Велизар Енчев: Трифонов, Манолова и Иванов, кого обслужихте с вота си и срещу какво?

  • 16 април 2021 15:42

  • 3354
  • 2
Велизар Енчев: Трифонов, Манолова и Иванов, кого обслужихте с вота си и срещу какво?
© БСП

В НС току-що имаше политическо земетресение. Срещу предложението на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за за мораториум върху раздаваните от кабинета в оставка концесии за стотици милиони гласуваха... "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", Изправи се, мутри вън и Да България.

Това написа на личната си страница във Фейсбук депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Велизар Енчев по повод гласуването в пленарна зала на предложението на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за за мораториум върху раздаваните от кабинета в оставка концесии. Ето какво още добави той:

БСП иска пълна ревизия на Борисов. Подкрепят Има такъв народ, но с условие

"Така падна първата маска на партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. След прегласуване партиите на Трифонов, Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския гласуваха "въздържал се", но картите паднаха. В крайна сметка мораториумът не мина. Трифонов, Манолова и Иванов, кого обслужихте с вота си и срещу какво? Всички, гласували за тези три партии на 4 април, да си посипят главата с пепел. Публично ви продават на наши и чужди концесионери!

Следващата седмица Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за внася мораториума в отделен закон. Да видим дали пак ще го отхвърлят.

Колко бързо умират илюзиите!".

Последвайте канала на

Novini.bg
3354 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
енчев, за съжаление

2021.04.18 | 18:23

2
хората казват прекаления светец и на бога не бил угоден ...
йокин

2021.04.18 | 12:07

1
ууууууууууууууууууууууууууу

Добави коментар

Водещи новини