Напрежение: ГЕРБ настоя Слави Трифонов да се появи, макар и онлайн

  • 23 април 2021 12:35

  • 5436
  • 44
Напрежение: ГЕРБ настоя Слави Трифонов да се появи, макар и онлайн
© Булфото, архив

Напрежението между ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от се появи днес заради внесените промени в Изборния кодекс. На първо четене в пленарната зала се обсъждаха предложенията за машинен вот, гласуване по пощата в чужбина и др. Всички пък бяха против идеята за мажоритарен вот освен ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на

Радомир Чолаков от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на влезе в спор с Антоанета Цонева от ДБ за това кой повече се страхува от промени в ИК. 

От ДБ настояват да се измени изборното законодателство, за да се уреди по-лесното гласуване на сънародниците ни в чужбина. 

Отново се заговори за мажоритарното гласуване. 

Тук ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и хората на Слави Трифонов отново се сдърпаха.

"Това, което ние обещаваме, го изпълняваме. Вие дойдохте с обещание за мажоритарен вот, а сега се оправдавате. Уважаеми г-н Тошко, понеже вие се представяте като сценарист, уважаеми голега, Вие вече не сте сценарист, а носите отговорност. Вие сте длъжни да го внесете (мажоритарният вот, бел. ред.) Ние ще ви подкрепим. Не се оправдавайте, работете!", обърна се Чолаков по-късно към Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН).

ГЕРБ в сблъсък с ИТН: Разбрахме, че сте лъгали през цялото време! Тошко: Може и да има предсрочни избори

Междувременно Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, председател на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, запита защо отсъстващите депутати не участват онлайн в заседанията на парламента. И поиска електронната система да сработи, за да се появи и лидерът на Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен Станислав Трифонов. Той се лекува от коронавирус. Включи се само в тържественото заседание на 45-ия парламент, за да положи клетва. 

"Лидерът на партията не може да гласува за собствения им, подкрепен от мнозинството, законопроект! Нека отново да се направи опит г-н Трифонов да се включи онлайн", настоя Атанасова. 

Искрите между ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ИТН така и не стихват. Двете формации сблъскаха сериозно позициите си за Изборния кодекс и мажоритарния вот. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на сериозно се противопоставят на прироритетите на ИТН за парламента.

Ето какво написа вчера Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в тази връзка: 

Днес успяхме да опазим правилника на НС от порочната практика "парламентарно номадство"/предложение на "Мутри вън"/, но докато се въведе биометрия за гласуване се е върнала друга порочна практика - гласуване с чужди карти. Председателят на правната комисия Радостин Василев / "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен"/ съветва заместник - председателя на НС Виктория Василева /"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" /да гласува с картата на председателя на парламентарната им група - ХаджиТошко/ "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен"/ Тя го прави! На първи ред - пред погледа на председателя Митева / "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен"/

За гласуването с чужди карти предупреди днес и премиерът в оставка Бойко Борисов. 

По време на днешните протяжни дебати за Изборния кодекс от БСП направиха предложение за удължаване на работното време. Председателстващият заседанието Татяна Дончева обаче направи забележка, че остават малко минути до края на работния ден, за да се започват разисквания по друг законопроект.

Novini.bg
5436 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
Да си представим...

2021.04.26 | 08:45

44
...че питаш Деси Атанасова...?!Отговора ще е нагъл...!Че е съвсем нормално министър- председателя да не стъпва изобщо в парламента...
Аз пък...

2021.04.26 | 08:40

43
...настоявам Борисов да се яви най-накрая в парламента...!
Мартин

2021.04.25 | 16:42

42
Слави Трифонов явно ще бъде като Делян Пеевски - ще го бие по неизвинени отсъствия!

2021.04.23 | 15:34

32
Против машинния вот съм против съм разни живеещи в чужбина да гласуват за България против съм връщането на Старите Комуняги

2021.04.23 | 16:19

41
Не си мислете ,че само от чужбина са гласували за славчо.Това ,че не ви харесват статистиките и как са гласували не ги прави по малко българи!

2021.04.23 | 16:18

40
Няма значение кой къде живее! Почти 3 млн.са навън,по една или друга причина! Това са наши граждани,пишете глупости! Ами ако вашите деца утре заминат ? Няма да имат право да избират ли? Пълни тъпотии!!
Стефанов

2021.04.23 | 15:59

36
И аз.

2021.04.23 | 16:05

37
Да си представим че канцлер на Германия, пример министър на Великобритания година и половина не се появяват в парламента дали ще ги търпят като ние търпим Бойко тиквата

2021.04.23 | 16:15

39
Това не е вярно ! Но е добре да си представиш ,че нито в Германия,нито другаде това би се коментирало изобщо!

2021.04.23 | 13:08

5
Против съм живеещите в чужбина да имат право да гласуват

2021.04.23 | 16:13

38
Аз пък не съм против! Живеем в 21 век ! Ерата на технологиите !Няма значение къде живееш ,тъй като има редица начини да се информираш за всичко !Друг е въпроса дали те интересува ! Факт е ,че пивечето от живеещите в България,изобщо не се интересуват нито от политика,нито какво се случва !Трябва ли да ги изгоним??? Разбира се ,че не!
народен глас

2021.04.23 | 14:41

27
и аз съм против хъшовете безродни

2021.04.23 | 13:55

15
Те поддържат умрялата икономика тук,плащат данъци и ще гласуват гербаджио
Наблюдател

2021.04.23 | 15:36

33
И какво стана - вместо "Мутри вън", в парламента влязоха нови, доста гладни и алчни мутри. Не можаха да почакат и веднага стана ясно за какво се борят - само за власт и пари. По-добре да си бяха нарекли партиите "Мутри вътре" МВ "Списък на шоумени - псевдополитици и измамници" -СПИ "Дай парите " ДП
Стефанов

2021.04.23 | 15:57

35
Е няма как. президента каза "мутри вън" и палячовците с появиха, жал ми е за тези които им се вързаха на глупостите.
wtf!?!?!??!

2021.04.23 | 15:38

34
по-добре не, защото има опасност да запее неговите шитове.....
Вагинир

2021.04.23 | 15:32

31
Славка Т@п@н@рова много отива на нЕродното събрание под копитата на коня на САШО ТАРАШО. КПСС БКП ВЕЧНА СЛУЖБА-СЛУЖБА ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ-ЖИВО РОБСТВО!!!...

2021.04.23 | 15:32

30
Къде е баш Чалгаря знае ли да говори излъгаха 500000 българи като има простаци

Добави коментар

Водещи новини