Проф. Георги Близнашки: Борисов трябва да си носи кръста до Голгота

  • 21 април 2021 20:35

  • 15992
  • 26
Проф. Георги Близнашки: Борисов трябва да си носи кръста до Голгота
© Кадър: Нова телевизия

Оставката на Министерски съвет не е необходимо да се гласува от НС. Тук идва въпроса с това гласуване прекратяват ли правомощията на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г? Това действие беше удар във въздуха. МС продължава да работи, докато се избере нов състав на правителството. Това заяви бившият служебен министър и експерт по конституционно право проф. Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

"Нито министрите на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - си подаваха оставките като депутати, нито министрите на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Общото правило на парламентаризма е, че министрите трябва да са и депутати. Ние сами си усложняваме живота с всякакви интерпретации. Не можеш да създаваш хаос в държавата със свободни интерпретации на текстовете в Конституцията", подчерта проф. Близнашки.

"Премиерът в оставка трябва да се яви в НС. Трябва да си носи кръста до Голгота до края. Аз защитавам Конституцията на Република България, не Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Друг е въпросът, че Колелото на живота се върти и ще наблюдаваме много странни ситуации", подчерта конституционалистът.

Любен Дилов - син за ситуацията в НС: В някои по-нисички хора има излишък от тестостерон

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г натрупа голям опит и знае, че няма да мине, затова праща за преговори музиканти при ИТН. Борисов добре познава човешката природа. В тази ситуация пространството за маневриране на Борисов е сведено до минимум. Става дума за много по-дълбоки процеси, имат влияние и външни фактори, но това ще се разкаже в историята", открехна леко завесата проф. Блознашки.

"За европейските институции България не е интересна с нейните революции. Хората искат тук да има ред, сигурност и спокойствие, защото имат да решават много по-тежки въпроси", посочи той.

„В момента имаме една много странна анти-ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в коалиция. Въпрос на време е тя да се разпадне. Интересите на олигарсите, стоящи зад тези коалиции се разминават. Наблюдаваме една драма. Тези хора, които раздават присъди забравят едно, че има един фактор, който много лесно ще им отреже квитанциите – европейските институции. Това се нарича клиентелизъм. Срещу този модел се обявяват хора, които са били много активни участници в този модел. Те няма да могат да свалят Борисов. Ще го преживеем“, обясни той.

„Политизираният съдия е корумпиран по дефиниция. Това го пише в дебелите книги“, подчерта проф. Близнашки.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския няма никакъв професионален опит в живота. Той не е работил нещо сериозно, за да му възложиш такива правомощия. Твърде вероятно е тези хора да се провалят“, предупреди проф. Близнашки.

На този фон той прогнозира, че много ще се забавляваме. „Не очаквам нищо добро от този парламент, нито от следващия. Това няма да продължи дълго, защото няма да се оставим на малограмотните, нахални и неграмотни типове да се стремят към властта“, каза още конституционалистът.

Мая Йорданова
15992 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2021.04.22 | 09:38

26
Анти-ГЕРБ коалицията няма да се разпадне!

2021.04.22 | 06:31

25
Не сравнявай боко с Христо Иванов.Христо е възпитан човек а бибитко е изнасилвач крадец и идиьот.

2021.04.22 | 06:30

24
Бойко е престъпник а гн Хр Иванов ще бъде премиер.
до модератора

2021.04.22 | 05:28

23
Ако новата държава княжество Нова Атлантида бъде призната за българска територия, ще може да се залеси с борове защото те виреят в скалите. От шишарките и листата ще се образува тор и ще започне самозалесяване. Дори може да се закарат тонове тор с почва за да се залеси по лесно. Така са правили еврейте когато са си образували държавата, като са внасяли почва от Румъния. Тази територия за България ще бъде нова планета и предизвикателство.
до модератора

2021.04.22 | 05:11

22
След като се избере правителството, Парламента трябва да вземе важно решение за България: дори може да се направи референдум, за приобщаването на новата държава ''Княжество Нова Атлантида'' към територията на България. Територията и е от скали и е плаващ остров образуван от вулкан, който е по голям от Белгия. На острова няма питейна вода но може да се пречиства от морето. Няма и ток но може да се монтират хиляди батерий за да има ток в полза на бизнеса. След време този остров ще бъде по скъп и от България. Сега държавата е собственост на българина Владимир Баланов. Той е открил острова и е помолил властите в България да го признаят за българска територия. Но еничарите не му оказват съдействие. По същия начин както на Антарктида държавата ни има полярна база, която е българска територия, ще стане и с Нова Атлантида.
до модератора

2021.04.22 | 05:10

21
Проклет неграмотник не премахвай важни коментари за държавата ни.
до модератора

2021.04.22 | 05:09

20
Много мъчително дано да умреш бе педал.
до модератора

2021.04.22 | 04:49

19
Премахваш важни коментари за държавата и така доказваш че си голям боклук.

2021.04.22 | 00:53

13
Нлизнашки ти неси писал това,пеевски гое писал

2021.04.22 | 03:09

18
ПЕЕВСКИ Е СЪС СЧУПЕНИ РЪЦЕ ОТ РУБАШКИТЕ, ЧЕ СИ ИСКАТ ПАРИТЕ КОИТО ИМ Е ОТКРАДНАЛ И НЕ МУ Е ДО ПИСАНЕ!!!
Дедо Пене

2021.04.22 | 03:06

17
КЪДЕ БЕШЕ ДО СЕГА СТАР ПРЪ.Ч И НАДУТА СЕЛСКА ПРЪЧКА КАТО НИ УПРАВЛЯВАШЕ МАЛОГРАМОТНИЯТ ЕДНОКНИЖНИК- БА.РБА ГАНЬОС ДА РЪСИШ БИСЕРИ, АМИ СЕГА ТЕ ДРАЗНИ, ЧЕ ПАРЛАМЕНТЪТ СИ ВЪРНА ДОСТОЙНСТВОТО???

Добави коментар

Водещи новини