Борисов: Няма да сезираме КС за промените в ИК, нека българите видят какви ги свършиха в НС

  • 03 май 2021 09:41

  • 8566
  • 288
©

Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и премиер в оставка Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г критикува приетите от парламента промени в Изборния кодекс. На брифинг в централата на партията Борисов заяви, че с промените се нанасят щети на демокрацията.

Според него целта на измененията е да се даде ЦИК в ръцете на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. "Понеже ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа изпаднаха под 4-процентовата бариера, побързаха да премахнат възможността и партии, които имат евродепутати, да имат представители в ЦИК, коментира Борисов. Смущаващо по думите му е, че е записано да има видеонаблюдение "при възможност". Кой ще определи тази възможност и при какъв критерий?, попита той.

Има държави, към които ние се стремим, със 7-8 партийни правителства, има държави като Белгия, които правят правителство по 1-2 години. Разбира се, там я няма тази глупост, която тук, със служебното правителство, защото те вярват на демокрацията и на политическите партии и на избора на съответния народ, каза премиерът в оставка.

„Преди изборите политическите партии имат своите програми, тактика на действие. Това е нормално за демокрацията. Именно защото демокрацията е скъпо нещо, след това политическите партии са длъжни заради всички стотици милиони, които се дават за избори, да направят необходимото да има стабилно управление“, допълни той, като благодари на българите, че са оставили ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в първа политическа сила.

Според Борисов коментаторите, които твърдят, че българите са отнели от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, не са прави.

„Не знам как вторият има 250 000 гласа по-малко от първия. Тези, които се нарекоха Отровното трио, казват, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в били токсични. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е ли токсична, като никой не иска да работи с нея? Ако се оказва, че ще й дадат мандата и тя го върне? ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не е ли токсична, че никой не иска да работи с нея? „Да, България“ не е ли токсична, че никой не иска да работи с нея? Малко да си мерим думите и да зачитаме начина, по който ни е подредил българският народ при едни честни избори“, призова премиерът в оставка.

„Не може партията на Нинова да каже по-бързо да закриваме парламента, защото Борисов продължава да управлява. Повече от месец имахте, да си бяхте направили едно правителство ако ще да е проформа. Неслучайно не приеха мажоритарния избор, а сложиха дори думичка отпред при редовни. При този парламент, при това взаимоотношение между политическите субекти в България кога ще има пълен мандат – никога", каза Борисов.

Той припомни, че парламентарните избори са стрували на държавата над 100 млн. лв.

„Демокрацията е скъпо начинание. Още повече, че ги проведохме в пандемия. Още повече, че ги проведохме под острия поглед на наблюдатели от всички организации, които се занимават с тази дейност. Всички казаха, че изборите са честни и добре проведени“, подчерта Борисов.

Въпреки всички критики за промените в Изборния кодекс, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да ги атакува в Конституционния съд.

„Оставете ги. Нека българите видят какво са сгрешили и какво са направили. Те вече виждат. Няма да го обжалваме. Обжалваме мораториума, защото това е свръхгрешка. Има конституционна практика, в която това е гледано, и правителството изпълнява своите задължения, докато не бъде подменено. Конституционният съд се е произнесъл, но понеже искат тълкувание, ще е по-дълго решението. Те не могат да дадат друго решение, защото вече са дали едно такова“, обясни той.

Умен, красив, с опит, приет на запад, с добри отношения на изток, коренно различен от сегашния разединител на нацията. Такъв ще е профилът на бъдещия кандидат президент, който ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще издигне, обяви по време на пресконференция в централата на партията лидерът на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Няма да съм аз категорично", заяви Борисов.

 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
8566 288

Свързани новини

Коментари 288

Добави коментар
БАЦЕТО ГИ ЦЕПВА

2021.05.03 | 16:31

288
ТРЕСКАЙ БСП КРАТУНИТЕ И НА СЛЕДВАЩИЪТЕ ИЗБОРИ.....ДРУГОТО ЩЕ СЕ ОПРАВИ

2021.05.03 | 14:31

246
Да, българите ще видят какви са ги свършили, но ще бъде твърде късно.

2021.05.03 | 15:35

287
Всички знаете поговорката: „ Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа ти кой си“. Вече не е валидна, сега е валидна следната: „Покажи ми кои са ти противниците, за да ти кажа ти кой си“. Не съм приятел на Борисов, но като гледам кои са му враговете, току виж съм му станал най-добрия приятел.

2021.05.03 | 14:33

251
Някой знае ли тоя Васо сръбския, българин ли е, сърбин ли е или е никакъв?
А...

2021.05.03 | 14:34

253
ТОКСИЗЪМ , РАДИКАЛИЗЪМ , ДЪРЖАВЕН ФАЛИТ , БАНКОВ РАЗДОР , МУТРИЦИЗЪМ - ВРЪЩА СЕ , ФАШИЗЪМ , БОЛШЕВИЗЪМ , КОМУНИЗЪМ , АНАРХОНЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ , АНАРХОКОМУНИЗЪМ , СОЦИОПАТИЗЪМ , НАРЦИСИЗЪМ , АНАРХОФАШИЗЪМ , АНТИСЕМИТИЗЪМ - ТЪРСЕНЕ И ПОСОЧВАНЕ НА ВРАГОВЕ , НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ , НАЦИОНАЛПОПУЛИЗЪМ , ДИСКРИМИНАЦИЯ , ДИКТАТУРА , ЕКСТРЕМИЗЪМ , СЕПАРАТИЗЪМ .........ЕТО ТОВА ЖЕЛАЯТ ДРУГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ .................РЕЧНИКЪТ ,КОЙТО ИЗПОЛЗВАТ ПРИ ГОВОРЕНЕ Е ТОЧНО ТАКИВА СЛОЕВЕ ОТ ОБЩЕСТВОТО НИ ДА СЕ ПОКАЖАТ И ДА ВЗЕМАТ ВРЪХ .............ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧВА В ПАРЛАМЕНТА ...........И ТОЧНО ТОВА ОЧАКВА И СЪВЕТСКА МОСКВА ОТ ТИЯ ОТКАЧАЛНИЦИ ТАМ ............ОТСЛАБВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА ........., ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е ОТПРАВНА ТОЧКА НА МОСКВА КЪМ ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ В ЦЯЛА ЕВРОПА .И ВКЛЮЧИТЕЛНО БЪЛГАРИЯ ...........ПРОПАГАНДАТА , МЪЛЧАНИЕТО НА РАДЕВ И НЕОБОЛШЕВИКИТЕ НА ...“ ПРОМЯНАТА “ .....ТОЧНО ТОВА Е ИМ ЦЕЛТА ........!...............................ПОЗОР ......................СТАЧКА НА 5 МАЙ ...............И ВЪН . .................ФАДРОМАТА ИДВА ........!...

2021.05.03 | 15:15

286
А хапченцата, де са?! Пак си ги пропуснал драги..Виж си брътвежите нескопосани...Видя се кой играе по свирката на Москва, цял тръбопровод с нашите пари им спретнахме...Джитко Бибитко им го даде на тепсия..

2021.05.03 | 15:13

285
Тарикътлизъм си пропуснал.

2021.05.03 | 14:51

265
Ти влюбен ли си в ТИКВЕТО,изпитваш ли непреодолимо желание да му излижеш свинтера и да му галиш топките,готов ли си да погълнеш тиквеното семе.

2021.05.03 | 14:36

256
Борисов е едно голямо ранено животно ! Борбата за ликвидацията му тепърва предстои ! Г-н Радев , надеждата на народа е във Вас !

2021.05.03 | 15:02

278
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

2021.05.03 | 15:12

284
ДА..Това искаме...

2021.05.03 | 15:02

279
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.03 | 15:04

283
Я говореща ТИКВА,първата ЕнтелЕгентна ТИКВА в света,е още се учи да чете и вече 11г. учи първата си думичка на англе ама нищо все пак е ТИКВА.

2021.05.03 | 15:03

282
Черепа ме мачка, Радев с дрон ма гони,Мата Хари ме преследва,европето ми го тури с 200 и славуца анала ми разпори багер ме товари в една лека кола ТИКВО АЙДЕ СТИГА, СТЕГНИ СЕ, ЧЕ ТИ СЕ СМЕЯТ ХОРАТА

2021.05.03 | 15:03

281
Хахаха най накрая при чалгарите в парламента влезе истински професионалист,и направо яко им го нацепи,някви 11г. победители,100г. партийки,патриоте идеоте някви,абе направо им пръсна свинтерите на всички.

2021.05.03 | 15:02

280
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.03 | 14:53

267
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разпори анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

2021.05.03 | 15:02

277
Тоя пааааа простакоооо
А...! ...ИДВА ...

2021.05.03 | 15:01

274
ИЗЛИЗАМЕ НА МАСОВ ПРОТЕСТ , ЗАЩОТО СЕ ЗАДАВА - СЛОЙ - ТОКСИЗЪМ , РАДИКАЛИЗЪМ , ДЪРЖАВЕН ФАЛИТ , БАНКОВ РАЗДОР - ТОВА ГО КАЗАХ ДОРИ ПРЕДИ БОРИСОВ , МУТРИЦИЗЪМ - ВРЪЩА СЕ , ФАШИЗЪМ , БОЛШЕВИЗЪМ , КОМУНИЗЪМ , АНАРХОНЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ , АНАРХОКОМУНИЗЪМ , СОЦИОПАТИЗЪМ , НАРЦИСИЗЪМ , АНАРХОФАШИЗЪМ , АНТИСЕМИТИЗЪМ - ТЪРСЕНЕ И ПОСОЧВАНЕ НА ВРАГОВЕ , НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ , НАЦИОНАЛПОПУЛИЗЪМ , ДИСКРИМИНАЦИЯ , ДИКТАТУРА , ЕКСТРЕМИЗЪМ , СЕПАРАТИЗЪМ .........ЕТО ТОВА ЖЕЛАЯТ ДРУГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ .................РЕЧНИКЪТ ,КОЙТО ИЗПОЛЗВАТ ПРИ ГОВОРЕНЕ Е ТОЧНО ТАКИВА СЛОЕВЕ ОТ ОБЩЕСТВОТО НИ ДА СЕ ПОКАЖАТ И ДА ВЗЕМАТ ВРЪХ .............ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧВА В ПАРЛАМЕНТА ...........И ТОЧНО ТОВА ОЧАКВА И СЪВЕТСКА МОСКВА ОТ ТИЯ ОТКАЧАЛНИЦИ ТАМ ............ОТСЛАБВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА ........., ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е ОТПРАВНА ТОЧКА НА МОСКВА КЪМ ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ В ЦЯЛА ЕВРОПА .И ВКЛЮЧИТЕЛНО БЪЛГАРИЯ ...........ПРОПАГАНДАТА , МЪЛЧАНИЕТО НА РАДЕВ И НЕОБОЛШЕВИКИТЕ НА ...“ ПРОМЯНАТА “ .....ТОЧНО ТОВА Е ИМ ЦЕЛТА ........!...............................ПОЗОР ......................СТАЧКА НА 5 МАЙ ...............И ВЪН . .................ФАДРОМАТА ИДВА ........!....ТОШКО ФЕСА ..........И ЧИТАК - ПУТУРИ ....!

2021.05.03 | 15:02

276
Ти влюбен ли си в ТИКВЕТО,изпитваш ли непреодолимо желание да му излижеш свинтера и да му галиш топките,готов ли си да погълнеш тиквеното семе.
А.....?

2021.05.03 | 14:58

271
НАЛИ ИМА УЖ - ПАРЛАМЕНТ ...? ...ААА...? .........КЪДЕ Е ИМ СТАНОВИЩЕТО И ДЕКЛАРАЦИИТЕ ПО ПОВОД ШПИОНИТЕ , ЧЕХИЯ , СКЛАДОВИТЕ ВЗДРИВОВЕТЕ - ГЕБРЕВ , ПЪЛЗЕНЕТО НА БОЛШЕВИКИ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА , ПОДРИВНАТА ДЕЙНОСТ - ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПЕТОЛЪЧКИ В ЧЕРНО МОРЕ И ЗАПЛАХА ОТ СТРАНА НА МОСКВА КЪМ ВСЕКИ ДРЪЗНАЛ ДА ГОВОРИ НЕЩО ЗА НЕЯ ......................., КЪДЕ Е НАШИЯ ПАРЛАМЕНТ ................ИЛИ ПОНЕ РАДЕВ ...............А............? .......ЩО МЪЛЧАТ .............? .....ТОВА НЕ Е ЛИ ДЪРЖАВЕН САБОТАЖ ОТ СТРАНА НА РАДЕВ И НОВИТЕ - СТАРИ БОЛШЕВИКИ В ПАРЛАМЕНТА....ААА..?

2021.05.03 | 15:01

275
Ти влюбен ли си в ТИКВЕТО,изпитваш ли непреодолимо желание да му излижеш свинтера и да му галиш топките,готов ли си да погълнеш тиквеното семе.
А.....?

2021.05.03 | 15:01

273
НАЛИ ИМА УЖ - ПАРЛАМЕНТ ...? ...ААА...? .........КЪДЕ Е ИМ СТАНОВИЩЕТО И ДЕКЛАРАЦИИТЕ ПО ПОВОД ШПИОНИТЕ , ЧЕХИЯ , СКЛАДОВИТЕ ВЗДРИВОВЕТЕ - ГЕБРЕВ , ПЪЛЗЕНЕТО НА БОЛШЕВИКИ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА , ПОДРИВНАТА ДЕЙНОСТ - ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПЕТОЛЪЧКИ В ЧЕРНО МОРЕ И ЗАПЛАХА ОТ СТРАНА НА МОСКВА КЪМ ВСЕКИ ДРЪЗНАЛ ДА ГОВОРИ НЕЩО ЗА НЕЯ ......................., КЪДЕ Е НАШИЯ ПАРЛАМЕНТ ................ИЛИ ПОНЕ РАДЕВ ...............А............? .......ЩО МЪЛЧАТ .............? .....ТОВА НЕ Е ЛИ ДЪРЖАВЕН САБОТАЖ ОТ СТРАНА НА РАДЕВ И НОВИТЕ - СТАРИ БОЛШЕВИКИ В ПАРЛАМЕНТА....ААА..?
А.....?

2021.05.03 | 14:56

269
НАЛИ ИМА УЖ - ПАРЛАМЕНТ ...? ...ААА...? .........КЪДЕ Е ИМ СТАНОВИЩЕТО И ДЕКЛАРАЦИИТЕ ПО ПОВОД ШПИОНИТЕ , ЧЕХИЯ , СКЛАДОВИТЕ ВЗДРИВОВЕТЕ - ГЕБРЕВ , ПЪЛЗЕНЕТО НА БОЛШЕВИКИ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА , ПОДРИВНАТА ДЕЙНОСТ В ЧЕРНО МОРЕ И ЗАПЛАХА ОТ СТРАНА НА МОСКВА КЪМ ВСЕКИ ДРЪЗНАЛ ДА ГОВОРИ НЕЩО ЗА НЕЯ ......................., КЪДЕ Е НАШИЯ ПАРЛАМЕНТ ................ИЛИ ПОНЕ РАДЕВ ...............А............? .......ЩО МЪЛЧАТ .............? .....ТОВА НЕ Е ЛИ ДЪРЖАВЕН САБОТАЖ ОТ СТРАНА НА РАДЕВ И НОВИТЕ - СТАРИ БОЛШЕВИКИ В ПАРЛАМЕНТА....ААА..?
А

2021.05.03 | 15:00

272
ТИ ЩО ЧЕТЕШ САМО ...“ ЧЕХИЯ ..“ ..ЩО НЕ ЧЕТЕШ ЦЯЛОТО ИЗРЕЧЕНИЕ .....А......?
ко ни ибат

2021.05.03 | 14:57

270
чешките глупости, че да ги коментираме?

Добави коментар

Водещи новини