Нови въпроси около шефа на НАП - ще бъде ли сменен Румен Спецов?

  • 01 юни 2021 21:57

  • 3689
  • 24
Нови въпроси около шефа на НАП - ще бъде ли сменен Румен Спецов?
© bulphoto (архив)

Нови въпроси около новия шеф на НАП и негова бивша фирма - продал ли е Румен Спецов бизнеса си, докато тече уличаваща данъчна ревизия?

Пред "Свободна Европа" финансовият министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на обяви, че вярва в професионализма и морала на Спецов, но е готов да го смени, ако се докаже че има нарушения. Сигналът срещу Спецов идва от Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, който е бивш зам.-финансов министър и кандидат за депутат от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България". Кадиев иска оставката на Спецов.

Стефан Янев с коментар за хаоса в държавата, Васил Божков, подслушванията и пандемията

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в поиска оставката на на шефа на НАП, защото според него с голяма доза сигурност може да се твърди, че Румен Спецов е продал дяловете във фирмата си на малоимотни лица, защото е знаел за резултати от ревизията, която тече. Това, според Кадиев, лесно може да се провери от страницата на финансовото министерство.

И досега фирмата не е покрила задълженията си към държавата, които са на стойност над 1 млн. лева. Към момента, към който е продал дяловете си, на 7 април 2016 година е знаел, че има започната данъчна ревизия, най-вероятно е знаел и какъв ще е резултата, най-вероятно е получил и ревизионен доклад, който се дава преди ревизията, знаел е че има очаквани задължения. И продавайки дяловете си във фирмата, всъщност се е опитал да отклони плащанията на данъци към държавния бюджет, казва Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Пред "Свободна Европа" финансовият министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на каза, че започва проверка, която да установи фактите по този случай. Увери, че ако се окаже, че Спецов е продал фирмата, знаейки, че тя има задължения и ще нанесе щета на бюджета, тогава със сигурност ще трябва да се разделят с него. Василев посочи, че не е учуден за атаките срещу новия шеф на НАП, защото е започнал сериозни проверки срещу фирми, получили големи обществени поръчки и които досега не са били проверявани. Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов предпочита засега да запази мълчание.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3689 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар

2021.09.19 | 23:14

24
Няма ли съд за този доказан мошеник, който противозаконно прехвърлили фирмата си със задължения за милиони!
Jeniynma

2021.06.02 | 13:23

23
М­­л­­а­­д­­а­­ ­м­о­­­к­­­р­­­а­­­ ­­­у­­ч­­­е­­­н­и­­­ч­к­а­ ­­ч­у­­к­­а­­­ ­­­ ­­­W­­ ­W­­­ ­­W­ ­­­.­ ­B­ ­G­ ­1­­­ ­­7­ ­.­ ­­C­­ ­­­L­­ ­­­U­­­ ­­B
Gillianmxfea

2021.06.02 | 10:27

22
М­­л­­­а­д­а­ ­м­­­о­к­р­а­­­ ­у­­­ч­е­­­н­­­и­ч­к­­­а­­­ ­­­ч­­у­­к­­а­ ­­­ ­W­­­ ­W­ ­­­W­ ­­­.­­­ ­­­B­­­ ­­G­­ ­­­1­ ­7­ ­­­.­ ­­­C­ ­­L­­ ­U­ ­­B
Ayoohmiea

2021.06.02 | 10:05

21
М­­­л­а­д­а­­­ ­­­м­о­­­к­р­а­ ­­­у­ч­е­­­н­и­­ч­­­к­­­а­­ ­­ч­­у­к­­­а­­ ­­­ ­­W­­ ­W­ ­­W­­ ­.­­ ­­B­ ­­G­ ­­­1­­ ­­­7­­ ­.­ ­C­­ ­L­ ­U­­ ­­B
Michelletitpa

2021.06.02 | 07:50

20
М­­­л­­­а­­д­­­а­ ­­­м­о­­­к­­­р­­а­­ ­у­­ч­е­­­н­и­ч­­к­­а­­­ ­ч­­­у­к­­а­ ­­­ ­W­­ ­W­­ ­W­ ­.­­­ ­­B­­­ ­­G­­­ ­1­­ ­­­7­­ ­­­.­­ ­C­­ ­L­­­ ­­U­­­ ­­B
Saragjvha

2021.06.02 | 07:46

19
М­л­а­­­д­а­ ­­­м­­о­­­к­р­­а­­­ ­у­­ч­е­­н­и­ч­­к­­а­ ­­­ч­­­у­к­­а­­ ­ ­­W­­­ ­­W­ ­W­­ ­.­ ­­B­­ ­G­­­ ­­­1­ ­­7­­ ­­.­­­ ­­­C­ ­­L­­ ­­­U­ ­­­B

2021.06.02 | 01:15

15
Всеки знае кво е гейбераско шибане,млад гейбер се засилва със заголен анус и се нанизва на славуца на чепа примерно,за справки ТИКВАТА,е тогава славуца беше забравил вазелина и се наложи тиквето да ходи в болница да го кърпят.След ТИКВЕНОТО премеждие всеки гербераст си намазва свинтера обилно с вазелин преди да излезе,за да не стават изненади.Тиквения свинтер още кърви и се налага честа смяна на памперса,че като се смесят кръв говна и тиква,и става една лъйнянокърваватиквеница.
l

2021.06.02 | 07:37

18
А бе, идиот малоумен, що пишеш такива простотии? Невъзпитан боклук, заслужаваш баси боя за гнусотиите, дето си изповръщал тук!!!
Е, и?

2021.06.02 | 05:57

17
Кaдиeв e ясeн - гep6aвa кypвa oщe oткaк paзцeпи вoтa нa БСП сpeщy Юpди Кpaдлъкoвa пpeз 2015-тa, тиквaкa гo дъpжeшe тoгaвa зa тoпкитe с eнepгeпийния 6изнeс нa жeнa мy. Кaк гo дъpжи сeгa мoжeм сaмo дa гaдaeм. Нo peaлнo, aкo Кaдиeв нe лъжe, oщe пo-дo6pe. Аз тoвa искaм, eднaтa мaфия дa пoдливa вoдa нa дpyгaтa и тaкa дoкaтo сe изтpe6ят.
Какъв е

2021.06.02 | 04:02

16
този питекантроп от снимката? Я, обратно в зоопарка.

2021.06.02 | 00:05

11
Сега по същество. Всичко и мафията са впрегнати против ГЕРБ...Слави,Мутра другар с мутрите Илия Павлов, братя Василеви и получавал по 50 000 от Сашо Дончев, да хвали в шоуто си Бсп. Сега има телевизия, яхта, джипове и ходи с 8 бодигарда. Само, че вече не може да ходи, защото е сакат и не става за нищо. Ива Митева, която избраха за шеф на събранието в близки отношения от 20 години с Дпс.Толкоз. Мая Манолова, гласувала за Пеевски, от Бсп казвала да дадем шанс на Орешарски, позната, като Ванкова Галева Костинбродска Толкоз. Бабикян, известен като бащата на фалшивите новини, Минеков, като непризнат скулптор с баща съветник на Тодор Живков. Хаджигенов, личен приятел на Цветан Василев и известен с това, че е неспособен адвокат не спечелил и едно дело.Толкоз. Т. Донева свързана с групировките Вис и Сик...Капон с мъжа си държи всички обществени поръчки в Пловдив...Толкоз. За Бсп няма какво да се коментира умряла партия с шеф Нинова позната, като Импексова уволнена от шефа си тогава Станишев, точно за корупция. За Дай Бъ, какво да се каже, Христо Иванов Маджио, в близки отношения с ДПС, след цирка Росенец, ядоха и пиха с Доган и викаха Мутри вън, хохохо, Толкоз. О Б О Б Щ Е Н И Е И ТОВА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, Е НОВОТО, КОЕТО ИСКА ДА СМЕНИ БОЙКО...ОБРАБОТИХА МЛАДИТЕ, НАТРАПИХА С ГОДИНИ, ЧЕ БОЙКО ИМА ОФШОРКИ, ОСТРОВ, ЛЮБОВНИЦА ДЕТЕ, ПАЧКИ КЮЛЧЕТА, ....НО ВСИЧКО СЕ ИЗПАРИ И СЕ ДОКАЗА, ЧЕ НЯМА НИЩО ВЯРНО. ДАЖЕ 2013 Г. КОГАТО БОЙКО ДАДЕ ОСТАВКА, СТЪРГАХА УЛУЦИТЕ МУ В БАНКЯ, ДА НЕ БИ ДА СА ЗЛАТНИ, Е НЕ СА. КАКТО ЗА ОСТРОВА ГЪРЦИТЕ ВЕДНАГА РЕАГИРАХА И ЙОНЧЕВА, КАЗА, Е МОЖЕ ДА НЕ Е ОСТРОВ, АМА БОЙКО СИ КУПИ ДЪРЖАВАТА, ХОХОХОХ. СЕГА ПАК ИЗБЪРЗАХА И С ПОДСЛУШВАНЕТО. БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. РАШКОВ ПУСНА МУХАТА И КОИ ПОДЕХА, ХИХИ МАНОЛОВА. НИНОВА. ТРИФОНОВ И ДАЙ БЪ В ХОР...Е НАРОДА ОБАЧЕ ИМАШЕ ВРЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ, ЗАЩОТО НАПРАВИХТЕ ЕДНА ОСНОВНА ГРЕШКА. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕТНЕТЕ ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ДА СТАНЕ КАТО КОСТИНБРОД. А СЕГА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО И ЗА ТОВА ГЕРБ ОТНОВО ВОДИ НА ИЗБОРИТЕ И ТОЗИ ПЪТ БОЯ ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ И ПОБЕДАТА ПО СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИЯ КОДЕКС. И НАКРАЯ, НАЙ ВАЖНОТО, КОЕТО ПРОПУСКАТЕ, ЧЕ ЗАБРАВЯТЕ НАРОДА. А ТОЙ СИ ИСКА БОЙКО, ЗАЩОТО ИСКА ДОГОДИНА ЗА ЧЕТВЪРТА ПОД РЕД ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И 2024 ГОДИНА ДА ИМАМЕ 7 ЗАВЪРШЕНИ МАГИСТРАЛИ. А ТОВА МОЖЕ САМО БОРИСОВ.
квиченето на оноданите

2021.06.02 | 01:14

14
Хахаха е те тоя яко са го онождали многократно,е нема такова квичене,голем кеф ми прави и без да го чета,само прочиташ до многоточието и разбираш колко е тъп,е герберс бате,кво да правиш-тъп.

Добави коментар

Водещи новини