Румен Радев изрази съболезнования на своя колега Реувен Ривлин за жертвите при трагичния инцидент в Израел

  • 01 май 2021 10:09

  • 1489
  • 4
Румен Радев изрази съболезнования на своя колега Реувен Ривлин за жертвите при трагичния инцидент в Израел
© Булфото (архив)

Държавният Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изпрати съболезнователно писмо до президента на Държавата Израел Реувен Ривлин по повод трагичния инцидент в района на планината Мерон, довел до десетки загинали и над сто ранени, съобщиха от президентския прессекретариат.

От името на българския народ и от свое име президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изразява солидарност и съпричастност към семействата и близките на жертвите и изразява надежда за бързо възстановяване на пострадалите.

Бойко Борисов изрази съболезнования към Израел

Последвайте канала на

Novini.bg
1489 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Вагинир

2021.05.07 | 02:49

4
КРЕМЪЛСКИЯТ ПОЖИЗНЕН ВОЖД ЩЕ ВИ НАПРАВИ И ВАС ЗАДУНАЙСКИ КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕ,КАТО НАС,ПЪК ПАК СИ СЕ ВОДЕТЕ МАКЕТА-МАЛАКЕТА...КРЕМЪЛСКИЯТ РЕКЕТ ВО ВРЕМЯ,ИНАЧЕ ПУТЕТО ЩЕ ОПРАЗНИ ОЩЕ ЕДНА БАНКА...КРЕМЪЛ ИМА ОСЕМ ПУТЬОВЦИ,КОЙ ОТ КОЙ ПО НАПОМПАНИ С БОТОКС,НО САМО ЕДИН ОТ ТЯХ ПРИТЕЖАВА СТО ОСЕМДЕСЕТ И ТРИ МИЛИАРДА ЕВРО.ЗАПАДНАЛЯЦИТЕ СЕ КЪСАТ ОТ ЗАВИСТ...НЯМА СТИГАНЕ ПУТЕТО ЕЕЙ...пРОСИЯ И ПРЕДИ И СЕГА СЕСЕСЕРЕ.пРОСИЯ БЕЗ КОЛОНИИТЕ,КОИТО ОГРАБВА Е КРЪГЛА НУЛА.

2021.05.01 | 10:42

1
Радев направи Преврат начело С Чалгарите Отровите Маята Дончева Да спасим Демокрацията
Аз Българин

2021.05.01 | 15:24

3
Ти безроднико лицемер Ти атеист долен комунист Оставил семейство Държавата ще ми управлява Лизач нечистоплътен С дума боклук

2021.05.01 | 10:59

2
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

Добави коментар

Водещи новини