Каракачанов пише до Радев за скандалния ИК: "Демократи" играят на взаимна мобилизация с ДПС

  • 29 април 2021 15:25

  • 2319
  • 22
Каракачанов пише до Радев за скандалния ИК: "Демократи" играят на взаимна мобилизация с ДПС
© Булфото, архив

Военният министър в оставка и лидер на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността отправи важно предупреждение към президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на относно увеличаване броя на изборните секции в държави извън Европейския съюз. Промяната беше приета днес от парламента. ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа вече заявиха, че това ще даде превес на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с при гласуването в Турция. Същевременно се прие и съкращаването на състава на Централната избирателна комисия (ЦИК) на 15 души, което ще извади представителите на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа от нея. 

В отворено писмо Каракачанов директно се обърна към държавния глава. Публикуваме без редакторска намеса: 

Уважаеми господин президент,

Преди малко Народното събрание прие скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията в броя изборни секции в страните извън Европейския съюз. Отговорността вече е Ваша – Вие можете да спрете това.

Ще бъда съвсем прям с Вас: просто прочетете докладите от службите, които аз и Вие получаваме. И ще знаете добре какво означава възможността за безразборно отваряне на секции в Турция.

Всъщност, знам, че ги четете. И както Ви е известно, в Турция в момента има над 350 хиляди изселници от България, които имат българско гражданство. И – както следва да сте много добре запознат – те се финансират и организират от турската държава и специалните ѝ служби и са елемент на турската политика на неоосманизма. И това е така от десетки години. Да припомням ли кой финансира мюсюлманското изповедание в България? А да припомням ли цитатите на Вашия колега Ердоган къде се намират България и Балканите в неговите „духовни предели“?

Ако Вие не спрете тези антибългарски промени в Изборния кодекс, ще остане съмнението, че единственото, което Ви е интересувало в това Народно събрание, е да подготвите удобни за Вас изборни правила. Истината, господин президент, обаче е, че в крайна сметка те пак ще бъдат удобни най-вече за Турция. Защото от всичко, което се обсъждаше, накрая се приема единствено отварянето на нови секции в Турция и директното елиминиране на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа от изборната администрация. Защото била представена само в Европарламента. И ние можехме да елиминираме така представените до вчера само в Европарламента партии от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“. Но не го направихме.

Не го направихме, защото не вярваме в злобата, реваншизма и разделението. Преди шест века това разделение погуби държавата ни. И я предаде на тези същите, на които сега ще отваряме нови секции. С благовидния предлог, че трябва да гласуват сънародниците ни във Великобритания и САЩ. А защо тогава нашите страстни „демократи“ не въведат критерий за демократичност, когато отварят секции извън ЕС? Защото едно са Великобритания и САЩ, съвсем друго е днешна Турция. Но нашите демократи нямат против – защото продължават да играят същата игра на взаимна мобилизация с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. След като отворят вратата за неоосманистка Турция, ще отстъпят и на антибългарската политика на Скопие и ще узаконят и еднополовите бракове!

Господин президент, питам се след всичко това дали въобще има смисъл да продължаваме модернизацията на българската армия – след като някой е готов да отвори вратите пред реалните външни заплахи за сигурността на България.

И Вие вероятно ще застанете съвсем скоро да отбележим годишнината от Априлското въстание. Защо въобще умираха въстаниците? За какво бяха тези 30 хиляди цивилни жертви и пирамидата от черепи в Батак? За да може конюнктурни политици днес да се редят пред камерите на честванията, а през това време да предават страната си!? Това е върхът на националното падение! Аз няма да застана там! А Вие решавайте!

Окончателно: ЦИК ще се назначава с указ на президента, броят на членовете ѝ се намалява на 15

Подробности вижте и в това видео:

Последвайте канала на

Novini.bg
2319 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
Julissa

2021.04.30 | 18:57

22
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
ПатрЕот

2021.04.29 | 21:07

21
Тооооо пааааа къде се обажда ? Видееме патрЕотете
Прав е

2021.04.29 | 17:26

20
Браво на Каракачанов! Браво на ВМРО! Радев и мутрите му съзнателно тласкат България към катастрофа и изолация. Докато разни нищожества пишат простотии антиГЕРБ, чорбаджиите продадоха България! Докога ще търпим?
някой, който вижда

2021.04.29 | 17:05

19
новини.бг почервеня от срам. Браво
някой, който вижда

2021.04.29 | 16:54

18
новини.бг почервеня от срам. Браво
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.04.29 | 15:37

3
Тоя кой беше?

2021.04.29 | 16:33

17
Баща ти
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.04.29 | 15:50

11
Да, аз никога няма да съм гейберска кypва.

2021.04.29 | 15:42

7
Този,който няма никога да бъдеш,не се ли позна,минетчия.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.04.29 | 15:52

13
Мирише на подут политически труп.

2021.04.29 | 16:33

16
Шибай майка си
Мутрите вън

2021.04.29 | 15:50

10
Шкембе войвода или познат още като агент Иван — вие сте минало ! МИНАЛО

2021.04.29 | 16:28

15
Псевдоним: „ИВАН”. Структура: Шесто управление на ДС, отдел 03 за „Борба с подривната дейност на противника по направление религия, ционизъм”.
шкембе

2021.04.29 | 16:17

14
50 секции великобритания, 6 в турция... мрииии в мъки шкембе
Анти БКП ГЕРБ

2021.04.29 | 15:51

12
МВРО беше патерица на мутрите на БКП ГЕРБ 4 години

Добави коментар

Водещи новини