Татяна Дончева: Борисов замества Тити Папазов, да остави на жените да плачат

  • 18 април 2021 14:08

  • 34014
  • 82
Татяна Дончева: Борисов замества Тити Папазов, да остави на жените да плачат
© Булфото (архив)

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г смята, че викането му в парламента е посегателство на достойнството на особата, което и Фердинанд не си е позволявал". Това заяви пред БНР депутатът от "Изправи се! Мутри вън!" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, която е заместник-председател на 45-ото Народно събрание. Тя допълни, че Борисов не зачита парламента и мисли, че "там работят хора, с които само може да си послужи. Белег за това беше отношението му към предишната председателка Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на".

Според Дончева той не е в състояние да представи Плана за възстановяване пред Народното събрание и заключи, че това означава, че премиерът в оставка не би могъл да го представи и пред европейските институции, което означава, че "интересите на страната ни са били злепоставени".

"Той иска пари от Европа, без да може членоразделно да обясни основите на плана, на мерките, това е потресаващо и трябва да ни занимава", заяви депутатът от "Изправи се! Мутри вън!".

Татяна Дончева определи случващото се в Народното събрание като обнадеждаващо: "В дясната част на залата усетиха, че трябва да си сътрудничат. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се метнаха на влака на промяната в движение. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е предложиха мораториум, който по начина, по който го предлага Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, е юридически неиздържан и конституционно уязвим. Ние сме отворени за такова нещо, но искаме да бъде доработено. Въпрос на такт е дясната част на залата да не отнема инициативата на Нинова и да дадем възможност на колегите от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да прецизират предложението си и да го внесат по нормален начин... Това ще бъде начало на добро сътрудничество".

Структурната промяна на Министерския съвет е полезна, но ако няма сили за това, защото мнозинството в НС е крехко, няма да можем да го направим, коментира зам.-председателката на парламента.

Борисов със сразяваща критика към новите в парламента: Няма да си изпусна нервите! Време е да управлявате!

"Премислянето на едно правителство, дори то да съществува една седмица, е важно, защото то ще служи като емблема за следващите избори, в които ще влезем всички. Ако "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" предложи правителство, което хората смятат за несъстоятелно, те няма да спечелят от това, ако ние подкрепим такова правителство, ние също няма да спечелим от това".

Тя беше категорична, че ще е разумно, ако се излъчи кабинет, който да управлява до Нова година, за да се осигури плавно превземане на властовите позиции на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и да не се проведе кампания за президентските избори в условия на служебен кабинет. 

Дончева потвърди, че ще внесе предложения за промени в Правилника за дейността на Народното събрание, свързани с процедурните предложения от депутати и с техни лични обяснения.

Тя коментира и днешното изказване на премиера в оставка Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, което той направи на извърнеден брифинг на ГЕРБ: "Виждала съм много неща в политиката през годините, но такова поведение като това, което виждам в момента…не знам. Понеже те изпитват някакъв панически ужас, че някой ще им потърси сметка, започват да се оплакват. Предлагам на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да остави на жените да плачат, защото ние вече не можем да се доредим. Той замества Тити Папазов по всички линии. Изтласкването на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от ключовите позиции и търсенето на отговорност от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да бъде линия, която е абсолютна, но подчинена на здравия разум. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се изтласква от ключовите позиции и се търси отговорност за действията им. Ако няма от какво да се притесняват, няма, ако има, това не е наш проблем. Това не е реваншизъм, няма нужда да плачат и да занимават цялата държава с техните страхове. Всеки е идвал на власт и е слизал, виждате, че всички сме живи и здрави".

Novini.bg
34014 82

Свързани новини

Коментари 82

Добави коментар
уауу

2021.04.20 | 08:39

82
Како,вземи да се омъжиш,и спри да даваш акъл !
Румен Петков

2021.04.19 | 20:35

81
Тишината на спалнята ,ражда безумия.
Силвиа Георгиема

2021.04.19 | 17:46

80
Вие как се държите палячовци в парламента циркаджии .Станахме за смях в цял свят.
7

2021.04.18 | 17:58

78
Дончева, заедно с Нинова сте като Оси. Само знаете да "жилете"....Не сте интересни на Българския народ. Вие вместо да се обедините защото е криза с Коронавируса и хората нямат работа, та Вие не спряхте да се карате....Този бил такъв, Онзи бил такъв... Ами хайде да Ви видиме какво можете. Искахте властта ето Ви я.... Хайде, де...! Само, че си мисля, че нищо няма да направите, най-много да си напълните джобовете, а народа страда... Не сте достойни да сте Народни представители...! Все повече си почвам да мисля, че Баба Ванга е била права, като е казала: - "жени да не се месят в политиката"... Приемайте плана за възстановяване от Коронавируса, не се мотайте... Иначе Ви чакат протести.... Стягайте се и работете за Българския народ!!!!

2021.04.18 | 23:58

79
Браво
Георги v.

2021.04.18 | 17:50

77
Обвързана с Гриша Ганчев, Мултигруп и т. н. крещи "Мутри вън". Какво НАХАЛСТВО и цинизъм.

2021.04.18 | 17:21

69
Тая срам има ли бе? Ходеше и раздаваше заповеди, като че ли парламента и е бащиния. Е това ли е лицето на промяната?
Димана

2021.04.18 | 17:48

76
Да! Какво прекрасно лице на новото време!!! Ха, ха, ха!!

2021.04.18 | 17:36

75
Дончева, хайде да да видим какво можете.Ние ще си направим сравнението.И това и най-доброто правораздаване-СРАВНЕНИЕТО.Не ни губи времето с некадърността си.
Най-великия КИМ

2021.04.18 | 15:01

22
Толкова ли няма закон който насила да бъде докаран тоя айдук в НС ? Та ще разиграва цялата държава със свойте маймунджулуци!

2021.04.18 | 17:33

74
АМИ НАУЧЕТЕ ГИ ТИЯ ЗАКОНИ НАЙ- НАКРАЯ.НЕ,НЯМА ЗАКОН! ПО ЗАКОН ,ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ОТПУСК,НЕ ЗНАЕШ ЛИ?! ЧОВЕШКИ ФАКТОР ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е? ВЕРОЯТНО НЕ...ЕЙ ПИСНА МИ ОТ ВАС

2021.04.18 | 16:26

57
Тепърва ще видиш айдуците,спокойно.

2021.04.18 | 16:26

56
Тепърва ще видиш айдуците,спокойно.

2021.04.18 | 15:24

37
Знаеш ли,ти си за без закон да те вкарат в лудница,но не постъпват така с теб,макар ,че по този начин не ти правят добро.
До Т.Дончева

2021.04.18 | 15:21

34
Ако смяташ,че си казала нещо смислено или оригинално жестоко се лъжеш.Направи си една услуга,наведи се да си помиришеш ануса и ще ти се изясни какво излиза от устата ти,само това нищо повече,колкото и да се пъчиш и крещиш,като подивяла.

2021.04.18 | 15:18

32
КАТО СИ ИЗБЕРАТ ПРАВИТЕЛСТВО ДА ГО КОНТРОЛИРАТ!
Аз Антикомунист

2021.04.18 | 15:16

31
Човече ти как разбра кой е айдук и ти ли си държавата какво те интересува това какво ще ти помогне в живота толкова плюнки и яд че Борисов нямало да отиде пр тия улавите в пар Ламента сигурно моментално Чалгарите ще ти преведат милиони и яко плюеш

2021.04.18 | 17:31

73
Дончевааа,ЗАВРИ СИ ДИПЛОМАТА С ЮРИДИЧЕСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ ОТЗАД!
бкп в белене!

2021.04.18 | 17:30

72
марш при илия павлов, изрод червен!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини