекти и си построихме къщи за гости, в които си гостуваме самите ние. Е, и тия, дето ни отпуснаха средствата по европроектите срещу приличен процент за тях. Оградихме плажовете, изравнихме дюните, изкоренихме някакви си там треволяци, дето слабоумните, досадни еколози твърдяха, че били не знам си какви защитени, застрашени, изчезващи видове и били включени в червени ли, зелени ли, пембени ли книги.

2021.06.15 | 19:46

7
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????
Дака е!

2021.06.16 | 08:58

82
Трябва да ги изметем!
Майтапчи Йово

2021.06.16 | 01:24

74
Ами Горанов и Цвъки де ги забрави бре, тикверасте:)))???
Кацаров/Цацаров

2021.06.16 | 03:19

77
двете лица на една и съща спечена от лайна монета!
Де.билче!

2021.06.16 | 08:58

81
Не ги бъркай!
Аз

2021.06.16 | 08:07

80
Не! Борисов не е платил нищо!
Батко

2021.06.16 | 06:28

79
Ти си недоклецан
Стъки,

2021.06.16 | 03:22

78
вместо да се правиш на хореограф и специалист на площада по хора и ръченици, влез си в ролята на ММА, защото иначе само предизвикваш смях и съжаление!
Гошко

2021.06.16 | 01:41

76
Слави излезе най- евтината политическа проститутката.
Стъки, Мъки

2021.06.16 | 01:36

75
Това не е свриозно
Майтапчи Йово

2021.06.16 | 01:22

73
Недков, женка ти да не би да не ти дава вече, че си толкова напрегнат бре, каун плешив:)))???

Добави коментар

Водещи новини