Корнелия Нинова с коментар за качествата на Янаки Стоилов и служебния кабинет

  • 16 май 2021 12:34

  • 3696
  • 37
Корнелия Нинова с коментар за качествата на Янаки Стоилов и служебния кабинет
© Пресцентър ПП БСП

„Жан Виденов прави нова лява партия, всеки е свободен да прави своя избор и да се опитва да влезе в политиката. Другото нещо, което вчера се състоя в НДК – учредяването на платформата “Социализъм 21 век“, е в рамките на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, това не е никакво отцепване или разделяне в партията. То не е ново, в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е винаги е имало различни идейни движения. То може да обогати идейната дискусия, така че чакаме нови идеи от това движение, те ще бъдат обсъдени вътре в партията.“ Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в ефира на БНР.

По повод коментара на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е вкарана през задния вход на властта, Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заяви: „Това са несериозни коментари, защото и представители на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има в служебното правителство. Нашето участие в служебното правителство е Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия, това беше обсъдено с президента. Той получи предложение да се включи в кабинета, Изпълнителното бюро и Националният съвет се произнесоха, каквито са нашите правила и устав. Ние сме системна и сериозна партия, взимаме решенията си в колективните си органи“, коментира Нинова като допълни, че Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия е сериозен юрист, има сериозна експертиза и ще бъде полезен на служебното правителство.

Със служебния кабинет президентът намига към различни политически субекти, смята политолог

Тя заяви, че политически позиции на левицата по отношение на реформата в правосъдната система са известни, последователни и принципни. „Ние сме казвали, че виждаме реформата и промяната през закриване на Специализирания съд и Специализираната прокуратура, нов закон и нова форма на КОНПИ, както и други промени. Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия не е отишъл в служебния кабинет с програмата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Замисълът и конституционния ред, който определя отговорностите на служебното правителство, не предвиждат там да се правят политически реформи според това министърът от коя политическа партия е“, категорична бе Нинова като обясни, че работата на служебния кабинет е да се извади истината за състоянието на системата, за която отговаря всеки министър, да се ревизират порочни практики, но това не предполага той да прави реформи.

Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия има качествата да се справи, но не смятам, че това трябва да се използва като аргумент в изборите. Обществото ще види, че хората в изпълнителната власт на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са професионалисти, че са честни и точни, но не мисля, че това трябва да се използва в предизборната кампания, тъй като там състезанието е за идеи и на програми“, каза още Нинова по темата.

Лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е смята, че ако една партия си сменя програмата на всеки избори, тя не е сериозна партия. „Ние сме принципна, последователна и системна партия, така че няма да си сменим програмата, вероятно ще направим промени в тактиката, така че да бъдем припознати като истинската алтернатива. “Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ беше емоционален избор, но не са управленска алтернатива и това се показа в този месец. Така че ние ще работим за това да се покажем като управленска алтернатива.“

Президентът заяви дали олигархията на Божков е станала олигархията на Радев и загатна за заложени бомби

В ефира на БНР тя обясни, че служебният кабинет е замислен като преходно управление за кратък период и това не е кабинет за управление на страната. „Служебният кабинет е сбор от експерти, които трябва да направят честни избори и да извадят на яве истината за предишното управление. Кабинет в Народното събрание е политически сбор от програми за управление, за реформи, за промени в сектори. Тези неща са абсолютно несравними“, категорична е Нинова.

„Това Народно събрание, което мина, трябваше да направи временен кабинет с няколко приоритета. Ние смятаме, че това трябваше да го направи втората политическа сила. Предварително подадохме ръка и предложихме подкрепа без условие за тези няколко приоритета“, припомни председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е като изброи въпросните приоритети:

„Спешни социално-икономически мерки, които да минат през актуализация на бюджета. На второ място да се направи подготовката за плана за възстановяване и устойчивост на България, да се защити дългосрочно българският интерес.

 На трето място да се направи ревизия на управлението на Борисов.“ По думите й тези условия са били безусловни и надпартийни, но “Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ не са имали желание и потенциал да направят този кабинет. „Когато третият мандат дойде при нас ние с готовност за тези политики получихме отказ от трите нови партии“, каза още тя.

„Целта на по-голямата част от българите, които гласуваха на тези избори, беше да се разгради досегашния модел на управление“, смята Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за като допълни: „Няма как средството за постигане на тази цел да бъде колаборация със същия модел. Можехме да бавим една седмица и да “тупаме топката“, но през този период Борисов щеше да продължава да управлява.“

Промените, които правят президентът и мин.-председателят са абсолютно логични, смята Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. „Нормално е някои да са против, но промените са логични и наложителни. Интересни са тези в митниците и НАП, защото това са двете агенции, които трябва да осигурят висока събираемост и приходи. От друга страна те бяха използвани през годините едната като чадър за корупционни практики и другата като бухалка срещу непослушниците, затова и в двете посоки промените са аргументирани“, обясни тя. „Ако целта е правителството да осигури прозрачни и честни избори, една от средствата е да бъдат сменени тези хора, които покриваха канали за купуване, за манипулации, за натиск“, допълни още Нинова.

Ние подкрепихме създаването на Комисията за ревизия на управлението на Борисов, но съществуването на парламентарна комисия извън съществуване на парламент изглежда юридически нонсенс. За да има истински ефект всичко трябва да приключи в съдебната система и докато няма парламент е хубаво всички сигнали да се насочват на там“, посочи Нинова.

По думите на лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е тревожното е краткото време, в което трябва да се организират изборите, а не промените в Изборния кодекс. „Политическата ни позиция за машинното гласуване е ясна и последователна, но бързите промени в Изборния кодекс и краткото време до следващите избори поставят много въпроси от организационна и финансова гледна точка“, обясни тя.

„Започна процесът по номинации за водачи на листите, отчели сме грешките в някои райони и вероятно ще има и персонални промени в листите. Ще има промени и в Изпълнителното бюро, които ще се решат на следващия Национален съвет“, заяви Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

За предстоящите избори лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е си поставя задачата да ги спечели. “Ако тръгваме на битка, за да сме трети, това е обречено. Трябва да си поставим високи цели, за да се мобилизираме да ги постигнем“, заключи Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Novini.bg
3696 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар
Theresaajqka

2021.05.18 | 17:30

37
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Советский Гражданин

2021.05.16 | 14:10

6
Болхары, присоединяйтесь к Евразийскому Союзу !
дали не е

2021.05.18 | 12:13

36
Бьлхари?
Пешо

2021.05.17 | 06:42

32
Че ние оттам не сме излизали от 1944 та и до днес. Затова сме сомвол на мизерия и корупция
Oliviasdpha

2021.05.18 | 10:49

35
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Sonyaordca

2021.05.18 | 06:00

34
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
НИНОВА НА ДУЗПАТА

2021.05.17 | 08:57

33
БСП ГУБИ ИЗБОРИТЕ И НИНОВА В....ЗАБВЕНИЕ
Jennifermkbpa

2021.05.16 | 17:44

31
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
XXX

2021.05.16 | 16:23

23
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ
Йоло Денев

2021.05.16 | 17:32

30
Само мафиот с прякор Череп не бе управлявал кочината. Време е!
????

2021.05.16 | 16:56

29
Къде е СПИСЪКА с ИМЕНАТА на тези, които ПОДМЕНИХА листата на "бсп" за Евровота, другарко Нинова????
има ли значение кой

2021.05.16 | 15:46

18
В Герберската управа на България всички са комунисти - от министри до чистачки в министерства, от кметове по градове и села до чистачките им всички са комунисти, от президента на Република България до чистачките в президенството всички са комунисти и комунистически протежета. Какво иска Радев, та подлага цял един изстрадал от комунистите народ на страх от мизерия и глад, страх от ловене на вещици, страх от ново обезлюдяване на страната. Семействата си искат децата, а децата им нямат почва за живот и работа в собствената си родина. Има корупция, да, и тя е червена - Мутрата Борисов и Мутрата Радев, които си отвориха война за власт и за грабежи. Какво друго предстои? - Лов на вещици, в който ловците и вещиците са сестри и братя и предстои самоунищожение невиждано и нечувано в нашата история. Отговор
Аз Българин

2021.05.16 | 16:47

28
Червена вещица безродна твар Господ гледа атеист безродни

2021.05.16 | 16:44

27
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

Добави коментар

Водещи новини