Юлиян Ангелов поиска от някои политически лидери да направят крачка назад

  • 14 май 2021 09:30

  • 608
  • 4
Юлиян Ангелов поиска от някои политически лидери да направят крачка назад
© Bulphoto (архив)

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа започва разговори за сформиране на широка патриотично - консервативна коалиция. Това заяви пред БНТ председателят на предизборния щаб на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Юлиян Ангелов. Той поясни, че освен досегашните партньори на воеводите ще се водят преговори и с други формации, споделящи принципите на патриотизма.

"Нека лидерите на тези политически формации, които са патриотични да направят крачка назад и да оставят тези формации да направят така , че да имат представителство в следващия парламент", каза Ангелов.

Според него това е необходимо, защото има натрупано напрежение между лидерите на патриотичните формации: "С всяка една патриотична формация в България, търсим разговори и с консервативни такива", каза председателят на предизборния щаб на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа има готовност за самостоятелно участие на тези извънредни избори, които предстоят, но следвайки логиката на това, че бяхме на тези избори, въпреки че сме най-голямата патриотична партия в България, патриотичното пространство се раздроби на няколко субекта и нямаше представителство в този кабинет, каза още Юлиян Ангелов.

По думите му "новите партии на протестите защитават прокарването на Истанбулската конвенция, защитават това да се отричат традиционните семейни ценности".

ВМРО искат патриотично обединение за изборите, но без лидерите на партиите в листите

"Видяхме какво национално предателство направиха с това да разрешат безброй секции да се разкриват в Република Турция", каза Ангелов.

Последвайте канала на

Novini.bg
608 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Lisaaezba

2021.05.16 | 22:30

4
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Kimberlywefia

2021.05.16 | 21:35

3
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Heatherxleza

2021.05.16 | 17:19

2
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Sandrarytna

2021.05.15 | 08:33

1
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B

Добави коментар

Водещи новини