ДБ настоя в декларация специализираните съдилища и специализираната прокуратура да бъдат закрити

  • 29 април 2021 10:33

  • 1004
  • 8
© Булфото

В декларация от името на ПГ "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" /ДБ/ председателят ѝ Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския призова специализираните съдилища и специализираната прокуратура да бъдат закрити. С декларацията Иванов отговори на критиките на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, че не е имало обществено обсъждане и се готви преврат с промените в Изборния кодекс и с гласуваните вчера от правна комисия поправки в Закона за съдебната власт, с които се прие предложението на ДБ за закриване на специализирания съд и специализираната прокуратура.

"Има обществен консенсус тези бухалки да бъдат затворени, дайте да ги затворим и да не правим от това евтина политика, защото това е за доброто на всеки един българин да има един закон за всички", каза Иванов.

"Твърдите, че те са създадени в изпълнение на някакви препоръки. Може да е имало препоръки, но със сигурност никой не си е представял, че България ще създаде поредица от инструменти за избирателна репресия", коментира той.

Иванов настоя, че става въпрос не за избягване от правосъдие, а за еднакво правосъдие за всички.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския увери, че комисия за Росенец и комисия за насилието в този парламент ще има и посочи, че още следващата седмица в сряда тези предложения ще бъдат внесени.

В началото на изказването си Иванов засегна и темата с депутатските заплати и изтъкна, че действащ премиер, макар и в оставка, се е превърнал в машина за фалшиви новини.

Фалшива новина е, че парламентът си е вдигнал заплатите и че "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" има каквото и да било общо с това. Това е фалшива новина и ме е срам от вашето мълчание, заяви Иванов.

От Асоциация на прокурорите са притеснени, законопроекти на ДБ застрашавали върховенството на закона

Той определи като фалшива новина и изказването на Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за, че някой е клекнал за Росенец. Изказването на Биков бе по повод премахването от програмата за работа на парламента за днес на точката с проекторешението за създаване на комисия за Росенец.

Иванов попита, защо докато са имали мнозинство, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не са направили нищо, за да се разследват тези събития.

"Ние не сме спрели да се занимаваме с всичко, което е свързано с Росенец. Последното нещо, което се случи, беше че плажът беше регистриран като плаж, нещо което от институциите под ваш контрол не беше направено досега толкова много години. Всички останали елементи от този казус ще бъдат вкарани в законовия ред", коментира Иванов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1004 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Майка ви да е.ба, черепарска!

2021.05.07 | 12:22

8
Майка ви да е.ба, черепарска!
Julissa

2021.04.30 | 18:57

7
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B

2021.04.29 | 16:27

6
За какво са тези спец. cъдилищa излишни заплати за лeшпepи.
Венчо

2021.04.29 | 12:09

5
Тея ще спрат ли да настояват за нещо???? Освен да настояват друго не могат
Бай Гошо

2021.04.29 | 11:34

4
Ма кой беха ДБ че да настоявате закона кво да прай бе мишленца, скоро ще го ядете
Умник Гюро

2021.04.29 | 11:19

3
Този к.гебист-македонист и чиста проба боклук се бори срещу властта в полза на Божковци, Василевци, Прокопиевци, Стайковци, Арабаджиевци и прочее. Този подъл помияр има една единствена цел: подкопаване на управлението на България.
Ндкд

2021.04.29 | 11:01

2
Поздрави от престъпната олигархия. Поздрави от Дубай
EDIN PRIQTEL

2021.04.29 | 10:51

1
MADJO TE tuRSi

Добави коментар

Водещи новини