Политолог: Чака ни правителство на Голготата

  • 21 април 2021 20:00

  • 3191
  • 5
Политолог: Чака ни правителство на Голготата
©

Шансовете за съставянето на каквото и да е правителство намаляват. Това каза политологът Калоян Методиев, бивш началник на кабинета на президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, за "Фокус“.

Според него ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са в изолация и едва ли някоя от политическите формации в парламента ще подкрепи предложението им за кабинет. По думите му в момента правителство може само да бъде сглобено, но не може да бъде стабилно.

„Нещата са непредвидими от гледна точка на избирателите, но се надявам на едно отрезвяване, защото винаги след хаоса идва ред, това е изконно правило в живота и политика, за да може да се върви напред и като общество, и като нация, и като избор“, обясни Калоян Методиев.

Депутат от ГЕРБ: От "Има такъв народ" са добри в песните и сценариите, но защо още се крият?

Според Калоян Методиев изненадата идва от ПП „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“, затова и не се знае дали ще има правителство, излъчено от втората политическа сила. Калоян Методиев смята, че дори да се стигне до някакво правителство, то ще бъде правителство на Голготата.

Според него мълчанието на ИТН може да продължи само до връчването на втория мандат. Етикетите на субектите в парламента са абсурдни, това манипулира и хората, и перспективите пред страната, коментира политологът по повод разделението на стари и нови партии в парламента.

Политологът обясни, че след емоционалните избори на 4-ти април, трябва да се гледа кой и кога е бил в колаборация с Борисов и тогава да се правят изводи.

Novini.bg
3191 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Македонски четник

2021.04.21 | 21:11

2
Бойко - кога ще ни призовеш за да изметем чалгата, руските ибрикчии и мафията от парламента?
а

2021.04.22 | 02:11

5
въпрос на време и ги помитаме...
Бойко от Банкя

2021.04.21 | 21:45

3
Когато влезна в затвора сине

2021.04.21 | 23:27

4
Да изметем старите нови мутри
Македонски четник

2021.04.21 | 21:07

1
Орешарски 2. Съдбата му ще е същата. Спиране на евросредствата, ужасен миграционен натиск от турската граница, фалит на банки с последващо изгонване с камъни на новите"демократи" начело с началника им от Дон/дуков 2.

Добави коментар

Водещи новини