Нинова: БСП не е празен чек, който всеки да ползва, както намери за добре

  • 29 април 2021 09:05

  • 923
  • 8
Нинова: БСП не е празен чек, който всеки да ползва, както намери за добре
© bulphoto

Вчера се случиха някои събития, които дадоха повод за неверни интерпретации. Мнозина се питаха коя е и къде е БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в новата ситуация. Ние сме единствените в този парламент, които не се отметнахме от обещанията си отпреди 4 г. Предложенията ни не бяха включени в дневния ред и затова не го подкрепихме. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в декларация от парламентарната трибуна.

„Закриването на спецпрокуратурата и спецсъда са наши приоритети от 3 години. Ние следваме нашия дневен ред, нашата програма и нашите обещания“, подчерта тя.

Корнелия Нинова обясни защо БСП бойкотират седмичната програма на НС

„Оказа се, че може да се включат и нашите приоритети. Искаме да заявим категорично, че няма да следваме сляпо нито новите политически субекти в парламента, нито ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, нито ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не сме празен чек, който всеки да ползва, както намери за добре“, увери лидерът на левицата.

„В това НС имаме приоритети и ги следваме, независими как се ползват от другите парламентарни групи. Всеки,който има нужда от нашата подкрепа е добре дошъл да я обсъдим. Това обаче няма да става за сметка на хората, които ни следват“, предупреди Нинова.

Мая Йорданова
923 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.08 | 17:46

8
ДИМИТЪР БКАГОЕВ НЕ Е БИЛ ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИ КРЕМЪЛСКИ ИДИОТ НЯКОГА.МНОГО СЪМ РАЗГОВАРЯЛ СЪС СТОЙО КОРАБОВ...ТОЙ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ ТАКА:ЗЕТЯ НА ГОШО ТАРАБАТА И ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ НАТИКАХА РОДИНАТА НИ В КРЕМЪЛСКИЯ НУЖНИК. ДИМИТЪР БЛАГОЕВ Е КАЗАЛ"ЧОВЕК,КОЙТО ДО ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА НЕ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА СЪРЦЕ.ЧОВЕК,КОЙТО СЛЕД ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА АКЪЛ". И ОЩЕ "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА(ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ),КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА ТОЛКОВА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,КОЛКОТО РУСИЯ".ЛАВАТАРА НА МУТРАФОНОВАТА ХУНТА МАЛОУМЕН КРАДЕВ Е ЗАПОВЯДАЛ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ДА СЕ ИЗЯЖДАТ СУРОВИ ПО СТАР РУСКИ КУЛИНАРЕН ОБИЧАЙ-БЕЗ ПОДПРАВКИ.*****ТАК ПАЛОЖЕНО-ПУТИ*******ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...ВСИЧКИ МУТРАФОНИ СА СЪС СЛАВЕ ТЪПОТО********ВСИЧКИ МУТРАФОНИ ЩЕ ЛАПАТ НА БОРИСОВ ПОРЕДНИЯ ПО ЗДРАВ...ЗАКОНОМЕРНОСТ...ПРИ ВСЯКО ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТТА ПОЗАСРАНО 20 ЗАПОЧВА ЯКИТЕ ГРАБЕЖИ ОТ МОРЕТО ТА ДО...СВАТКО,БРАТКО...СВТОВНО ИЗВЕСТНИ МОШЕННИЦИ БЕЗНАКАЗАНИ МОШЕННИЦИ...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ,ПЪРВАНОВИ,БОКОВИ,БОБОКОРВИ И ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...СТИГА СТЕ СЕ ГЪЗИЛИ НА РУСИЯ БЕ БЕЗРОДНИЦИ.МУТРАФОНОВА ВИ НАПРАВИ ОЩЕ ПО ПРЕЗРЯНИ ЗА СВЕТА,А СЪЩО И НИЕ,КОИТО НЕНАВИЖДАМЕ РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ СМЕ ПРЕЗРЯНИ ЗАРАДИ ОЛИГОФРЕНСКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ...НЕ СПРЯХТЕ НИТО ЗА МИГ ДА ЛИЖЕТЕ ЛАЙНЯНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...СУКА ЙОБАНА В РОД...ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР МАЛОУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ПЕДЕРРАШКОВ,ЗАЕДНО С РУСКА ОРДА ЛЪЖЦИ И ФАЛШИФИКАТОРИ НАПРАВИХА ИЗБОРИТЕ БЕЗПРЕДМЕТНИ...ПОТЪНАХМЕ В РУСКИЯ КЕНЕВ ВО ВЕКИ ВЕКОВ,АНАТЕМА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И СЛУГИТЕ Ѝ В РОДИНАТА МИ...НИТО ЕДИН ДА НЕ ОЖИВЕЕ ОТ КОМУНОВИРУСА ДА ИЗЧИСТИ СМРАДТА НЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКА...ПУТЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО КАТО ВОЖД И ПАК ЕДИНСТВЕНО НА РУСКИ ОЛИГОФРЕНИ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ В КАЛАБАЛЪКА НЯКОЙ НЕВОЛНО МОЖЕ ДА ГО НАСТЪПИ ПО РАМОТО.
К. У. Р за БСП

2021.05.03 | 14:20

7
а бе чек може да не е БСП, ама разпрана кофа като твоята - всеки турски тираджия може да се празни в нея когато си поиска!
Julissa

2021.04.30 | 18:57

6
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
БАЦЕ

2021.04.30 | 09:29

5
ХОДИ СЕ ГРЪМНИ МА
тъпа,тъпа,

2021.04.29 | 10:19

4
Бсп не е празен чек,но ти си абсолютно куха лейка!
6

2021.04.29 | 09:37

3
Единствения факт е че заради тройната коалиция вчера нямаше заседание. Факт. Другите ви глупотевини не ни интересуват.

2021.04.29 | 09:31

2
Ам ко сте тогава.ненаситни въшки.
БСП.ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

2021.04.29 | 09:25

1
КОЙ ВИ ПИТА ВАС

Добави коментар

Водещи новини