"Ред в хаоса" - новият слоган на ГЕРБ

  • 10 юни 2021 10:01

  • 3606
  • 14
"Ред в хаоса" - новият слоган на ГЕРБ
© Булфото, архив

"Ред в хаоса" ще е новият слоган на ГЕРБ-СДС  за предстощите предсрочни парламентарни избори. Той ще замени доскорошния "Работа, работа, работа".

След като бившият премиер и лидер на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов не спираше да повтаря, че докато другите говорят, той и хората му не спират да работят, то сега явно е дошло време за повече конкретика. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на лансираха новия слоган след вчерашния жребий на номерата, с които партиите и коалициите ще присъстват в бюлетината. Във фейсбук бяха публикурани предизборни материали. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще се яви на изборите на 11 юли под номер 5.

"ГЕРБ ще се бори срещу хаоса и безвластието", заяви вчера пред медиите Тома Биков.

Снимка: ГЕРБ 

ГЕРБ сменя слогана "Работа, работа, работа". Бори се срещу хаоса и безвластието

Под хаоса пък Биков визираше работата на Министерския съвет и президентството. Както е известно от оттеглянето си от власт ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не спира да критикува служебното правителство. Обвинения и критики има и от страна на сегашната власт. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в смятат, че със служебното правителство президентът Румен Радев си провежда предизборната кампания за изборите наесен.

Повече по темата чуйте във видеото:

Novini.bg
3606 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Petyr

2021.06.10 | 14:21

8
Две години рев по Бойко и файда никаква, не знам, още плаща Цветан Василев. Сега по същество. Всичко и мафията са впрегнати против ГЕРБ...Слави,Мутра другар с мутрите Илия Павлов, братя Василеви и получавал по 50 000 от Сашо Дончев, да хвали в шоуто си Бсп. Сега има телевизия, яхта, джипове и ходи с 8 бодигарда. Само, че вече не може да ходи, защото е сакат и не става за нищо. Ива Митева, която избраха за шеф на събранието в близки отношения от 20 години с Дпс.Толкоз. Мая Манолова, гласувала за Пеевски, от Бсп казвала да дадем шанс на Орешарски, позната, като Ванкова Галева Костинбродска Толкоз. Бабикян, известен като бащата на фалшивите новини, Минеков, като непризнат скулптор с баща съветник на Тодор Живков. Хаджигенов, личен приятел на Цветан Василев и известен с това, че е неспособен адвокат не спечелил и едно дело.Толкоз. Т. Донева свързана с групировките Вис и Сик...Капон с мъжа си държи всички обществени поръчки в Пловдив...Толкоз. За Бсп няма какво да се коментира умряла партия с шеф Нинова позната, като Импексова уволнена от шефа си тогава Станишев, точно за корупция. За Дай Бъ, какво да се каже, Христо Иванов Маджио, в близки отношения с ДПС, след цирка Росенец, ядоха и пиха с Доган и викаха Мутри вън, хохохо, Толкоз. О Б О Б Щ Е Н И Е И ТОВА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, Е НОВОТО, КОЕТО ИСКА ДА СМЕНИ БОЙКО...ОБРАБОТИХА МЛАДИТЕ, НАТРАПИХА С ГОДИНИ, ЧЕ БОЙКО ИМА ОФШОРКИ, ОСТРОВ, ЛЮБОВНИЦА ДЕТЕ, ПАЧКИ КЮЛЧЕТА, ....НО ВСИЧКО СЕ ИЗПАРИ И СЕ ДОКАЗА, ЧЕ НЯМА НИЩО ВЯРНО. ДАЖЕ 2013 Г. КОГАТО БОЙКО ДАДЕ ОСТАВКА, СТЪРГАХА УЛУЦИТЕ МУ В БАНКЯ, ДА НЕ БИ ДА СА ЗЛАТНИ, Е НЕ СА. КАКТО ЗА ОСТРОВА ГЪРЦИТЕ ВЕДНАГА РЕАГИРАХА И ЙОНЧЕВА, КАЗА, Е МОЖЕ ДА НЕ Е ОСТРОВ, АМА БОЙКО СИ КУПИ ДЪРЖАВАТА, ХОХОХОХ. СЕГА ПАК ИЗБЪРЗАХА И С ПОДСЛУШВАНЕТО. БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. РАШКОВ ПУСНА МУХАТА И КОИ ПОДЕХА, ХИХИ МАНОЛОВА. НИНОВА. ТРИФОНОВ И ДАЙ БЪ В ХОР...Е НАРОДА ОБАЧЕ ИМАШЕ ВРЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ, ЗАЩОТО НАПРАВИХТЕ ЕДНА ОСНОВНА ГРЕШКА. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕТНЕТЕ ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ДА СТАНЕ КАТО КОСТИНБРОД. А СЕГА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО И ЗА ТОВА ГЕРБ ОТНОВО ВОДИ НА ИЗБОРИТЕ И ТОЗИ ПЪТ БОЯ ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ И ПОБЕДАТА ПО СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИЯ КОДЕКС. И НАКРАЯ, НАЙ ВАЖНОТО, КОЕТО ПРОПУСКАТЕ, ЧЕ ЗАБРАВЯТЕ НАРОДА. А ТОЙ СИ ИСКА БОЙКО, ЗАЩОТО ИСКА ДОГОДИНА ЗА ЧЕТВЪРТА ПОД РЕД ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И 2024 ГОДИНА ДА ИМАМЕ 7 ЗАВЪРШЕНИ МАГИСТРАЛИ. А ТОВА МОЖЕ САМО БОРИСОВ.
Valentin gergov

2021.06.11 | 13:23

14
Да ама не.
Latashaycmsa

2021.06.11 | 06:55

13
М­л­­а­­д­­а­­ ­­м­о­­­к­­р­­а­­­ ­­­у­­­ч­е­­н­и­ч­к­а­­ ­ч­­у­­к­­а­­ ­­­ ­­­W­ ­­W­ ­­­W­­ ­­­.­­­ ­B­­ ­G­­­ ­­1­ ­­7­ ­­­.­ ­­C­ ­­­L­ ­­U­ ­­B
Heatherdvwba

2021.06.11 | 03:35

12
М­л­а­­­д­а­­­ ­м­о­к­­р­­а­­­ ­у­­­ч­­­е­­­н­­и­ч­­­к­­а­­­ ­­­ч­­­у­к­­а­­­ ­­­ ­W­­­ ­­W­ ­­­W­­­ ­­.­­­ ­­­B­ ­G­ ­1­ ­­7­ ­.­ ­­C­ ­L­­ ­­U­­ ­­­B
Ashleynkipa

2021.06.10 | 15:20

11
М­­­л­­­а­­­д­а­­ ­­­м­­­о­к­р­­а­­ ­­у­­­ч­­е­н­и­ч­­­к­­а­­ ­­­ч­­­у­к­­­а­ ­ ­­­W­­ ­­­W­­ ­W­ ­.­­­ ­B­­­ ­­­G­­ ­1­ ­­­7­ ­­­.­ ­­C­­ ­L­ ­U­­ ­­­B

2021.06.10 | 14:21

10
България видя. хората не са слепи. Видяха за два месеца, какво стана, Само лични интереси, ченгета и реваншизъм..Ще гласуваме за ГЕРБ ние знаем защо! ББ за 12год построи 3 Бай Живкови Българии които новите-стари червени не могат да боядисат, камо ли да окрадат с тоя контрол от САЩ и ЕС!
Иво

2021.06.10 | 14:21

9
A,така. Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Иво

2021.06.10 | 14:20

7
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!

2021.06.10 | 14:20

6
Г-н Борисов напред, няма връщане назад, крайно време е веднъж завинаги да се отървем от националните предатели! 45 години стигат, българи! Точно левите национални предатели и руски слуги за 45 години отрова и престъпления срещу собствения си народ и убийства съсипаха, опустошиха тотално психиката на българина и родината. Това и за 500 години чуждото владичество не успя, това всъщност е трагедията и да се спрат делбите, в България няма русофили и русофоби, има българи и българи за голямо съжаление слуги на чужди държави. Това е недопустимо всички за родината, всички заедно за България. Такова мачкане и унищожение, унижение което другарите сториха на България не е изтърпявала никога, освен през близкото ни минало, което продължава да се мултиплицира в злоба, хули и чистки и трябва веднъж завинаги да се отървем и отхвърлим. За да имаме достотойно бъдеще! Събудете се и се осъзнайте да не позволим повече това да се повтори, защото може би няма да имаме друга възможност и да защитим това което беше съградено и свободата си! Бог да пази България! Да докажем истината!

2021.06.10 | 14:20

5
Благодаря, ваш ред е, младите и интелегентните хора обичащи България, браво! Затова българи, да стягаме редиците, няма друг начин! Ситуацията е много сериозна и вече наистина има какво да губим ние и България! Толкова много се направи, това е пътят, не трябва да има връщане назад! Всички за които майка България е всичко, да покажем и да не допускаме направено с кански усилия въпреки хулите, лъжите и манипулаците, да бъде унищожено. Да не допускаме повече Кремъл и техните слуги тук да се гаврят с България, никога повече, никога! ГЕРБ СДС и патриотичните формации това е работещата формула за България! Бог, Борисов, България! Бог да пази България!
Mitaka

2021.06.10 | 14:19

4
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

Добави коментар

Водещи новини