В ГЕРБ избраха новото ръководство на партията

  • 11 май 2021 11:00

  • 14963
  • 99
© Novini.bg

Лидерът на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов приключи с реформирането на партията си. По време на Националното събрание партията смени част от знаковите си лица, сред които кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на Бургас Димитър Николов. Причината – незадоволителни резултати в тези два града от парламентарните избори, въпреки "милиардите пари", по думите на Борисов, отпуснати от правителството през годините.

На форума бяха избрани заместник-председатели на партията и нови членове на Изпълнителната и Контролната комисии.

Борисов чисти ГЕРБ

Организационният секретар на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Цветомир Паунов откри първото онлайн национално събрание на партията.

Бе направена и проверка на кворума по области. След като той бе установен, Националното събрание на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в започна.

От 1163 делегати, имащи право да присъстват, на Националното събрание присъстват 1041 делегати. Съгласно Устава на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ако на националното събрание присъстват повече от половината делегати, то е законно, отбеляза Паунов.

Освобождаването на Фандъкова и Николов от постовете им на зам.-председатели на партията не е поради причината, за която освободих Цветанов. За времето, което управляват, София и Бургас станаха в пъти по-добро място за живеене – от метрото до спортните зали и всичко останало. Предстоят ни два много тежки месеца срещу много, много пари, които са изправени срещу нас – парите на олитархията, сподели пред делегатите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в лидерът Бойко Борисов.

,,Предлагам двамата зам.-председатели да останат членове на Изпълнителната комисия, защото някак си не отива днес да възложа на зам.-председателя Фандъкова да отиде до Добрич, Силистра или Сливен. Като член на Изпълнителната комисия може спокойно да подпомага Тодор Кръстев и останалите в града. Същото важи и за Митко Николов. На няколко пъти се налагаше да го пращам във Видин, Ямбол и други градове, а това е време, в което се отсъства от самия град. За съжаление времето върви и ставаме все по-старейшини. Надявам се да не прочета заглавия, че е свалено доверието от тях. Точно обратното. Обичаме ги, уважаваме ги, но партийната работа изисква ежедневно присъствие на събрания, да изслушаш хората по няколко часа. Ако имате това време, оттеглям предложението, но аз като кмет на столицата близо пет години знам какво е да имаш и партийни, и служебни ангажименти'', уточни още Борисов.

След гласуване сред делегатите Йорданка Фандъкова и Димитър Николов бяха отстранени като зам.-председатели на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Краси Велчев е един сърцат партиен боец, безукорно честен. Една лоша дума не мога да кажа за него. Той остава да работи в партията с цялото си сърце и душа, за да можем да имаме обновление. Същото мога да кажа и за Нунев, колега от полицейските години. Направихме много за Русе през годините, но заради няколко наши грешки го загубихме. Менда Стоянова бе един от темелите във финансите, защото успяваше да прави бюджети много години наред, така че и тя продължава да работи за партията. На нейно място ще влязат други хора, каза още председателят на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

След гласуване сред делегатите Менда Стоянова, Пламен Нунев и Красимир Велчев бяха отстранени като членове на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Националното събрание на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в направи и промени в състава на Контролната комисия, като от нея бяха освободени като членове Десислава Танева, Александър Ненков, Емил Радев, Ирена Соколова, Даниела Савеклиева и Андрей Новаков.

За нови зам.-председатели на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Борисов предложи Томислав Дончев и Даниел Митов.

,,Със сигурност има още много достойни хора, но първо с този избор ясно ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в заема мястото си в център-дясно като евроатлантическа партия. Нашите партньори много внимателно и гледат, и слушат заявките, че вече нямало ляво и дясно. Една демократична Европа работи на този принцип – на големите политически семейства – ЕНП, социалдемократи, либерали. С това предложение искам да дам много ясен знак накъде върви ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и на кои хора искаме да приличаме'', аргументира решението си Борисов.

След гласуване Националното събрание на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в единодушно и официално избра Томислав Дончен и Даниел Митов за новите зам.-председатели на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Последвайте канала на

Novini.bg
14963 99

Свързани новини

Коментари 99

Добави коментар
Стил

2021.05.11 | 14:05

94
Бойко Методиев Борисов-Българоубиец
Еее

2021.05.11 | 15:03

99
Какъв стил си, лайноразносвач позитанския!!???
Васко Р. Младич

2021.05.11 | 13:39

79
Мрете бок.луци, а по некадърен и противен кмет София е нямала, тая селянка разби нашия град, направи го по селски образец... Домъкна всички провинциалисти в София, построявайки им жилище, като разбирасе хапна големи комисионни и рушвети, вследствие на провинциалистите се образуват километрични задръствания на всякъде, яън самоковски изр.од грозен
Дедо

2021.05.11 | 14:38

98
Ти си или сляп, или прост,или си от провинцията.Такова строителство и развитие , София не си спомня

2021.05.11 | 13:52

82
Фандъкова мъкнеше повечето пари на бибитко,които бяха за столицата.
Nikolay

2021.05.11 | 14:18

97
Само напред, Борисов. Хейтърите нека си хейтят!!!!
Стил

2021.05.11 | 14:06

96
Бойко Методиев Борисов-Българоу.биец
Стил

2021.05.11 | 14:05

95
Бойко Методиев Борисов-Б.ългароубиец
Стил

2021.05.11 | 14:03

93
Бойко Методиев Борисов-Българоубиец
Стил

2021.05.11 | 14:03

92
Бойко Методиев Борисов-Българоубиец
Стил

2021.05.11 | 14:03

91
Бойко Методиев Борисов-Българоубиец
Стил

2021.05.11 | 14:03

90
Бойко Методиев Борисов-Българоубиец
Стил

2021.05.11 | 14:02

89
Бойко Методиев Борисов-Българоубиец

Добави коментар

Водещи новини