Георги Свиленски отговори дали БСП са част от коалицията „Гешев“

  • 29 април 2021 07:53

  • 1039
  • 6
Георги Свиленски отговори дали БСП са част от коалицията „Гешев“
© Кадър: БТВ

Не блокираме работата на НС. Изкуствено ни прикрепят към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ние сме предложили актуализация на бюджета и социални закони, които не бяха разгледани. Това заяви зам.-председателят на БСП за България Георги Свиленски в ефира на БТВ.

"След като народното събрание счита, че е приоритет да гледа изборния кодекс, да гледа комисии, от които нищо за никой няма да произтече, ние дадохме сигнал, че тези закони трябва да бъдат гледани", обясни депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. „Ние показахме, че в парламентът трябва да работят за хората, не за политическите партии“, уточни политикът.

Думите му са по повод проваленото вчерашно заседание на парламента, след като не бе гласувана седмичната програма за работа.

Корнелия Нинова обясни защо БСП бойкотират седмичната програма на НС

​​​​​​​"Ако изборът на президента за трети мандат е БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, в най-кратък срок в рамките на два – три дни ще бъде свикан Националния съвет и ще решим какво ще правим", обясни той.

"Не се обсъждат имена за министри и министър-председател, кадри БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има, тъй като сме партия на 130 години и на всички избори участваме с идеята да бъдем победители и управляващи", посочи Свиленски. 

Той опроверга твърденията, че са част от коалицията „Гешев“. И посочи, че по точки, по които БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има сходство с предложения на ИТН, те са били приети.

„Аз не виждам ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на моделът „Борисов“ да бъде сменен. Трибуната пред пленарна зала не е тази от трибуната вътре. Не може едно да се говори на площада, а в парламента да е друго“, каза още Свиленски.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1039 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Julissa

2021.04.30 | 18:57

6
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Julissa

2021.04.30 | 18:57

5
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B

2021.04.29 | 09:33

4
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????
мутации

2021.04.29 | 09:13

3
бкп=дпс+герб
6

2021.04.29 | 08:49

2
Блокирате не блокирате то се вижда бе. Нема какво да ни обяснявате ще видите резултата на изборите.
БСП.ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

2021.04.29 | 08:48

1
СИМОВ, ТИ И НИНОВА ДОКАРАХТЕ БСП ДО ТРЕТА ГЛУХА....КВО ПРАЙШ В ПАРЛАМЕНТА

Добави коментар

Водещи новини