Политиките в подкрепа на бизнеса обсъди Дончев с предприемачи в Габрово

  • 28 май 2021 16:06

  • 503
  • 1
Политиките в подкрепа на бизнеса обсъди Дончев с  предприемачи в Габрово
© ПП ГЕРБ

Държавните политики, мерки и административни реформи, които да подобрят условията за развитие на бизнеса и икономиката в страната, обсъди заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и председател на Предизборния щаб на партията Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник с представители на бизнеса в Габрово.

Основните акценти, които бяха дискутирани, са възможностите за ограничаване на административната тежест и подобряване на административните услуги, както и повишаване нивото на образование.

Томислав Дончев: Не понасям езика за "изчегъртването", ще работя ГЕРБ да е първа сила

На питане от страна на бизнеса за изграждането на тунела под Шипка, Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник обясни, че изборът на изпълнител е във финалната фаза. Финансирането ще бъде по ОП „Транспорт”.

„Ако няма политически и административни сътресения, е възможно строителството да започне в края на тази или началото на следващата година”, уточниТомислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Той обясни, че през следващите пет години бизнесът ще има мащабни възможности за финансиране в областта на дигитализацията и иновациите. Приоритет ще бъде и изграждането на бизнес инфраструктура около и до предприятията.

ПП ГЕРБ

„Трябва да продължим тенденцията от последните години за инвестиции в нови производства от сферата на научно-развойна дейност”, коментира още Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
503 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
в раницата

2021.06.05 | 21:55

1
комисионната за чекмеджето ли е

Добави коментар

Водещи новини