Манолова обяви, че в следващото НС ще създаде комисия, в която да се разкрие истина за корумпираните лица в страната

  • 08 юни 2021 14:11

  • 1588
  • 14
Манолова обяви, че в следващото НС ще създаде комисия, в която да се разкрие истина за корумпираните лица в страната
© Булфото архив

"Основната ни цел е доразграждане на корупционния мафиотски модел от управлението на България, защото е наивно да се мисли, че мутрите на всички нива във властта са си тръгнали". Това коментира пред БНР Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, лидер на "Изправи се.БГ", част от коалицията "Изправи се! Мутри вън!".

Тя очаква двойно по-висок резултат на изборите на 11 юли. "В следващия парламент ще бъде съставено правителство от партиите на промяната", убедена е Манолова. По думите ѝ 11 години еднолична власт не може да бъде прекратена за дни и процесът ще е дълъг.

"Възстановяването на върховенството на правото ще се случи през истинска съдебна реформа", заяви тя.

ДАНС нахлу в спецпрокуратурата, ГДБОП и националната полиция

Манолова коментира санкциите на САЩ срещу бизнесмена Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от, който има 18 повдигнати обвинения от прокуратурата в България, за когото сама е заявявала, че се е срещала преди кампанията за местни избори в София, когато тя беше кандидат за кмет.

"САЩ направиха това, което българските институции не направиха. Едно от първите действия, които ще направим в следващия парламент, ще е да направим комисия, която да извади цялата истина за корумпираните лица и фирми и за корупционните схеми", разкри тя.

Лидерът на "Изправи се.БГ" заяви, че е обект на подслушване още от предизборната кметска кампания. 

"Целият офис на "Изправи се. БГ" е бил подслушван в течение на месеци. Имаме информация, че и сега има разработка срещу един от нашите активисти", коментира Манолова.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на беше категорична, че няма притеснения, че името ѝ може да излезе сред санкционираните лица: "Ако прочетете доклада, ще видите, че става дума за политически лидер, който е бил длъжностно лице. На това описание отговарят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, но всички български граждани знаят, че американците визират Борисов". Тя бе категорична, че не е получавала финансиране от Божков.

Последвайте канала на

Novini.bg
1588 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Christinahlzwa

2021.06.09 | 12:16

14
М­­л­­а­­­д­­а­­­ ­­м­­о­к­­р­­а­­ ­­­у­ч­е­­­н­­­и­­ч­­к­­а­­­ ­ч­у­­­к­­­а­ ­ ­­W­­­ ­W­­ ­W­ ­­.­­ ­­B­ ­G­­­ ­1­ ­7­ ­.­ ­C­ ­L­­ ­­­U­­­ ­B

2021.06.09 | 01:45

13
eто едно обобщение и толкоз. Двe години рев по Бойко и файда никаква, не знам, как плаща Цветан Василев. Сега по същество. Всичко и мафията са впрегнати против ГЕРБ...Слави,Мутра другар с мутрите Илия Павлов, братя Василеви и получавал по 50 000 от Сашо Дончев, да хвали в шоуто си Бсп. Сега има телевизия, яхта, джипове и ходи с 8 бодигарда. Само, че вече не може да ходи, защото е сакат и не става за нищо. Ива Митева, която избраха за шеф на събранието в близки отношения от 20 години с Дпс.Толкоз. Мая Манолова, гласувала за Пеевски, от Бсп казвала да дадем шанс на Орешарски, позната, като Ванкова Галева Костинбродска Толкоз. Бабикян, известен като бащата на фалшивите новини, Минеков, като непризнат скулптор с баща съветник на Тодор Живков. Хаджигенов, личен приятел на Цветан Василев и известен с това, че е неспособен адвокат не спечелил и едно дело.Толкоз. Т. Донева свързана с групировките Вис и Сик...Капон с мъжа си държи всички обществени поръчки в Пловдив...Толкоз. За Бсп няма какво да се коментира умряла партия с шеф Нинова позната, като Импексова уволнена от шефа си тогава Станишев, точно за корупция. За Дай Бъ, какво да се каже, Христо Иванов Маджио, в близки отношения с ДПС, след цирка Росенец, ядоха и пиха с Доган и викаха Мутри вън, хохохо, Толкоз. О Б О Б Щ Е Н И Е И ТОВА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, Е НОВОТО, КОЕТО ИСКА ДА СМЕНИ БОЙКО...ОБРАБОТИХА МЛАДИТЕ, НАТРАПИХА С ГОДИНИ, ЧЕ БОЙКО ИМА ОФШОРКИ, ОСТРОВ, ЛЮБОВНИЦА ДЕТЕ, ПАЧКИ КЮЛЧЕТА, ....НО ВСИЧКО СЕ ИЗПАРИ И СЕ ДОКАЗА, ЧЕ НЯМА НИЩО ВЯРНО. ДАЖЕ 2013 Г. КОГАТО БОЙКО ДАДЕ ОСТАВКА, СТЪРГАХА УЛУЦИТЕ МУ В БАНКЯ, ДА НЕ БИ ДА СА ЗЛАТНИ, Е НЕ СА. КАКТО ЗА ОСТРОВА ГЪРЦИТЕ ВЕДНАГА РЕАГИРАХА И ЙОНЧЕВА, КАЗА, Е МОЖЕ ДА НЕ Е ОСТРОВ, АМА БОЙКО СИ КУПИ ДЪРЖАВАТА, ХОХОХОХ. СЕГА ПАК ИЗБЪРЗАХА И С ПОДСЛУШВАНЕТО. БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. РАШКОВ ПУСНА МУХАТА И КОИ ПОДЕХА, ХИХИ МАНОЛОВА. НИНОВА. ТРИФОНОВ И ДАЙ БЪ В ХОР...Е НАРОДА ОБАЧЕ ИМАШЕ ВРЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ, ЗАЩОТО НАПРАВИХТЕ ЕДНА ОСНОВНА ГРЕШКА. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕТНЕТЕ ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ДА СТАНЕ КАТО КОСТИНБРОД. А СЕГА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО И ЗА ТОВА ГЕРБ ОТНОВО ВОДИ НА ИЗБОРИТЕ И ТОЗИ ПЪТ БОЯ ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ И ПОБЕДАТА ПО СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИЯ КОДЕКС. И НАКРАЯ, НАЙ ВАЖНОТО, КОЕТО ПРОПУСКАТЕ, ЧЕ ЗАБРАВЯТЕ НАРОДА. А ТОЙ СИ ИСКА БОЙКО, ЗАЩОТО ИСКА ДОГОДИНА ЗА ЧЕТВЪРТА ПОД РЕД ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И 2024 ГОДИНА ДА ИМАМЕ 7 ЗАВЪРШЕНИ МАГИСТРАЛИ. А ТОВА МОЖЕ САМО БОРИСОВ.
Karaqtbba

2021.06.08 | 19:31

12
М­л­­а­­д­а­ ­­м­­о­­­к­­р­­­а­­­ ­у­ч­­е­­­н­и­­­ч­­к­­­а­ ­­ч­­­у­к­­а­­ ­­ ­­W­ ­­­W­ ­W­­­ ­.­ ­­­B­ ­­G­­ ­1­­­ ­7­­ ­­.­ ­C­ ­L­­ ­­­U­­­ ­B
dg

2021.06.08 | 15:07

9
Кривоустото папагалче мАя Спе.рмоядлева вече е сигурна, че ще е дУпетат в 46-то НС. Похвално, дала е на Черепахин да я тъпче в задницата немита!!!

2021.06.08 | 16:18

11
НЕ ВИ Е СРАМ

2021.06.08 | 15:46

10
Браво Мая в теб ние надеждата.
Иван

2021.06.08 | 14:57

8
това е единствения политик , който направи нещо за хората дакото беше омбудсман
Мая вече действа !

2021.06.08 | 14:31

5
Предупредете Шопара ! В Банкя има разлепени обяви ТЪРСИ СЕ със снимка на голям Чекмеджетулуп ! Тази нощ ДАНС ще има акция да го хващат ! Да хваща гората !

2021.06.08 | 14:33

7
е, като има като тези писания от тъ па на ри, никога няма да се оправим! Щото те преобладават!
к3

2021.06.08 | 14:25

1
Малко ми е шизофренично точно Мая Манолова да бори корупцията...

2021.06.08 | 14:32

6
Абсолютно шизофренично, но нали крадецът вика хванете крадеца!

2021.06.08 | 14:31

4
Лъжкиня мръсна корумпирана платена
Зрител

2021.06.08 | 14:28

2
Лице № 1 - Мая Манолова - полицайката!!!

2021.06.08 | 14:31

3
коя е тая??!! Кога влезе в Народното събрание, кога я избраха на 11-ти юли, кога създаде комисия??!!Явно колко честни ще са тези избори, като се знае прадварително кой ги печели, хахаха, хихихи, лъ жи ре зидент ски!

Добави коментар

Водещи новини