Румен Христов: Вероятността да има правителство е много малка, да не кажа нулева

  • 21 април 2021 08:22

  • 949
  • 2
© Кадър - Нова телевизия

Комуникацията от джипката бе ефективна. Въпрос на избор е от страна на премиера, той е с много сериозна политическа кариера. Печелил е избори 14 пъти. Това заяви Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, номиниран за вицепремиер в евентуален кабинета на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в ефира на Нова телевизия.

Той пожела успех на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и зави, че не си е комуникирал с него.

Опитахме се да направим кабинет на промяната – 8 от 16-те министри са нови, предложен е нов министър председател, залагат се нови политики, заяви лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Христов е предложен за вицепремиер и министър на отбраната.

Митов: Готви се управление на задкулисието, ако изолират ГЕРБ-СДС

Неговата номинация той определи като споделяне на отговорност с коалиционния партньор. „Имаме ангажимент към нашите избиратели, трябва да покажем, че сме в състояние да съставим силно и различно правителство. Какво ще се случи в парламента е друг въпрос”, коментира Христов.  

Той коментира и качествата на Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, който е предложен за премиер. „Той е образован, перфектно владее езици, западна школовка. Той е достоен кандидат”, заяви Христов.

„Вероятността да има правителство е много малка, да не кажа нулева. Ще поискаме среща с „Демократична България” и „Има такъв народ”. Ако не се отзоват, ще върнем мандата. Няма да бавим”, каза Христов.

„Надявам се да бъдем конструктивна национално отговорна опозиция. Нямаме намерение да бъдем креслива опозиция”, коментира още той.

Novini.bg
949 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.04.21 | 10:17

2
С Румен бяхме на черния кожен диван вчера и рецитирахме тези глупости, а г-н Борисов ни вършееше отзад, голям кеф беше да се целуваме после.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.04.21 | 09:52

1
При всички срещяу всички ГЕРБ печели, точка! Защото ГЕРБ е най-голямата партия Т О Ч К А!!

Добави коментар

Водещи новини