Тошко Йорданов обсъди борбата с корупцията у нас с Херо Мустафа

  • 08 юни 2021 18:29

  • 3777
  • 45
Тошко Йорданов обсъди борбата с корупцията у нас с Херо Мустафа
© Булфото архив

Заместник-председателят на партия "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г., заедно с експертите Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше и Димитър Гърдев, е провел работна среща с посланика на САЩ в България Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат,, съобщават от партията.

Йорданов запознал посланик Мустафа с основните приоритети на ПП "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" - борбата с корупцията, преодоляване на последствията от тежкото икономическо състояние в страната и ясна, открита и предсказуема външна политика, основана на пълноправното членство на България в ЕС и НАТО.

Премиерът Янев за санкциите от САЩ: България е тъжен шампион! Защо допуснахме да има такава корупция?

На срещата са били обсъдени ключовите приоритети в двустранните отношения между България и САЩ, задълбочаване на стратегическото партньорство, включително в сферата на икономиката, с оглед перспективите за привличане на инвестиции и по-пълноценно взаимодействие с бизнеса. Била е потвърдена ангажираността за продължаване на информационния обмен, сътрудничеството и взаимодействието в борбата с корупцията и налагането на върховенството на закона.

В хода на разговора били обсъдени усилията за поддържане на стабилността в региона на Западните Балкани, Черноморския регион и региона на Източното Средиземноморие.

В заключение и двете страни подчертали желанието си САЩ и България да бъдат силни и надеждни партньори, което преминава през стабилни демократични институции и провеждането на прозрачни и честни избори.

Последвайте канала на

Novini.bg
3777 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар
до САЩ

2021.06.08 | 23:48

37
Пълно падение е посланикът на останалата единствена велика сила да приема кръчмаря от болшевишки произход Тошко Макака! По-дълбоко дъно външната политика на САЩ едва ли е достигала някога! Какво издигане от друга страна на убийствената посредственост и балканска простотия в лицето на другаря Тошко Йорданов! Боже и това ли бе предопределил за измъчената България!
Браво, подкрепям

2021.12.15 | 13:37

45
Голям срам, да бяха взели и ЗАЙКА Минкова с бплонката
Тошкото

2021.06.09 | 08:39

41
Разказа ли на Мустафа откъде е първият милион на Трифонов и кой му плащаше чалгаджийките изстъпления, когато българите нямаха пари за хляб. А нещо за джипа с реклама "Viceroy" и мутренската му охрана?
Божкееее,

2021.12.15 | 13:32

44
Да бяха взели и Зайка Минкова!!!
Michellezbcra

2021.06.09 | 13:00

43
М­л­а­­­д­­а­­ ­­м­о­к­­­р­­а­­­ ­у­­­ч­е­­н­­и­­ч­­к­­а­­ ­­ч­­­у­­­к­а­ ­­­ ­­­W­­ ­W­­ ­­­W­­­ ­.­­­ ­­B­­ ­G­ ­­1­­­ ­­7­­ ­­­.­ ­­C­­­ ­L­ ­­­U­­­ ­B
Beckinppwa

2021.06.09 | 09:12

42
М­­л­­­а­­д­­­а­­­ ­­м­­­о­­к­­­р­а­ ­­у­­­ч­­е­н­­­и­­ч­к­­а­ ­ч­­у­­­к­­­а­­ ­­­ ­­­W­­­ ­­­W­ ­W­­­ ­­.­­­ ­B­ ­G­ ­­1­­­ ­­7­ ­­­.­­ ­C­­ ­­L­­ ­­­U­­ ­­B

2021.06.09 | 01:34

40
Вече се видя, че Тошко и ИТН са въздух под налягане! Компресорите, които ги напомпват са в Дубай, Белград, Сараите и Кремъл. Но и те не могат да ги донадуят така, че хората пак да им повярват! От повредената система започна да излиза райски газ и голямата част от публиката на "суверена" не може вече да спре да се смее.

2021.06.09 | 01:33

39
MутратA Трифонов изнудвал зA 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП

2021.06.09 | 01:32

38
Двe години Диков реве по Бойко и файда никаквa, не знам, как още плаща Цветан Василев. Сега по същество. Всичко и мафията са впрегнати против ГЕРБ...Слави,Мутра другар с мутрите Илия Павлов, братя Василеви и получавал по 50 000 от Сашо Дончев, да хвали в шоуто си Бсп. Сега има телевизия, яхта, джипове и ходи с 8 бодигарда. Само, че вече не може да ходи, защото е сакат и не става за нищо. Ива Митева, която избраха за шеф на събранието в близки отношения от 20 години с Дпс.Толкоз. Мая Манолова, гласувала за Пеевски, от Бсп казвала да дадем шанс на Орешарски, позната, като Ванкова Галева Костинбродска Толкоз. Бабикян, известен като бащата на фалшивите новини, Минеков, като непризнат скулптор с баща съветник на Тодор Живков. Хаджигенов, личен приятел на Цветан Василев и известен с това, че е неспособен адвокат не спечелил и едно дело.Толкоз. Т. Донева свързана с групировките Вис и Сик...Капон с мъжа си държи всички обществени поръчки в Пловдив...Толкоз. За Бсп няма какво да се коментира умряла партия с шеф Нинова позната, като Импексова уволнена от шефа си тогава Станишев, точно за корупция. За Дай Бъ, какво да се каже, Христо Иванов Маджио, в близки отношения с ДПС, след цирка Росенец, ядоха и пиха с Доган и викаха Мутри вън, хохохо, Толкоз. О Б О Б Щ Е Н И Е И ТОВА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, Е НОВОТО, КОЕТО ИСКА ДА СМЕНИ БОЙКО...ОБРАБОТИХА МЛАДИТЕ, НАТРАПИХА С ГОДИНИ, ЧЕ БОЙКО ИМА ОФШОРКИ, ОСТРОВ, ЛЮБОВНИЦА ДЕТЕ, ПАЧКИ КЮЛЧЕТА, ....НО ВСИЧКО СЕ ИЗПАРИ И СЕ ДОКАЗА, ЧЕ НЯМА НИЩО ВЯРНО. ДАЖЕ 2013 Г. КОГАТО БОЙКО ДАДЕ ОСТАВКА, СТЪРГАХА УЛУЦИТЕ МУ В БАНКЯ, ДА НЕ БИ ДА СА ЗЛАТНИ, Е НЕ СА. КАКТО ЗА ОСТРОВА ГЪРЦИТЕ ВЕДНАГА РЕАГИРАХА И ЙОНЧЕВА, КАЗА, Е МОЖЕ ДА НЕ Е ОСТРОВ, АМА БОЙКО СИ КУПИ ДЪРЖАВАТА, ХОХОХОХ. СЕГА ПАК ИЗБЪРЗАХА И С ПОДСЛУШВАНЕТО. БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. РАШКОВ ПУСНА МУХАТА И КОИ ПОДЕХА, ХИХИ МАНОЛОВА. НИНОВА. ТРИФОНОВ И ДАЙ БЪ В ХОР...Е НАРОДА ОБАЧЕ ИМАШЕ ВРЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ, ЗАЩОТО НАПРАВИХТЕ ЕДНА ОСНОВНА ГРЕШКА. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕТНЕТЕ ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ДА СТАНЕ КАТО КОСТИНБРОД. А СЕГА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО И ЗА ТОВА ГЕРБ ОТНОВО ВОДИ НА ИЗБОРИТЕ И ТОЗИ ПЪТ БОЯ ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ И ПОБЕДАТА ПО СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИЯ КОДЕКС. И НАКРАЯ, НАЙ ВАЖНОТО, КОЕТО ПРОПУСКАТЕ, ЧЕ ЗАБРАВЯТЕ НАРОДА. А ТОЙ СИ ИСКА БОЙКО, ЗАЩОТО ИСКА ДОГОДИНА ЗА ЧЕТВЪРТА ПОД РЕД ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И 2024 ГОДИНА ДА ИМАМЕ 7 ЗАВЪРШЕНИ МАГИСТРАЛИ. А ТОВА МОЖЕ САМО БОРИСОВ.
Гунч

2021.06.08 | 22:09

36
Абе идиота космат с мухата лайнарка къде ходят бре. Тия са за лудницата и маймунарника с дебили.

2021.06.08 | 19:01

3
Тошко така му го е начукал на ТИКВАТА , че изваждане няма ! Мустафа изказала увереност , че българския съд ще си свърши работата и че бившия премиер дълго ще пребивава там където държат крадците !
Начукан

2021.06.08 | 22:08

35
Абе педал нещастен
Сандра

2021.06.08 | 21:47

29
Бре ти вярваш ли си? Трол!

2021.06.08 | 20:27

23
Рашков ти ли си?

2021.06.08 | 22:01

34
Абе къде е Слави наркомана платената к...рва на Доган и Пеевски?

Добави коментар

Водещи новини