Бабикян: Не се провежда чистка в необходимия мащаб

  • 02 юни 2021 08:07

  • 661
  • 7
Бабикян: Не се провежда чистка в необходимия мащаб
© Bulphoto/архив

Не се провежда чистка в необходимия мащаб. Такова мнение изрази Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън!” в студиото на  сутрепния блок на Нова телевизия.

„Има проблем между демокрацията и Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във. Между българските граждани и Гешев, както имаше и проблем с Борисов. Но той вече е в Банкя при зайчарника”, каза още той. 

На въпрос дали смята, че действията на прокуратурата спрямо служители на МВР са с цел да се попречи на разкриване дали има подслушване, Бабикян отговори: „Да ги бяха проверили преди пет дни, преди да ги сложат в Комисията. Положението е когото назначат - бива привикван. Това не е нищо друго освен препятстване. Това прилича на саботаж от страна на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във и прокуратурата”, добави той.

Арман Бабикян: Подслушванията са форма на натиск

 

Novini.bg
661 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.08 | 18:03

7
СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ...СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ООНЕЕ И ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ХИГИЕНИСТ НА ОАКАНИЯ ПУТЬО НАЙ ОТЗАД.СЛАВЕ ТЪПОТО СИ Е...СЛАВЕ ТЪПОТО!!!...НАПЪНАЛА СЕ Е МУТРАФОНОВАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО СО СЕ ВСИЧКИ ГНУСНИ КРЕМЪЛСКИ ПИЧКИ ДА ПРАВЯТ ОТ ТЪПУНГЕРА УДОБЕН ШИРОКО СКРОЕН НАЙ ОТЗАД...СУКА ЙОБАНА В РОД!!!...ДИМИТЪР БКАГОЕВ НЕ Е БИЛ ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИ КРЕМЪЛСКИ ИДИОТ НЯКОГА.МНОГО СЪМ РАЗГОВАРЯЛ СЪС СТОЙО КОРАБОВ...ТОЙ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ ТАКА:ЗЕТЯ НА ГОШО ТАРАБАТА И ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ НАТИКАХА РОДИНАТА НИ В КРЕМЪЛСКИЯ НУЖНИК. ДИМИТЪР БЛАГОЕВ Е КАЗАЛ"ЧОВЕК,КОЙТО ДО ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА НЕ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА СЪРЦЕ.ЧОВЕК,КОЙТО СЛЕД ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА АКЪЛ". И ОЩЕ "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА(ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ),КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА ТОЛКОВА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,КОЛКОТО РУСИЯ".ЛАВАТАРА НА МУТРАФОНОВАТА ХУНТА МАЛОУМЕН КРАДЕВ Е ЗАПОВЯДАЛ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ДА СЕ ИЗЯЖДАТ СУРОВИ ПО СТАР РУСКИ КУЛИНАРЕН ОБИЧАЙ-БЕЗ ПОДПРАВКИ.*****ТАК ПАЛОЖЕНО-ПУТИ*******ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...ВСИЧКИ МУТРАФОНИ СА СЪС СЛАВЕ ТЪПОТО********ВСИЧКИ МУТРАФОНИ ЩЕ ЛАПАТ НА БОРИСОВ ПОРЕДНИЯ ПО ЗДРАВ...ЗАКОНОМЕРНОСТ...ПРИ ВСЯКО ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТТА ПОЗАСРАНО 20 ЗАПОЧВА ЯКИТЕ ГРАБЕЖИ ОТ МОРЕТО ТА ДО...СВАТКО,БРАТКО...СВТОВНО ИЗВЕСТНИ МОШЕННИЦИ БЕЗНАКАЗАНИ МОШЕННИЦИ...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ,ПЪРВАНОВИ,БОКОВИ,БОБОКОРВИ И ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...СТИГА СТЕ СЕ ГЪЗИЛИ НА РУСИЯ БЕ БЕЗРОДНИЦИ.МУТРАФОНОВА ВИ НАПРАВИ ОЩЕ ПО ПРЕЗРЯНИ ЗА СВЕТА,А СЪЩО И НИЕ,КОИТО НЕНАВИЖДАМЕ РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ СМЕ ПРЕЗРЯНИ ЗАРАДИ ОЛИГОФРЕНСКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ...НЕ СПРЯХТЕ НИТО ЗА МИГ ДА ЛИЖЕТЕ ЛАЙНЯНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...СУКА ЙОБАНА В РОД...ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР МАЛОУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ПЕДЕРРАШКОВ,ЗАЕДНО С РУСКА ОРДА ЛЪЖЦИ И ФАЛШИФИКАТОРИ НАПРАВИХА ИЗБОРИТЕ БЕЗПРЕДМЕТНИ...ПОТЪНАХМЕ В РУСКИЯ КЕНЕВ ВО ВЕКИ ВЕКОВ,АНАТЕМА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И СЛУГИТЕ Ѝ В РОДИНАТА МИ...НИТО ЕДИН ДА НЕ ОЖИВЕЕ ОТ КОМУНОВИРУСА ДА ИЗЧИСТИ СМРАДТА НЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКА...ПУТЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО КАТО ВОЖД И ПАК ЕДИНСТВЕНО НА РУСКИ ОЛИГОФРЕНИ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ В КАЛАБАЛЪКА НЯКОЙ НЕВОЛНО МОЖЕ ДА ГО НАСТЪПИ ПО РАМОТО.
Yohannaowxra

2021.06.02 | 15:55

6
М­л­­а­­­д­а­ ­­­м­­­о­­­к­р­­­а­­­ ­у­­­ч­­­е­­н­­и­­­ч­­­к­­­а­ ­­ч­­­у­­к­­­а­­ ­­ ­­W­ ­­W­­ ­W­­­ ­­­.­­ ­­B­­­ ­­G­ ­­1­­ ­­­7­­­ ­.­­­ ­­­C­­­ ­L­­ ­­U­ ­­­B
о

2021.06.02 | 12:49

5
откъде се финансира т.нар Партия Мутри вън?
Гост

2021.06.02 | 11:04

4
Поне да вземеш да се срешеш преди да се появиш по телевизиятя ,моля!
ЕЛЕКТPА

2021.06.02 | 08:58

2
КАТО ГЛЕДАМ ИЗКРИВЕНИТЕ ОТ ЗЛОБА МУЦУНА НА ЯН Б ИБИТКЯН, НАПЪЛНО РАЗБИРАМ, ЗАЩО ТУРСКИЯ СУЛТАН ГИ Е МРАЗЕЛ ТОЛКОВА МНОГО...
и аз като ти прочета платеното

2021.06.02 | 09:21

3
коментарче ми се повръща безроден ге.рберастки платен трол

2021.06.02 | 08:49

1
БАБИКЯН НАПРИМЕР ОЩЕ НЕ Е ОСЪДЕН, ЗНАЧИ ЧИСТКАТА НЕ Е ДОСТАТЪЧНА.

Добави коментар

Водещи новини