Цветан Цветанов: Важно е да бъде съставено правителство без ГЕРБ

  • 20 април 2021 15:49

  • 27581
  • 45
Цветан Цветанов: Важно е да бъде съставено правителство без ГЕРБ
© Булфото (архив)

Важно е да бъде съставено правителство без ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Това каза председателят на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по TV+ и ТV1.

„Ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в момента имат определени притеснения, те все пак ще искат да има бързи избори, за да може да запазят и съхранят част от административния апарат“, заяви Цветанов. По думите му изборите не могат да бъдат честни по начина, по който се провеждат и представят сега.

Цветанов разказа, че гласовете на съпругата, дъщеря му и приятелите, с които са гласували в тяхната избирателна секция са били отбелязани като 0 за Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.. Същото се е случило и с тези на Джема Грозданова и дъщерите й и това не са единични случаи.

„Имаше определен натиск и особено последните 2-3 седмици от кампанията целият държавен апарат работеше затова да бъдат спрени всички тези, които извършваха политическа дейност от страна на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.. В деня за размисъл, когато бях на територията на Велико Търново, по анонимен сигнал привикаха 10 човека, на които им се казваше да подпишат протоколи да не агитират в деня за размисъл, а те нямаха такива намерения. Правиха се обиски на коли, на домове и от тази гледна точка за всички стана ясно, че не сме нито патерица, нито сме имали нещо общо с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. В цялата тази кампания много от политическите субекти лансираха точно тази теза, която беше угодна, за да може все пак да направят всичко възможно, тези които са колебаещи се или симпатизират на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. да потърсят някаква друга алтернатива“, каза председателят на партията.

„Най-притеснителното в тези избори е, че държавната машина беше използвана много сериозно, за да бъде увеличена възможността Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. да не влезне в българския парламент“.

Цветанов разкри, че много от хората са били заплашвани още при тяхната номинация за народни представители от листите на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. и един от примерите за подобни действия е в област Кърджали.

„Имаше заплахи към представител от община Кирково затова, че майка му и членове от семейството му ще бъдат уволнени и ще бъдат направени съответните проверки.

Машината работеше много сериозно, за да бъде спрян този ентусиазъм и тази енергия, която имаше в Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“, разказа той.

„Убеден съм, че в това което направихме и начина, по който представихме нашите управленски решения може би сега съжаляваме, че не сме в българския парламент, защото смятаме, че темите, които трябва да се дискутират са как да обединим всички тези политически партии за важните решения, които трябва да направи държавата“.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа каза, че партията, на която е председател би била част от партиите, които задават новото в парламента, но с политически решения, защото конфронтацията не дава нищо добро.

„В момента има едно противопоставяне, този хаос няма да доведе до съставяне на правителство и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще има възможността за краткото време за провеждане на нови предсрочни избори, да се окопити и може да се окаже, че те ще бъдат бъдещ печеливш в тези избори, ако бъдат проведени в максимално кратък срок“, каза председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г..

Той припомни, че на консултациите при президента Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. предложи да има видео наблюдение, да имат възможност българите от чужбина да гласуват по пощата – това са неща, с които даваш възможност на хората да гласуват свободно. Относно липсата на резултатите от секциите, когато виждаш нули, а знаеш, че хората са гласували Цветанов попита, къде са тези гласове.

„Ако се направят произволно няколко проверки в секциите ще се види колко много са недействителните бюлетини на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. или на други партии, които искаха промяна в българското общество и в институциите в страната“, заяви Цветанов.

Според него конфронтацията в парламента ще върви в две посоки - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще се превръща в жертва от всичко това, което е за сегашното статукво и всички останали ще започнат да говорят един срещу друг.

„По-важно е партиите, които са извън ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да направят така, че да се състави правителство, да се предприемат икономически, социални и законодателни мерки, които да са свързани с важните неща за един кратък мандат на един парламент. Няма как този парламент да има устойчивост за един 4-годишен мандат“, прогнозира Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„По-важно е да има ясна програма за кратък срок от време най-неотложните неща да бъдат приети и да се гарантира честността на следващите избори.

Ако не се предприеме градивен подход от всяка една от парламентарните групи още повече ще падне доверието в българските политици и в българските парламентарни сили“, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той изрази мнение, че резултатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е такъв поради неглижирането на диалог, който трябваше да се води по важни теми като пандемията, икономическото състояние на страната, дори сега и планът за възстановяване и устойчивост, чиято трета версия е предоставена в петък, а срокът е 30 април да бъде предоставен в Брюксел.

Защо ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в стигна до тук?

Едноличното управление на Борисов и неглижирането на българския парламент особено през последните две години, в които той почти не е влизал след българското председателство, след това имаше една отчетност и след това не е влизал там. Това изнервяше абсолютно всички. Също така и контролираната медийна среда.

Относно Росица Кирова от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Цветанов разказа, защо в предходните години не е била подкрепена от партията, заради не добрата си репутация за кмет на Видин и то два пъти. Към тогавашна дата той не е знаел, за станалата ясна преди дни информация, че е съдружник с наркобос от Косово.

Цветанов е категоричен, че в тези избори ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не сложиха хора с добра репутация, а такива които да им донесат съответните гласове и изрази мнение, че трябва да се направи анализ на хората, които са получили преференции над 9 000, 10 000 или 14 000. „Това е порочен момент за контролиран вот, въпреки че не омаловажава ролята им, защото има и кандидати, които действително събират такива гласове чрез волята на избирателите“.

Цветанов заяви, че не знае от къде са дошли гласовете над 500 000 – 550 000 за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на изборите.

Какво се случва в службите за сигурност?

„В подобна промяна на управлението винаги има и съответните проблеми, които ще възникват в службите. По-важно е колкото по-бързо се състави правителство, да се види дали са извършени нередности с подобни преназначения и да може действително да стабилизираме службите за сигурност, защото те са ключови, за да може държавата ни да бъде реален партньор с евроатлантическите“, каза още той.

Спорът Русия- Чехия?

„Убеден съм и това, което казва главният прокурор на Чехия и може да се предполага, че има връзка и с отравянето на Гебрев, и случаят „Скрипал“. Вие знаете, когато имаше пасивност от страна на българското правителство и външно министерство нямаше никаква реална и адекватна реакция, която да съответства на всички евро-атлантически правила. Смятам, че в момента също така трябва много внимателно да наблюдаваме ситуацията, която се случва в Украйна. Там има над 150 000 военни, които са от руска страна - такова военно присъствие не е имало. Трябва да се гарантира сигурността в Черноморския регион, но също така да има респектиращи действия, които да бъдат на ЕС, САЩ и на демократичната общност спрямо Русия“, заяви той.

Цветанов припомни, че тогава компетентните органи не са взели на сериозно случая „Гебрев“ и въпросът е дали действително има достатъчно добри събрани доказателства, за да може да се върви към едно обективно разследване.

„В момента данните, които се изнасят и това припокриване на същите агенти, които са били по случая „Скрипал“ и идването на някои от тях в България и това което са били като присъствие в Чехия е сериозен мотив, да се работи по-адекватно и да може да се извадят абсолютно всички детайли и да имаме респектираща роля, в това което прави ГРУ на територията на страната от руските специални служби“, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
27581 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар
Я, Цвъ Цвъ

2021.04.21 | 15:44

45
Да те еб.а у незаобиколимия фактор :)
ИВАНЧО

2021.04.21 | 08:12

44
Цветанов,эасрами се.Благодарение на ГЕРБ се обэаведе с имоти,подреди щерката в Световната банка.Эабрави эа эакрилата,която получаваше при всяко эаведено срещу теб дело.С какви очи гледаш едни и същи хора,на които преди време говореше едно,а сега точно обратното.Каквото и да правиш,ще си останеш един нагъл,беэочлив фиэкултурник.
Праведен

2021.04.21 | 00:04

43
Наистина се оказа, че воден от злобата, сте наистина много глупав "човек" !

2021.04.20 | 22:20

42
И цецо ще бъде сред арестуваните.

2021.04.20 | 22:18

41
Цецо с престъпници пълнеше редиците на герб.И сега искаш да си в парламента.Идва ден когато хората разтърсват решетото.Мръсник си.Изгоря вълнев.
Абе, Цвъ Цвъ!

2021.04.20 | 21:53

40
Да ти пикая в асансьора :)
Oo

2021.04.20 | 21:52

39
Да те е.ба у незаобиколимия фактор!

2021.04.20 | 21:23

38
Цеко, ама и ти през един преход минаваш ,за никой не разбран..що за глупости ръсиш незнам
DSI

2021.04.20 | 20:50

33
Predi te sujialiavah che triabvashe na napusnesh GERB no sega vijdam che sa bili pravi!Hapesh rukata koiato te hrani tolkova godini!NESHTASTNIK! NEBLAGODARNIK!!!

2021.04.20 | 21:22

37
Да бе,виж как се извъртя тоз на 360 градуса,тц тц,понякога го гледам и се чудя ,колко трябва да си нагъл ,та да се държиш така?.

2021.04.20 | 21:20

36
Е,може ли такова нещо г- н Цветанов? Вашето на нищо на прилича.Отвращавам се вече.

Добави коментар

Водещи новини