От БСП отново жегнаха Слави, не видели нито него, нито ИТН на протестите

  • 21 април 2021 15:05

  • 1108
  • 8
От БСП отново жегнаха Слави, не видели нито него, нито ИТН на протестите
© БСП

Бързи предсрочни избори няма да изменят политическата ситуация и няма да ни извадят от политическа криза.

Това мнение изрази народният представител от Парламентарната група на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Филип Попов по Bulgaria ONAIR.

"Няма да подкрепим под каквато и да е форма кабинет на ГЕРБ.  Българският народ определи ГЕРБ да са първа политическа сила, те обаче са в категорична изолация в Народното събрание. Втората политическа сила - на г-н Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, следва да поеме отговорност в ситуация на тежка икономическа, финансова, здравна криза в България. Едни бързи предсрочни избори няма да изменят политическата ситуация и няма да ни извадят от политическа криза. Нежеланието или невъзможността да се създаде кабинет ще върне модела на Борисов на бял кон след два-три месеца", добави той.

Александър Симов за хората на Слави и ДБ: Някакви се опитват да си присвоят недоволството и да приватизират протестите

На въпрос, свързан с лепенето на етикет за "партиите на протеста", Попов подчерта, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е била на протестите през лятото и е внесла исканията на протеста в Народното събрание. По думите му, обаче, левицата не е видяла нито партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", нито самия него на протестите.

"Ние сме против статуквото - то означава липса на промяна и оставяне на модела "ГЕРБ", категоричен бе Попов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1108 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Е да, разбираемо е!

2021.04.21 | 15:30

1
То при нови избори вече няма да има ни един жив избирател на БСП! Ма така ще е, като Мунчо ги води на Шипка да хващат корона :)
МУЗИКАЛЕН ПОЗДРАВ

2021.04.21 | 15:31

2
И сега поздрав за електората на Славун с парчето - Комбайнеро интелигентска :)
Не вярвах че ще го кажа!

2021.04.21 | 15:32

3
Обаче Нинова май е най-нормалната в този парламент!
народен глас

2021.04.21 | 16:04

5
и аз съм на същото мнение тие новите са някакви диваци дето хабер си нямат от нищо

2021.04.21 | 15:55

4
Слави Трифонов нарломана е същия като маята, и христо соросоида с пари от БКП Корумпирани са всички и с Корнелия Нинова, Съд

2021.04.21 | 16:09

6
Че сега някой да е видял Слави знае ли да говори този

2021.04.21 | 16:10

7
Българи сега и яжте попарата на тези слабоумници за които гласувахте

2021.04.21 | 16:15

8
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

Добави коментар

Водещи новини