Крум Зарков: БСП е партия на протеста

  • 05 май 2021 07:51

  • 513
  • 11
Крум Зарков: БСП е партия на протеста
© Кадър - Нова телевизия

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е партия на протеста не по-малко от другите. Няма как да загубим от честен вод, затова сме за гласуването с машини.Това заяви Крум Зарков Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г. Той е син на журналистката Ана Заркова и на д-р Господин от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в ефира на Нова телевизия.

По думите му не трябва да се подценяват възрастните хора що се отнася до възможността им да гласуват с машини. "А и нашият електорат не е само от възрастни, има и млади симпатизанти", смята той.

Според него машината е изключително проста за боравене. 

Михаил Миков: БСП губи доверие

"Този парламент изгуби шанс да състави мнозинство именно когато другите партии решиха да пришият БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това пришиване не взима предвид последните 4-5 години, когато БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е беше яростна опозиция на този модел на управление", каза още Зарков. 

"Ние се обърнахме добронамерено, особено към ИТН, който имаше реалистична възможност да реализира коалиция. Това беше отхвърлено, а другите бързаха да търсят в едно или друго гласуване начини да пришият БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е към други политически сили. Какво ще им донесе - това оставям на тях да преценят", допълни още той.

Крум Зарков Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г. Той е син на журналистката Ана Заркова и на д-р Господин заяви още, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще повиши резултата си при следващите избори.

"Всеки един, който присъства и участва в последните бурните дни и седмици, да си е изтеглил уроците от предизборната кампания и след нея. Не трябва да изпадаме в капана, в който всеки да плюе другия и хората да остават с впечатление, че всички са маскари", каза още той. 

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има бъдеще пред себе си, не трябва да бъде подценявана, защото има и минуси, но и плюсове, смята още Зарков.

"Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ще води делегацията ни при президента и ще върне мандата", добави още той. По думите му столетницата не би била по-приемлива за коалиция с други партии, ако бе с друг лидер.

 

 

Novini.bg
513 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Най-хубавото на следващите избори

2021.05.05 | 09:02

9
ще е спихването на БКП-тата. БКП-БСП се оттича изцяло, БКП-ГРОБ поема с бодра крачка по пътя на националното движение симо-горския, а БКП-ДПС се окопава и слага на първи ред БКП-Охранени патриоти да го пазят.

2021.05.05 | 12:07

11
Вън всички бекапета от всичките земни кълбета.

2021.05.05 | 09:05

10
БСП е БКП с една сменена буква, а Крум Зарков е лaйнo.
БСП.ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

2021.05.05 | 09:00

8
ТВА Е НАЙ НОВИЯТ ВИЦ ЗА БСП
БСП.ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

2021.05.05 | 08:57

7
СЛЕД ТОЯ ИЗБОРЕН РАЗГРОМ ПО ДОБРЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАЙТЕ
БСП..КРАТУНИ ЧЕРВЕНИ

2021.05.05 | 08:56

6
НЕ ВИДЯХМЕ ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА И ПЛАКАТИ НА БСП НА ПРОТЕСТА......ЗАРКОВ, ТИЯ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА ...НА БАБИТЕ
Протестиращ

2021.05.05 | 08:55

5
БСП отдавна протестират, че от 10 години не могат да крадат народни пари и вече са почти загинали.

2021.05.05 | 08:45

3
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????
ЗАКС

2021.05.05 | 08:50

4
БРАВО БЕ ТРОЛЕ! ЕЛА ДА СИ ВЗЕМЕШ ПАРЧЕТО ПИЦА!
????

2021.05.05 | 08:22

2
КОЯ "бсп", Другарю Зарков? Коя????
ИЦО

2021.05.05 | 08:14

1
Явно след като са се разбрали с останалите "ченгета" кой дядо да измъчват днес, Зарков е изпаднал в умопомрачение. БСП предложиха Пеевски - НЯМА КАК ДА НЕ СА ПАРТИЯ НА СТАТУКВОТО!

Добави коментар

Водещи новини