Харалан Александров: В класическа предизборна ситуация сме

  • 26 април 2021 12:59

  • 2467
  • 5
Харалан Александров: В класическа предизборна ситуация сме
©

Парламентът е превърнат в трибуна за предизборна борба. Това е класическа предизборна ситуация.

Това каза пред БНР социалният антрополог Харалан Александров и добави, че ангажирането с управление в краткосрочен план по-скоро може да донесе негативи, особено сред хората, които искат бързи промени. 

Страстна седмица и за политиците: Вървим към предсрочни парламентарни избори

По думите му най-подготвени за нови избори са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, защото са подредени партии. "Партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е в процес на възникване и вероятно ще се структурира в движение. Там и ма много ентусиазъм и много очаквания и надежди. Много вероятно е след промените в Изборния кодекс, което явно е единственият приоритет на 45-ия парламент, да бъде подкрепена от повече гласове от чужбина. В "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" се срещат две тенденции - хора, които са силно ориентирани към промяната, от друга страна са хора образовани и отговори, така че там се борят тревогата от несигурните времена, които идват, с желанието да продължи революцията до победния ѝ край", коментира още Александров.

Според социалния антрополог притеснението, което е било на улицата, вече се е пренесло в Народното събрание. 

Борисов за Трифонов: Политически страхливец! Подиграва се!

Харалан Александров определи поведението на премиера в оставка Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г като на силен лидер и уточни, че всичките му действия са демонстрирали превъзходство. "Това, което би могло да върне ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, е една нова генерация, след процеси на промяна, и ако има много голям провал в следващото мнозинство", смята той.

Мнението на социалния антрополог е, че голяма част от еуфорията е свързана с фантазията за Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и негово управление.

Последвайте канала на

Novini.bg
2467 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Julissa

2021.04.30 | 19:01

5
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B

2021.04.26 | 16:06

4
РУМЕН РАДЕВ СТЯГА МАСОНА ГЕН. СТЕФАН ЯНЕВ ЗА, РАДЕВ Е ОТ „СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ“ НА ГЕРГОВ, А ЯНЕВ ОТ „СОФИЙСКИ ПРИЯТЕЛИ“. ГРУПИРОВКАТА, КОЯТО КОМАНДВАШЕ ГЕРДЖИКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, СЕГА ЩЕ КОМАНДВА И НОВОТО

2021.04.26 | 15:03

3
Харалане, к у. во и ти беше на хранилка при тулупа

2021.04.26 | 14:21

2
Е да, вярно, управлението на Слави Трифонов е във фантазиите на симпатизантите му, но не само, също и в неговите собствени фантазии.

2021.04.26 | 13:39

1
Крадци и българоубийци

Добави коментар

Водещи новини