Борисов нямало да се кандидатира за президент, обяви новите депутати за пъзльовци, ако не съставят кабинет

  • 21 април 2021 10:36

  • 15168
  • 128
© Фейсбук

Министър-председателят в оставка Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г говори пред журналисти, след като днес бе изписан от болницата, в която претърпя операция на крака.

Иван Костов го уважавам. Като премиер е идвал многократно при мен и сме говорили по много теми. Той е твърд човек и не обича хората. Бяхме веднъж със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в на кино и срещнахме с Иван Костов и жена му. Той се здрависа с мен, Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в му подаде ръка, но Костов си я прибра в джоба, сподели Борисов и добави, че сега партията на Костов подкрепя безусловно партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Иван Костов: ГЕРБ е в политическа изолация, хубаво е да се запита защо

Ние подкрепяме разследването за "Росенец". И затова внасяме предложение за създаване на такава комисия. Как Симидчиев, който беше в моя съвет, беше подкрепен от всички. Аз съм участвал в правене на правителство, в правенето на комисии... там се сяда и се казва кой кого ще подкрепи. Тези партии в момента, след като имат такова брутално мнозинство от 165 души, и заедно гласуват, значи, че някъде са провели разговор. Но ние ще действаме отговорно. Изпращаме най-доброто, което имаме. Днес преговорният екип на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще се състои от Даниел Митов, Томислав Дончев и Румен Христов, коментира Борисов пред медиите.

,,Утре с "Има такъв народ" на срещата ще отидат Даниел Митов, Калин Вельов и Любен Дилов-син'', уточни министър-председателят.

,,Да си гледат работата в парламента. Вчера Нинова каза, че съм казал задкулисно на Станишев да я свали. Слави трябва да се плаши. Аз съм я сърбал попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на Софийския затвор, шефа на ВКС, бях добър. Като се заяви, че иска да е главен прокурор, тогава станахме лоши. Това са хора на задкулисието'', отсече Борисов и каза, че ако е бил умен, е щял да ги запише.

Депутатите не успяха да видят Борисов, скараха се кой ще маха модела "ГЕРБ"

Омразата върши работа 1-2 седмици, след това ще трябва да си покажат капацитета. Вместо да продължават да философстват, да приемат Плана, защото той е динамичен и се променя непрекъснато. Да кажат дали го приемат или не. Второто, което съм разпоредил на министър Ангелов, защото Симидчиев му се обадил да се видят и да си говорят за щабовете. Разпоредих му да отиде на трибуната. Това е коректното отношение. И Народното събрание да вземе решение – възстановява ли стария Щаб или създава друг с нов състав, сподели още премиерът в оставка във връзка с полемиката около разпускането на НОЩ.

На въпрос дали сега ще се яви пред народните представители в парламента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи към крака си и риторично попита журналистите "как да отиде".

По всичко личи, че и днес министър-председателят в оставка няма да удостои с присъствието си депутатите в Народното събрание (Снимка: Novini.bg)

По отношение на съставянето на правителство министър-председателят в оставка бе категоричен, че моделът ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в означава силни кметове и отговорност.

Кой е моделът "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в"? Силни кметове, отговорност за всяко нещо. Ако сме сгрешили, излизаме и даваме оставка. Сменили сме над 30-40 министри. Сега кой ще носи отговорност? Не му завиждам на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Той реши да прави партия, аз още не съм решил да правя шоу. Ако и едните, и другите не ни подкрепят, ще върнем утре следобед или най-късно в петък мандата, разясни Борисов.

Борисов подчерта пред медиите, че решението да не бъде депутат е било взето, "за да не дразни и за да могат да се водят разговори" и уточни, че ако при съставянето на правителство не бъдат поставени условия, това означава, че ти готвят капан, напомняйки, че вече им е "сърбал попарата".

Тома Биков: Решението за правителство на „Има такъв народ“ се взима другаде

На питане дали очаква все пак т.нар. партии на протеста да сформират кабинет председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отвърна, че не е гадател или маг, за да знае.

Ако почнат да шикалкавят, значи са пъзльовци и безотговорни. Тогава ще избягат при татко Румен (президента, б.р.), за да се бие вместо тях, каза Борисов и обяви, че ако държавният глава назначи служебно правителство, влиза в президентската битка за "Дондуков" 2.

,,Само се моля на моите тези да стоят по-дълго в парламента, за да видят хората какво са си причинили и какво са си избрали. На Корнелия Нинова всеки ден съм ѝ в устата, но не аз съм този, който я скара с нейните хора. Вчера и Станишев ѝ отговори. Аз това го казах от парламентарната трибуна, не съм го казал задкулисно'', продължи министър-председателят.

Той уточни, че изпраща преговорни екипи, въпреки обидите, които е изтърпял.

Ако искат да ги подкрепим, тогава на средствата ще отида и аз заедно с Дани Митов, но тогава ще им задавам въпроси. Ако е за символиката, за куража, аз ще им дам символично един депутат, поясни Борисов.

Тошко Йорданов загатна дали ще има кабинет на „Има такъв народ“

,,Христо Иванов не се произнесе нито веднъж за убиеца от Борисовата градина. Нищо не казва за съдиите. Неговата отколешна мечта, на Ицата, както му викахме, е смяната на главния прокурор'', отсече той.

Кой да се оттегли? Че народът ме посочи на първо място и каза, че искаме да продължим като първа политическа сила. Първият не се сменя и не се оттегля, отговори Борисов на въпрос дали ще се оттегли от партията си.

Малко по-късно Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г използва профила си във Фейсбук, за да отхвърли медийните публикации, че ще бъде кандитат за президент.

Последвайте канала на

Novini.bg
15168 128

Свързани новини

Коментари 128

Добави коментар
ЕВАЛА БАТЕ :)

2021.04.21 | 10:41

1
Адмирации, пак ги изклати :)
барбас

2021.04.21 | 10:43

2
барбас ганя голям хитрес
Въййй

2021.04.21 | 10:47

3
Боко ,Боко чудиш се как да не пуснеш кокалчето ама му се вижда края
Въх

2021.04.21 | 10:55

4
Дреме му на Боко, и на нас за него. Да видим шоуто на Славун :)
Алексиева

2021.04.21 | 10:57

5
Тикво проста като влезнеш в затвора ще му завидиш.

2021.04.21 | 11:06

6
Боко крадеца каза,ако има служебно правителство,щесе кандидатирам за президент.Ми ти тогава знаеш ли каде щеси бе алънкоулу,с раени дрешки.

2021.04.21 | 11:07

7
БОКО ТИКВАТА ИЗДАДЕ МЛАДЕН МАРИНОВ: „А МЛАДЕН МАРИНОВ НАЛИ ВИ БЕШЕ ОХРАНА НА ВАС СЪС СЛАВИ?“ Т.Е. БОКО ПРИЗНА, ЧЕ МЛАДЕН МАРИНОВ Е БИЛ ОХРАНА НА ВИС И ОСОБИТЕ ОКОЛО ВИС!

2021.04.21 | 11:07

8
Кога яде кифтаци боко не скъсваше минискус нали мама ти да Е-Б-А и боклука крадлив болшевишки.Кога обикаляше света за НАША СМЕТКА на НАРОДА и беше най големия турист на планетата не скъса минискус а? Кога обикаляше по Европа,Азия,Африка,Южна Америка,Северна Америка и Австралия не скъса минискус а /? А сега когато след 2 дена с УКАЗ от НС трябва да се явиш в Народното Събрания изведнъж скъса минискус само и само да не идеш да даваш отчет а? Колко УДОБНО !! СЛУЧАЙНОСТ ?? НЕ МИСЛЯ

2021.04.21 | 11:08

9
На Киргистан президента обяви,давам ви срок на всички олигарси 49 дена да върниите всичко заграбено от държавата а ко не веднага 20 г затвор.Един сее съпротивил и на другият ден е останал без нищо и 20 г затвор.Служебното правителство и в БГ това трябва да направи.
Мани, мани

2021.04.21 | 11:18

33
А да видиш в Таджикистан ...

2021.04.21 | 11:17

30
Тука няма да им стигне години да върнат заграбеното

2021.04.21 | 11:08

10
Виждате ли го този нехрани-майко Борисов,който казваше-качишли веднъж тигъра трудно се слиза от него.И Аз съм неконтролируен.Кво стана изведнъж тигре неконтролируен.Влачиш се с анцуга като от гетото.Няма дати мине един номер,няма дате оставим на мира до като не върнеш милиярдите.

2021.04.21 | 11:09

11
Мутрата от БКП ГЕРБ отново избяга като страхлив бит пе-де-раст и се скри в шумата типично като партизанин .. Жалък МАЛОДУШНИК СТРАХЛУВЕЦ И КРАДЕЦ

2021.04.21 | 11:37

52
Той е там където му е мястото при бабките

2021.04.21 | 11:19

40
Платен трол
Хе хе

2021.04.21 | 11:18

36
Хе хе хе

Добави коментар

Водещи новини