Общинският съвет в Перник осъди политическото уволнение на Александър Александров

  • 10 юни 2021 11:25

  • 778
  • 5
Общинският съвет в Перник осъди политическото уволнение на Александър Александров
© ПП ГЕРБ

Общинският съвет в Перник прие декларация, с която остро осъди освобождаването на общинския съветник Александър Александров от заеманата длъжност в държавната администрация по политически причини, съобщиха от ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Текстът на документа беше предложен от председателя на групата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Денислав Захариев и подкрепен от мнозинството от съветниците от различни политически партии.

Ето кои са новите областни управители

Декларацията е адресирана до президента Румен Радев, министър -председателя Стефан Янев и председателя на НСОРБ инж. Даниел Панов.

"Уведомяваме Ви за безпрецедентен случай на упражнен политически натиск върху действащ общински съветник, който е освободен от заеманата от него експертна длъжност в Областна администрация – Перник само ден след като същият е регистриран като кандидат за народен представител от листата на Коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДС.

Случилото се с колегата Александър Александров дава ясна индикация за заплахата от упражняване на политически натиск върху всеки един от нас от страна на Областния управител на Перник. Това действие е явно погазване на демократичните принципи, заложени в Конституцията.

ОбС-Перник остро осъжда упражняването на натиск върху всеки един гражданин на Република България на база неговите политически възгледи. Противопоставяме се на всяко действие, което води до възпирането на дейността на всеки един от нас, а именно да защитаваме интересите и нуждите на нашите съграждани", се казва в декларацията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
778 5

Коментари 5

Добави коментар
Мунчо Президентов

2021.06.10 | 11:54

3
Че точно така трябва да се постъпва. След като ще е кандидат за лапач от народната софра, се освобождава от всички длъжности и си гледа кампанията. Ако не го изберат, като е толкова компетентен, ще си намери друга работа.
Мунчо Президентов

2021.06.10 | 11:56

5
Боко, с всички ще е така споко. Когато оправим изборите с ортака от Дубай, ще ви разгоним фамилията на всички. Аз и Дългия ще управляваме по вещото ръководство от ОАЕ.
Бойко Тиквов

2021.06.10 | 11:55

4
Ама защо само с ГЕРП постъпват така, защо ни вадят зъбките, отиде ни далаверката.
Bigimota

2021.06.10 | 11:53

2
На герберите им вадят зъбите
????

2021.06.10 | 11:38

1
А,ПОТЪНАЛИТЕ ТАМ МИЛИОНИ ЕВРО за "ремонта ПОД ВОДА" на "Студена" и "водопровода БЕЗ ВОДА" от Рила,ТЪСЯТ ли ги,тези "другари-господа" ОТ "ГЕРБ"?!

Добави коментар

Водещи новини