Първан Симеонов: Истинската опасност за БСП е Слави Трифонов

  • 25 май 2021 15:27

  • 29978
  • 17
Първан Симеонов: Истинската опасност за БСП е Слави Трифонов
© bulphoto (архив)

Видно е, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не мелят в една мелница, макар и на думи да имат един общ враг в лицето на досегашното управление от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Изненадващо се включи и проф. Минчо Христов. Той имаше към 15 000 гласа, дали нямаше повече гласове от АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка и „АтакаАтакаПартия "Атака" е създадена на 17 април 2005 г. в София, официално регистрирана в Софийския“. Това е важно допълнение към БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Още повече, че проф. Минчо Христов по-скоро е в профила на онова ляво обединение, което се случва около Жан ВиденовЖан ВиденовЖан Василев Виденов е български политик, министър-председател на България през. Тоест за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е много важно, че го привлича към себе си, защото въпросното ляво обединение около Жан ВиденовЖан ВиденовЖан Василев Виденов е български политик, министър-председател на България през е много сериозен конкурент. Това е по-скоро символ, отколкото грамадни масиви гласове", коментира политологът Първан Симеонов пред Фокус.

"Вляво своя автентична подкрепа имат Дончева и Манолова, но те в случая ще са конкуренти на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това е смисълът на обединението при БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – да създаде усещането, образа, тягата, ефекта на снежната топка. Някакво натрупване, натрупване и натрупване. То е по-скоро символно, да не кажа и символично, но пак е важно. Точно в тази посока е и отдръпването на лидерите при „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите“.

БСП се събра на важен пленум, очакват се ключови промени в листите

"Те търсят символа. Каракачанов го каза по следния начин – проблеми има между лидерите, не и между електоратите и затова лидерите крачка встрани. Това е важен сюжет, който те измислят. Те имат и още един сюжет, който се подхранва от медийния дискурс. Един месец в медиите се говори как те не са влезли в 45-ото Народно събрание, и съответно сега ще се съберат и ще влязат. Не знам колко е вярно това. Във всеки случай сюжетът, че са се събрали и ще влязат, ще даде увереност на част от избирателите, защото доколкото успявам да разбера, патриотите разчитат на това, че и при ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, и при „ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на“ има сериозни масиви гласове, които останаха под чертата. Там има жива, автентична или по-прагматична подкрепа", отчита политологът.

По думите му интересно ще бъде и какво ще стане с Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален. Там ще наблюдаваме опит малки партии, без почти никаква електорална тежест, да измислят свой разказ. Не на последно място интересно ще бъде и във въпросното ляво обединение, което претендира за пръв път от много време насам да реабилитира едни течения в политиката, които дълго време бяха непрестижни. Общият знаменател на всичко е обединяването. Това се дължи на факта, че в последния парламент се видя колко много минуси може да има фрагментирането", коментира Симеонов.

"Не знам дали могат да се конкурират в истинския смисъл на думата, но лявото обединение може да претендира за част от потенциалните гласове на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Всеки глас ще е важен за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. По-скоро шансът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е тук е фактът, че коронавирусът почти отшумя. Това може би ще върне част от избирателите, които не гласуваха. На 4 април доста възрастни хора не гласуваха. И обратно – доста млади хора, политизирани от летните протести през миналата година, гласуваха, виждайки нова алтернатива, заяви Първан Симеонов.

"Младите хора обикновено гласуват за новопоявяващи се протестно изглеждащи формации, каквато е тази на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Истинският конкурент на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Ако се замислите, досега Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е „ударил“ БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е поне по три начина. Първият е, че ѝ попречи да е основната опозиционна сила в страната и да монополизира и канализира целия протестен и наказателен вот, както се случи през 2017 г. Тогава БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е беше на крачка от това да победи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Този път Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в разполови този вот или взе целия и остави БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е само на най-твърдите си привърженици", посочи той.

"Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в не припознава БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е като агент на промяната, макар че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е вече от 10-12 години е извън властта в България. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в системно отказва да припознае БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е като агент на промяната. Ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е беше припозната и беше пусната да подкрепи кабинет, то тогава правителство вече щеше да има. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на показва, че тази формула би могла да бъде успешна. В момента формулата е точно такава. Агентите на промяната с известно участие на червената съставка – БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това е служебният кабинет, за който най-вероятно мнозина след 11 юли просто ще си кажат: Защо просто същият този кабинет не бъде рестартиран като редовен. Третият начин, по който г-н Трифонов пречи на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и в момента, е продължаващото говорене, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е на другия бряг и че коалиция с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да прави. Това е говорене, което нарежда БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е сред партиите на статуквото, но не трябва да забравяме, че тя беше основната опозиционна сила в последното десетилетие. Няма да е много справедливо да говорим така за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Истинската конкуренция на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е г-н Виденов, макар че и той е опасност. Истинската конкуренция на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в политически план се нарича Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в", заяви още Първан Симеонов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
29978 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Въпрос

2021.05.25 | 22:26

14
Останаха ли още безмозъчни индивиди, които да гласуват за чалгарите?
miso

2021.06.27 | 12:15

17
kakav 4algar be tapako 4oveka iska da napravi ne6to hubavo za bg.prost gerbadjija
БЕГЕМОТ

2021.05.27 | 02:18

16
Уви, останаха! За съжаление, дебилите в България, чалгопитеците са повече от нормалните хора! Ще видиш как на предсрочните парламентарни избори за 46-то Обикновено народно събрание, които предстои да се проведат на 11 юли тази година, чалгопитеческката партия ще бъде първа политическа сила! Позор за "умните интелигентни българи", коти "били на второ място по интелигентност в света,, след евреите"...
БЕГЕМОТ

2021.05.27 | 02:12

15
Етоп истинското лице пи истината за "патриотизЪма" на "дългия", на това недоразумение и еманация на простащината - Слави Трифонов: Публикацията е от сайта на вестник "Марица" от 2011г., "На 29 май 2004 г. Христо Стоичков официално сложи край на футболната си кариера на стадион "Ноу Камп" в Каталуния, където над 40 000 зрители се сбогуваха с кавалера на "Златната топка". В бенефиса на Камата се срещнаха "Дрийм тийма" на "Барселона" и "Отбора на света", който бе съставен от куп велики майстори на коженото кълбо от 90-те години - Ривалдо, Давор Шукер, Роберто Манчини, Георге Хаджи, Иван Саморано, Давид Жинола... Двата отбора бяха водени от треньорите легенди сър Боби Робсън и Йохан Кройф, асистираше им Димитър Пенев. Всички герои от САЩ'94 също взеха участие в прощалния мач на Христо Стоичков. Единственият българин, поискал хонорар, за да участва в тържественото сбогуване на Стоичков с футбола, е Слави Трифонов. Още през март, когато организаторът на бенефика на Ицо - мениджърът Лъчезар Танев, поканил шоумена и неговия "Ку-ку бенд" в Барселона, Дългия заковал твърда тарифа от 20 000 евро за неговото участие плюс още 10 000 евро за музикантите от "Ку-ку бенд"." "Разбира се, Стоичков не е очаквал Слави да пее безплатно, но в случая ставало въпрос да бъдат изпълнени точно 2 песни на стадион "Ноу камп". За сравнение -великият Хосе Карерас поддържал хонорар от 50 000 евро, но категорично отказал да пее срещу заплащане на бенефиса на любимия си футболист. От своите хонорари се отказали и чуждестранните футболни звезди, макар импресариото Лъчезар Танев да настоявал да им се плати, за да не си намерят ритнитопковците повод да не дойдат. Така например направи Диего Марадона, който се оправда със здравословни проблеми, както и Ромарио, който си имаше по-важни задачи в родната Бразилия в този период." "„Христо Стоичков е всичко друго, но не и стиснат - затова не направи въпрос за парите, които трябва да получи Слави Трифонов. Все пак от "Танев, Сираков и КО" отказаха оркестъра, тъй като цялата организация на бенефиса излезе някъде около 300 000 евро - но не за хонорари, никой освен Дългия не поиска, а за самолетни билети и хотелски стаи. Само от София пристигнаха два самолета с негови гости", разказва очевидец пред "Всеки ден". Слави Трифонов все пак не взел пари от Стоичков, тъй като бил...подарен на Камата от президента на България Георги Първанов. Държавния глава натоварил Дългия в самолета си и го доставил за бенефиса на Ицо. Президентът "помолил" един от основните си спонсори да поеме хонорарът на Слави Трифонов, а индустриалецът естествено се съгласил. Не стига това, ами и тогавашния спортен министър Васил Иванов - Лучано също се отчел под масата на лакомия шоумен. Стоичков си спомня смътно, че учиндолецът гушнал немалка сума пари заради кампанията "Свобода за медицинските сестри в Либия". На бенефиса на кавалера на "Златната топка" всички наши футболисти позираха с такива фланелки, но само Слави Трифонов осребри патриотизма си. След бенефиса на "Ноу Камп" през май 2004 г. Христо дал пищна вечеря за приятелите си. На партито Камата не пропуснал да унижи Дългия, провиквайки се в характерния си стил: "Абе, Трифонов, ти си коминочистач, що си седнал на масата на баровците? Ще вземеш да ги изцапаш!" Майтапът бил по повод неуместната шега от страна на Слави Трифонов "в "Шоуто на Слави" с примата на българската естрада Лили Иванова, която е приятелка на Стоичков. А ОТ МЕН ДА КАЖА, БРАВО ХРИСТО, БРАВО СТОИЧКОВ! МНОГО ТОЧНО, ОЩЕ ТОГАВА, ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 17 ГОДИНИ СИ УСЕТИЛ ЩО ЗА БОКЛУК Е ТРИФОНОВ!
Ashleyywiza

2021.05.25 | 21:32

13
М­­л­­а­­д­­­а­­ ­­­м­­­о­­­к­р­­а­ ­у­ч­­е­­н­­­и­ч­к­­­а­ ­­ч­­­у­­к­­а­­­ ­­­ ­­­W­­­ ­­W­­ ­­W­ ­.­ ­B­ ­­G­­ ­1­ ­­­7­­­ ­­­.­­ ­C­­­ ­­L­­­ ­U­­ ­­­B
Наблюдател

2021.05.25 | 16:16

6
Много добре е че Славчо направи партия ! Трябва за статистиката да се знае колко са абдалите в България !

2021.05.25 | 18:55

12
Ха, Ха, Ха !!! Точно казано!
съгласен!

2021.05.25 | 16:24

7
Ха-ха-ха!!!
Реалиста

2021.05.25 | 18:06

11
Слави не е опасен за никой.Той е безопасна игла с допълнителни екстри в обезопасяванията.Вари го, печи го - чалгаджия.Това е манталитета му и живота му.

2021.05.25 | 16:35

10
Абе какво прави Слави платената к..рва на Доган и Пеевски?
Иван От Негован

2021.05.25 | 16:34

9
Хахаха. Опастност, глупости. Фантасмагории за тъпия булгар, който нито чете, нито анализира. Дългият е отгледан от комунягите. Дълги години инвенстираха в него. И много пари. Така правят ДС, КГБ и т.н. Както бяха инвенстирани още повече години и пари в оня боклук Симеончо, Скобурготският отцеубиец. Търпеливи са куките, чакат и го изкарват на светло, когато му дойде времето. Шапка им свалям.
ЛЕД

2021.05.25 | 16:29

8
И Т ИДИОТ ВИДЯХМЕ ЧЕ Е НИЩО ПРАВЕЦ

2021.05.25 | 16:06

5
Наистина е така защото червените гниди ще си загубят луксозният живот който са водили субсидия 8 лева коли охрана апартаменти и сумати други неща до обикновеният човек няма достъп.
Ds agent

2021.05.25 | 15:53

4
Cqla godina li pouchvash? Ti si gadno ds laino zaedno s kolega ta krivogled katar

Добави коментар

Водещи новини