Има ли разцепление в БСП?

  • 17 май 2021 10:32

  • 787
  • 4
Има ли разцепление в БСП?
© Bulphoto

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е започна подготовка за предсрочните парламентарни избори на 11 юли.

"Разцепление има, когато значима част от партията я напуска и създава друг политически субект. В момента въпросът за разцепление не стои. Това, което предизвика създаването на идейно-политическото движение, е дългогодишната вътрешнопартийна криза" - така пред Bulgaria ON AIR Валери Жаблянов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, който е част и от новата платформа, отговори на въпроса има ли разцепление в социалистическата партия.

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е загуби основната си насока - престана да бъде социалистическа. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е престана да бъде демократична партия. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е беше разглеждана като част от статуквото", настоя той и подчерта, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е продължава да се отдалечава от идеите на социализма.

По думите му, е "скандално" и "политическа катастрофа" БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да получи по-голям отлив на гласове от управляващите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Румен Гечев сподели кога за последно и за какво е разговарял с Жан Виденов

Според него гражданите са се ориентирали, че няма съществена разлика между ръководството на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и това, което прави ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Социалистът отново посочи, че сегашната платформа на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е удовлетворителна и не може да спечели никого.

"Един месец след изборите ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не знае какво да прави. От БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма никаква реакция. Свиленски си подаде оставката в събота. Той трябваше да подаде оставка в същия ден на изборите. Това е най-ниският резултат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от 30 години насам. Нинова загуби катастрофално изборите. Ако продължава по същия начин, ще загуби и следващите", изтъкна още Жаблянов.

Той категорично отхвърли тезата, че някой от партията работи срещу нея и я саботира.

"Отговорността за политическото представяне на партията на изборите се носи от нейното ръководство", поясни още Жаблянов.

Последвайте канала на

Novini.bg
787 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Amyxploa

2021.05.18 | 15:23

4
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Умник Гюро

2021.05.17 | 15:07

3
На никого в 21-и век не му пука за терористични и престъпни партии като БКП/БСП. Защо тези изверги и българо-убийци още са на свобода?
ИСТИНАТА

2021.05.17 | 12:27

2
Да, ИМА!!! И за да завърши ТО, трябва СПЕШНО, ВЕДНАГА да бъдат ОБЯВЕНИ ИМЕНАТА на тези които ПОДМЕНИХА листата на "бсп" за Евровота!!!
dfht

2021.05.17 | 12:20

1
БСП НИКОГА не е била "демократична" партия!!! Тоя смешник гро.зен ЛЪЖЕ!!! БСП винаги е била АВТОКРАТИЧНА партия, управлявана обикновено от един про3т лидер, сложен на ръководното място за параван на неговите заместници и ръководители на местните структури, на които основната задача е да крадат, заплашват, шпионират в полза на руската кочина, участват в гешефти и купуват избори!!!!

Добави коментар

Водещи новини