Гарелов за скандала с Илчовски: Това е сериозен трус за ГЕРБ

  • 10 май 2021 08:11

  • 3579
  • 8
Гарелов за скандала с Илчовски: Това е сериозен трус за ГЕРБ
© Булфото (архив)

Истинският проблем е, че не можем да установим истината. Това заяви социалният антрополог Харалан Александров в ефира на Нова телевизия по повод скандала със Светослав Илчовски.

Не можем да разграничим обвинянията от фактите. Тук се появява въпросът за валидността на този разказ. Не вярваме на никого. Основанието на това е радикализацията и политизацията на общественото мнение, каза още той.

Според другия гост в студиото журналистът Иван Гарелов е много вероятно цялата работа да се замотае типично по български и след няколко дни да си намерим друга тема.

Не можах да се ориентирам има ли нещо, което ще се разследва конкретно, добави Гарелов. И се съгласи, че няма доверие към прокуратурата, която обяви, че вече разследва.

Външният фактор – ЕС, се явява много важен фактор – в лицето на европейския главен прокурор Лаура КьовешиЛаура КьовешиЛаура Кодруца Кьовеши е родена на 15 май 1973 г. В периода от 15 септември 1995 г. до 1 май 1999 г. Кьовеши е, съгласиха се един с друг Гарелов и  Александров.

Гарелов смята, че не било трудно да се провери казаното от Светослав Илчовски и Иван Ангелов от "някой журналист", ако имало редакция зад него. Но когато го попитаха кое точно, Гарелов отвърна, че не е чак такъв експерт и почна да обяснява за доказване коя е "Мата Хари" и за записа с издевателството в затвора, без да уточни как точно журналист ще докаже това, ако не разполага със записа или с оригиналните записи от охранителните камери при спалнята на Борисов на съответните дати, за когато се казва, че са правени снимките и видеата - през 2017 и 2019 година.

Прокуратурата започна проверка на казаното от Светослав Илчовски и Иван Ангелов в парламента

Има си процедура по установяване на такива обвинения, но доколкото досега са голословни, хората ги интерпретират според нагласите си, каза социалният антрополог Харалан Александров, който се опасява, че има невъзможност да се установи обективната истина заради това, че живеем в ситуация на постистина.

"Това беше един много сериозен трус за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", каза още Гарелов.

Рискуваме много да се компроментираме като държава, ако тръгнем по път "дайте да разчистваме", без доказателства. Гарелов предупреди и, че имало "леки заявки" от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да бойкотират предсрочните избори. Иван Гарелов е сигурен и, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в няма да е премиер, защото за него телевизията е пред политиката.

.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
3579 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Mitaka

2021.05.10 | 12:54

3
А, бре склерозо, не разбрахте ли, че все трусове и все не ви се получава. Трус КОСТИНБРОД, ТРУС АПАРТАМЕНТИ, ТРУС, КЮЛЧЕТА И СЕГА ТОЗИ ТРУС...И ТОВА САМО ВОДИ ДО...Бойко печели, Днес каза от джипката, че ако отново управлява ГЕРБ, вдигат доходите с 40%. И им вярвам, защото три години подред обещаха с по 10% и го изпълниха. Победа. Бойко ви бие с двойно на изборите. 250 000 Гербери, които не гласуваха на последните избори са мобилизирани. И това ще е най сладката победа на Герб, защото ще е новия кодекс на левите партии

2021.05.10 | 18:43

8
ДРОГИРАНАТА МАША МОЖЕ ДА НАПРАВИ СЪТРЕСЕНИЕ САМО В ГЛАВИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ! МИРАЖ Е ЧЕ ЩЕ УЯЗВИТЕ БОЙКО! БОЙКО СИ Е НОМЕР 1 !!!!

2021.05.10 | 13:58

5
СЛАДКО ТИ Е И КАТО МИ ЯДЕШ УЯ

2021.05.10 | 16:20

7
Иване ,Иване дърта мастий.о

2021.05.10 | 13:59

6
Простата истинa e, чe точно зa 5 минути можe дa сe paз6epe коя e снимaлa, сaмо тpя6вa дa сe питa охpaнaтa. Дpугaтa проста истинa e, чe в цялaтa дъpжaвa нe сe нaмepи eдин журнализд, дeто дa посмee дa питa. Жалки мисиpки, съp.
Какъв трус?

2021.05.10 | 13:26

4
В нормална държава Тиквата щеше да е затворник още 2010 година.

2021.05.10 | 10:12

2
Чeрвения Гарелов ли ще обяснява за замитане? Леле, Сякаш не помним всяката му неделя.

2021.05.10 | 09:49

1
ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА. ЕДИН СМЕЛ ЧОВЕК ДА Я КАЖЕ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ ВЪПРЕКИ,ЧЕ Е ВСЕИЗВЕСТНА ТАЙНА И НИКОИ НЕ СМЕШЕ ДА Я ИЗРЕЧЕ НА ГЛАС.

Добави коментар

Водещи новини